Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bud rad, vacsina diskusii na zivo konci pri sexe alebo hovne :)
  • nekromant33
    řešení víceméně offtopic co by kdyby pod flame/troll vláknem... nová meta diskuzí na games
  • ano, ale moze zmenit aj podmienky pouzivania :)
    napr. dat ze ked chces hrat stare steam hry, budes musiet platit pausal za udrziavanie niecoho niekde :)
    a mozes sa potrhat a nic s tym legalne neurobis - lebo je to drm
  • nekromant33

skaven123

Bude to jak s bankama nebo pojišťovnama, nebo zemědělci jestli ti je to bližší. Ty závazky, v tomhle případě tvou knihovnu ke správě a tedy i nabízení ti ji ke stažení jen převezme někdo jiný.
  • ad edit, vrav steamu co chces, nemas pocit ze to je alebo nieje drm, ale bez tych par dll hru nespustis...nikdy nevies co bude, co ked o 10 rokov steam skrachuje, ak nepouzijes warezovske obidenie steamu, tak si tu hru budes moct pustat tak maximalne z 5teho poschodia na zem *1*
  • ved GOG na wareze nenajdes, vsetky skupiny sa dohodli ze kedze je gog drm free, tak ho nebudu ponukat na "distribuciu"
    a na gog mam 84 kuskov :) prave som ich zratal
  • nekromant33

skaven123

1) gog
    2) Steam jsem nikdy nebral jako drm, respektive ještě mě nikdy neomezila. Když jsem byl donucen k offline modu, fungoval jak měl.

edit: já tě nijak nenapadal, jen že tím padá další argument k warezu, když existují služby kde za malej peníz dostaneš hru a ještě bez DRM

edit2: krásných instantních -10 hlasů *1*
  • nie, logika warezu je ze
    NO DRM
  • Pravda, ale víš jak to je, 20 Kč je pořád víc než 0 na torrentu. Logika warezu
  • nekromant33
    To je divný, já dřív stahoval, teď kupuju, možná to bude tím, že hry jsou levný a já mám peníze. A když můžu po půl roce od vydání hru sehnat za zlomek ceny, tak mě nějaký bazary moc nepálí. A taky to, že ty hry, který se rozhodnu koupit, protože mě něčím zaujaly, neberu jako spotřební zboží a občas se k nim i po dohrání vrátím.
  • uz chapu, proc ta iveta spachala sebevrazdu...
  • Jo třeba chudák Jack nejspíš umírá nudou, když tu sedí celý den a má neuvěřitelnou nutnost se ke všemu v diskuzích vyjadřovat.
  • Nebudu diskutovat s někým, který jen uráží a ještě naklikavá o půl druhé v noci. Člověk, aby se tady bál vyjádřit názor.
  • Nejsi ty haha? *7*Pochybuji,že jsou dva tak blbí lidé.
  • Nejsi ty Veskoslav náhodou? V jednu hodinu a máš za vteřinu tři plusy, hodně nenápadné naklikávání. Kde jsem psal, že vlastním konzoli? Konzoli samozřejmě nemám, jsem čistý pc-hráč s racionálním pohledem na věc...
  • Takže další warez,co vesele kupuje na konzole a pirátí na pc.Takové lidi bych střílel brokovnicí.Nejhorší typ lidí a pak řvou,jak pc scéna krade.
  • Nevím Ivetko, ale konzolový hráč má fyzickou kopii, kterou může kdykoli prodat. PC-hráč to spáří se Steamem, Originem, Uplayem, BattleNetem a už se ji nikdy nezbaví a všechny hry člověka rozhodně nebaví, čili hráč je nucen hry stahovat a jak jednou stáhne, už se mu nechce kupovat...
  • To je můj vrah, to je můj vrah.Dneska jste si Vy blázni dali sraz tady, na Bleskovkách? Šupaj zpátky do pokoje.A nechci brát tvé hlavince iluze,ale stejně to funguje i na konzolích.Hru nevlastníš i kdyby ses na hlavu stavěl.A o PS+ a Xbox Gold ani nemluvit.
  • Kozy
    Ty vrahu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit