Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blodborne hrat nebude protože je to blbost
  • tohle prave jsem se pokoušel ti vysvetlit, pokud kupuješ levne pc komponenty, tak potom ti nove hry nemusí jit poradne, ale pokud koupíš kvalitu, nebudeš muset po dobu životnosti ps4 rešit hw požadavky. ale jasne pokud jsi se rozhodl pro konzoli tak to respektuju
  • Hele Last of Us, GTA V dostaneš na PS4 v lepší grafice, Fifa má na next- gen daleko lepší engine. Doporučuji si zkusit zehnat někde PS3 na půjčku nejlépe od známého a projet si ty exluzivity, koupě téhle konzole nemá v současnosti žádnou cenu...
  • kennyB
    Já bych poradil PS4, v srpnu má vyjít má vyjít TLoU remastered, v září Destiny a pak se to vydávání her pomalu začne rozjíždět.
  • NavrySS

Ucho

Jasně, tady zase hraje roli faktor že většina mých přátel vlastní PS3 a já chci využít hraní MP *3* .
  • ucho
    tak zrovna kvůli Last of Us a GTA V jsem si koupil PS4 :) zase pokud už je ta hra i na novou konzoli, chtěl bych ji hrát raději tam. každopádně na PS3 je pořád tuna titulů, které se na PS4 jen tak nedostanou.
  • Az si koupi PS4? Do te doby ma co hrat na PS3 a az se dostane k PS4, tak ty hry budou zase o trochu levnejsi.
    Pokud nepotrebuje nutne hrat nove hry a ty stare na PS3 nehral, tak nevidim problem.
    A spolehat se na ten stream PS3 her, to bych nedelal. Kdovi jestli to vubec dopadne a predevsim v jake podobe to dopadne.
  • ucho
    ignoruješ skutečnost, že dotyčný člověk je herně pozadu. tedy on si teď vystačí s těmi starými hrami a k těm na PS4 se může dostat klidně až za 2 nebo 3 roky. jestli z PS3 nehrál nic, na slušný čas ho to zabaví. a nikdo neříká, že pak to nemůže prodat...
  • NavrySS
    Je to složitý, je logický že někdo nesouhlasí s tím druhým a že se názory mění. Haha má pravdu, vrážení peněz do PC jsem měl za ty roky dost, a už si chci odpočinout od koukání se na HW požadavky pomalu u každé nové hry, takhle příjdu domů,zapnu konzoli a hraji. Ať už v horší grafice. *3* PS3 si kupuju kvůli vynikajícím titulům jako Uncharted, Last of Us a Gta V a hlavně pro Fifu a Pes. *3* Čili to beru spíše jako dlouhodobou investici ať už hardwarově zastaralou *4* .PS4 si plánuji koupit v tu dobu, kdy bude plně fungující systém a spousta her *3* Díky všem za radu.
  • Během půl roku ma vyjít tolik her.. Např Zaklínač? Kde ho bude hrát? Pověz? Kde bude hrát Bloodborne?
  • jo a nezahraje si novýho Batmana, Bloodborne, Mortal Kombat má být na oldgenu vyvíjen úplně jinou firmou a tak dále bych mohl pokračovat. Takže bude hrát staré hry a na nové bude jen koukat. NE!!! Tohle je prostě k ničemu. Doufám, že zdravý rozum zvítězí a koupí si PS4, do roka věřím, že PS4 bude umět stremovat hry z PS3....
  • ucho
    Ano, poradil bych koupi PS4, jenže dotyčný se zajímá o hry, co jsou i na PS3 a ty současně může hrát jen na PS3. Na PS4 si je ještě dlouho nezahraje, takže pokud koupí za rozumný peníz PS3, za ty peníze ta zábava stojí, vyloženě ošklivou grafiku to nemá a některé hry jsou nádherné i dnes. Takže jestli chce teď hodně pařit, vychází to lépe na PS3... Pak už jen záleží na tom, jaké hry chce hrát, aby za ně utratil co nejméně...
  • Vzdyt tam momentalne neni co hrat. Vyhozene prachy zatim. Na PS3 jsou nejake exkluzivky, kvuli kterym se to vyplati a pak ju muze prodat i s hrama a az zacne byt PS4 zajimava nabidkou her, tak cena uz bude taky trochu niz, i kdyz jen o malo.
  • kennyB
    Nahlášen a zablokován??? Že si dovolil ti odporovat??? *8*
  • Miserius
    Ja bych ted PS4 nekupoval kdybych nehral PS3 exkluzivity jako treba GoW, MGS4, Uncharted serii, Heavy Rain, Demon Souls, Gran Turismo, Ni No Kuni a mnoho mensich her (Journey, Tokyo Jungle)... To že mozna za 2 roky pujdou nektery streamovat na ps4 je ciste ve hvezdach, takze ted se proste vic vyplati PS3... Za 2-3 roky bude lepsi PS4, ale to si pak muze koupit a prodat trojku...
    Nebo bys třeba batoleti koupil horský kolo, protože jednou ho využije mnohem líp nez piskaci hračku?
  • Miserius - pridán do detrolleru, nahlášen a zablokován
  • Jasně píše, že do PC nebude vrážet prachy(dobře dělá) a ty mu tady začneš psát o grafikách a cpu...
  • ty počty ti, ale vůbec nejdou chlape...
  • on se ptal jakou herní platformu si koupit, a z jeho otazky jsem mel pocit že stale jeste uplne nezavrhnul ani pc ale že tomu moc nerozumí. tak jsem se pokusil ho presvedcit aby se nedaval na cestu zla (koupa konzole)
  • Jo bude kupovat skoro 10 let starou konzoli skoro za cenu té nové, navíc podpora her se bude během tohoto roku zmenšovat a zmenšovat... Tak mu raďte aspoň trochu ekonomicky. Kupuj PS4 proboha...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit