Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Grid 3 nadoraz vč. vyhlazování hraju na 70fps. Kámoši říkají, že mám Super-nextgen.

*1*
  • mas v tom zmatek protože trolling není o tom bejt vtipnej, btw ja tady slušne diskutuju a na oplátku se mi dostalo jen urážek od primitivu, tak konkretne v tvoji vete je tak 5 urážek. ty musíš byt hodne velkej ubožák
  • owny
    hlavně že píše, jak pc nechce...
    btw. core i7 v herním pc je overkill jako prase *3*
  • Jack1947
    "Má cenu to koupit?", ty se ptáš sosat na legální stránce... uh oh typickej predátor. Jinak se na to teprve chystám.
  • Sniper Elite 3

Hráli jste někdo? Má cenu to sosat?
  • Blue.Shark

Etherium

Jen jsem si říkal, že bych sem mohl hodit zmínku o tom, že strategie Etherium spustila plnohodnotnou homepage. Autoři zde popisují strany konfliktu, prostředí a herní mechaniky. Kdyby tahle hra někoho zajímala odkaz je zde: http://www.etherium-thegame.com/
  • Jack1947
    Miseriusy ty se nák vyznáš, neděláš tu náhodou ? *2* jinak to je fuk... a díky za info tak částešně i. *3*
  • Miserius
    Tlacitko nic nedela, jen se tam nekomu ukaze ze nekdo nekoho nahlasil a on muze mrknout co se deje a jestli si Doktor zase ten ban zaslouží nebo ne...
  • Jack1947
    Taky si řikám no, párkrát to bylo možná oprávněně ale jinak asi ne ale to je fuk... jen mi to příjde docela srbácké v některých případech jak kdyby někdo žaloval ředitelce... že ho šikanují nebo jak. *15*

Veska? fakt já myslel že má nějakou tu protekci... *7* v hodně případech to vypadá že za ním redakce stojí i když to nechce přiznat. *4*
  • Určitě funguje, ostatně kolega Véčko by mohl v dobrém poreferovat.
  • Miserius
    Tak ono asi když te nahlasi najednou 25 lidi tak uz se mrknou co se děje...
  • Ty jsi odpad trolí generace. Nejenom hloupý, ale ani nejsi vtipný. Navíc pochybuji, že víš jak funguje detroller.
  • Jack1947
    Zase by mne zajímalo jestli funguje protože už jsem měl párkrát BAN, tak jestli mně někdo nahlásil (i když nevím za co) nebo byl od přímo redakce.
  • Miserius
    Vždyť je to jedno, nahlásit tlačítko tu je jen aby to dobře vypadalo...
  • Jack1947
    On není špatnej, jen se mu to moc nepovedlo... nák koukám je citlivější, pořád nechápu za co že tě nahlásil. *7*
  • Miserius
    Haha prosimte taky na chvilku zapni mozek... Nehrál hromadu suprovych her tak si je chce zahrát, ty mu cpeš hry co vyjdou za rok a možná budou za něco stát... Každej nemusí hrat jen maximalne tyden stary hry...
  • Jack1947
    PS3 jednoznačně spousta exkluzivek co si nehrál + ještě nějaké ty hry vyšli/vyjdou...když už koupíš ten PS3 zvaž taky Xbox360 vždyt si přece nechceš nechat ujít Forza,GOW,Halo nebo ano.

Xbox nemá online zadarmo ale tak tam hrát nemusíš nebo si koupíš z "druhé ruky" roční... u PS3 asi kvůli lepším možnostem, nabídce her co dostaneš ale nebudeš moc hrát když ti PS+ vyprší ale to jistě víš. Jinak bylo by velice hloupé jít hned do nextgenu, jinak 500gb +10her nevím za 7000,. trochu moc ne? možná by se dalo sehnat z druhé roky za méně. Jinak bazarové hry se dají koupit i z krámu a jak bylo zminováno tolik nestojí http://www.originalky.cz/Sony-PlayStation/PlayStation-3/Hry-pro-Playstation-3/

Nebo přes inzerát, nové asi ne ty vyjdou třeba i na 500 náký opravdu staré pod 300,.. PS4 si pořídíš posléze páč nebudeš mít co hrát alk do té doby ti PS3 stačí. *4*

maxi nic proti tobě ale asi by ses neměl moc vyjadřovat k tématu co tolik nerozumíš... a haha tebe ani netřeba komentovat. *7*
  • 2haha-hele kdlidek at ti nepraskne nejaka zilka. To chce klid a nohy v teple. *1*
  • Miserius
    Ach ty děti...
    Ale tak alespoň že jsi mě nahlásil, věřim ze zitra bude krizovej meeting v games.cz
  • Jack1947
    Na mně to bylo asi tehdy moc těžký ale co jsem četl tak na 1Alici to nemá ani náhodou...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit