-
Konečně to někdo řekl(haha) na plnou hubu, jak to je. Opravdu nechápu proč ho mínuskujete, když má v základní myšlence jednoznačnou pravdu. Vy si vlastně hru nekupujete, ale za plnou cenu jen pronajímate a hra vám neříká pane na rozdíl od konzolového hráče, když se k tomu přídá neoptimalizace, zabugovanost her a že Steam nekontroluje v jakém stavu hra dorazí je jednoznačný signál pro uživatele hru stáhnout.
-
Jde vidět, že začaly prázdniny. Je tu násobně větší odpad v diskuzích, než je běžné..
-
Skyrim, XCOM, Castle Crashers
-
7 Days to Die, GoG byl výživnější :)
-
no tak tohle je dvojka, tu jsem ještě nehrál, jednička byla opravdu parádní.
V7EU-3V7N-HA84-AZWM -
still life bych chtěl a moc... hra, kterou mi furt každej doporučuje a ještě sem jí nezahrál..
-
jo
Fallouti: TXWN-G7LE-HFJJ-7YKD -
je ten fallout i pro mac ?
-
Planetary Annihilation, Metro Last Light a Tranzistor...
Plantery Annihilation me bavilo chvilku hrat, u Tranzistoru zatim nevim. Metro Last Light me akorat strasne sere protoze me nenecha skoro vubec hrat a musim porad stat a poslouchat jak mi nekdo neco vypravi. -
Still Life je pecka, doufám že si o to řekne někdo kdo to pak fakt zapaří...
-
Gone Home, CoJ: Gunslinger, FC3: Blood Dragon, Dishonored GOTY, System Shock 2
a k tomu zadarmo Papers, Please, Portal, Lone Survivor
a co je na tom nejlepší, tak jednu hru už jsem dohrál a další rozehrál :) -
Alice: Madness Returns
Portal 2
za 0 ,- -
cities xl platinum, ale ne protože byli ve sleve ale protože jsem chtel, kdo nakupuje ve slevach, prodela
-
GOG
mám zde kód na:
Fallout 1 + Fallout 2 + Fallout Tactics (někomu jsem to zde posílal, ale píše mi to u her že nejsou redeemnutý)
Torchlight
Still Life 2
tak jestli někdo chce, kódy sem pastnu -
Batman Origins, Planetary Anihilation, Alice Madnes: Returns, Rayman Legends, Shadowrun Returns, Nether (nedoporučuji, nápad skvělý, ale hra pořád padá) a Betrayer. A díky prodeji karet jsem ušetřil cca 15 euro:)
-
0,-
-
Syberia 1+2, jinak jsem nakupoval spíš na GoGu.
-
Enslaved
a díky možnosti prodávat sběratelské karty vlastně hra zadáčo, takže spokojenost :)