Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já teda výrazně míň, ale taky se mi ještě nic špatnýho nestalo... nutno podotknout, že hraju backerovskou verzi z GOGu, kde vůbec žádný patche od vydání hry v pondělí nebyly a nejsou...
  • pokud ti nestaci hardcore hratelnost, hraj to na k+m bez patchu

to je pak uberbrainsmashhardcore...

krome toho, ze jsem se na zacatku k*rva trapil, tak ve chvili, kdy jsem poprvy spatne odbocil a jeste jsem si myslel, ze je to rukama a opravdu k*rva neslo projit, tak jsem to chtel fakt k*rva vzdat *5*
  • a proto se neda vytykat games, ze jsou to spis takovy nadseni pisalci, nez hraci, protoze pisou presne pro tenhle typ lidi

prisel jsem, videl jsem, quitnul jsem *6*
  • faitheater
    Ja to vidim uplne rovnako. Standardne auta mi dost kazili dojem z celej hry. Fakt je lepsia kvalita ako kvantita, ale Kaz ma asi trochu inak zoradene priority :-/
    Namiesto 70 roznych Mazd RX7 a 90 roznych Nissan GTR by mohli prihodit do premium napriklad Toyotu 2000GT, Bugatti Veyron a ine... Nechapem, ako mohli taketo kusky zostat len v "standardnej" verzii.
  • Jack1947
    Ted si ten machřík haha bude myslet že má pravdu... safra. *7*
  • Pilgrim66
    Paneboze Giant Bomb je snad soukroma spolecnost a muze si vybrat do cela koho chce. Neni to zadnej statni podnik, kterej musi dodrzovat kvoty.
  • Pilgrim66
    Tohle je skoro u každý hry dokonce i u AAAček.
  • ucho

The Testament of Sherlock Holmes

Dnes v noci jsem rozehrál tuhle gamesku a celkem zajímavý jsou statistiky achievementů.
    74,4 % lidí má Elementary. To je v podstatě vyřešení úvodu, dá se říct tutorialové místnosti, takže 25 % lidí to prakticky vůbec nehrálo.
    47,5 % lidí má Deduction Apprentice, což je dokončení první dedukční tabule rovněž v úvodu, bez čehož podle mě nejde postoupit, takže 25 % tu hru zkusilo spustit, ale dál ji nehrálo, vlastně 52,5 % lidí tu hru pořádně nerozehrálo.
  • Mám nahráno 8h a nezažil jsem ani jeden bug nebo pád, takže to tak hrozný nebude.
  • Kozy

Giant Bomb

http://imgur.com/BTmQ8L9
    https://twitter.com/CousinDangereux

enjoy
    *15*
  • Keyz

Divinity: Original Sin

Tvl to se patchuje snad již po čtvrté *15*

"Fixed: Crashes on saving "
    To nešlo jako zjistil během testování? Hra byla dostupná nedodělaná...Tohle je opravu zoufalé. Mají to pořád testovat. Sice jsem hru zatím ani pořádně nehrál ale jestli to bude pokračovat, tak to je dost komické.

Tady je nějaká recenze: http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/1039/view/reviews/load/332/page/1
  • ok, diky vsem za odpovedi :)
  • Hanzales
    Husté je, že to tak vidí nebojím se říci skoro úplně každý (stačí pročíst ty fóra) :) Snad jim do vydání ještě doskočí rozum a snad taky konečně něco udělají s těmi zvuky. Jinak ty "standard" auta z toho dělají prostě takový nekonzistentní výsledný dojem :/ Také bych uvítal radši méně premium aut a žádné "standard" než mít mix (kdy v kariéře musíte někdy jet i s tím kripl-modelem). Pokud by je tam nechali někde zapadlé jako optional (mimo kariéru atd) tak by to asi zase tak nevadilo, ale koukám nejsem zdaleka sám, koho tam ty standard modely vyloženě prudí...
  • Gran Turismo 7 je oficiálně ve vývoji, těšit se můžete i na běžná auta.

Jaký je sakra důvod abych se těšil na "běžná" ( v originální zprávě standartní ) auta, která pamatují ještě PS2 éru. Polyphony Digital mě začíná fakt štvát s tímhle přístupem... hlavně že mají óbrovskej výběr aut, když většina z toho je stejně 50 verzí Nissanu GTR a Mazdy MX-5....

Radši vemte ten Dostačující počet "premium" modelů, a přidejte k tomu trošku evropských a amerických zajimavych aut a myslím že lidi budou mnohem radši než za 1200 aut
  • Tilwaen
    Zde to skončilo tou druhou možností ihned, co ta diskuze začala.
  • Tak tam je napsáno bez postav. EA tam třeba přidělá 2 nové domy a ten třetí obarví.
  • taky bleskovka rika ze nenabidne DLC s postavami, coz samozrejme neznamena ze zadna DLC nebudou *1*
  • Tilwaen
    Třeba aplikují podobnou strategii jako ekoteroristé u kůrovce na Šumavě - nějakou chvíli tu bude bugr a pak to samo všechno vychcípá.
  • Tilwaen
    Provázání s jinou službou je akorát otravování uživatelů a nic neřeší.
  • Ronox
    Kec jen je oser s instalací, ale na community hubu je dobrej návod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit