Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    chystám se na to, mám to v pořadníku ještě tenhle rok, tak jsem zvědav. ale tak už jednička byla slušné psycho.
  • Veskoslav

Alice: Madness returns

Tak jsem se po letech konečně dostal k jedné z nejstylovějších her, co kdy vývojáři na LSD vytvořili. Ta hra je prostě nádherná a dealer, co jim dodával matroš musel mít sakra kvalitní materiál. Po letech i když je to starší kousek, tak hra pořád vypadá úžasně a člověk nevěřícně kroutí hlavou, jak Alenčin svět za zrcadlem autoři geniálně pokřivili. Za sebe můžu vřele doporučit i pro lidi, co neujíždí na drogách. Rozhodně nebudete litovat. Jenom za tu občasně tragickou kameru bych autorům nedopřál týden LSD, aby se projeli na absťákové vlně.
  • Video: Přes dvě hodiny gameplay záběrů z Far Cry 4.

Yep, Tiscali Games FAIL
  • U Minecraftu je spíš ten problém, že je extrémní množství různých provozovatelů serverů, kteří Minecraft servery dělají a inkasují za ně peníze od hráčů za VIP účty a podobně. Problém je, že se na těchto serverech dá hrát s warez verzemi, přesto ti lidé za hraní někdy platí, i když si hru nekoupí...
  • Spis bych to uvedl takhle:
    Konzole = víc platících hráčů = vetsi tržby.
  • kennyB
    Psychotic: Pravda, řešímu tu blbosti, omlouvám se *3*
  • Psychotic
    Do prčic, pánové...

Prostě Miserius chápe "na čem hra vznikla" jako "na kterém stroji byla vyvíjena" a kennyB to (stejně jako já) chápe tak, na které platformě začínala, na které poprvé vyšla. Tak, nedorozumění vyřešeno, hotovo.
  • kennyB
    Jak zamotal??? *8*
  • Miserius
    Tak to už si se do toho ale zamotal, řešilo se na čem hry vznikaj...
  • kennyB
    Děláš si srandu??? Myšleno bylo tak, že hry sice vznikají na pc, ale to ještě nic neznamená. Hlavní je, na jakou platformu vznikají. TLoU si na pc nezahraješ i když na něm vznikala *1*
  • Miserius
    Počkat počkat počkat... Ty si myslíš že třeba The Last of Us dělali týpci s gamepadama na PSkách?
  • kennyB
    *7* Ano, všechny hry vznikají na pc a všechny se na něm tudíž dají hrát. Proč jsou teda sakra exkluzivity???
  • nekromant33
    stejně jako všechny ostatní hry
  • kennyB
    Hodně slabej pokus o trollování. Nesmíš ale zapomínat, na jaké platformě hra vznikla *1*
  • Konzolové verze hry Minecraft překonaly v celkovém počtu prodaných kopií verzi počítačovou.

Není se čemu divit. Konzole = víc dětí = větší tržby z minecraftu
  • A co je podle tebe dobrá hra? Hlavně neříkej že TESO jinak na tebe posílám Dark Brotherhood *1*
  • Miserius
    The Walking Dead sezona 2 pass za 160kč na ps3, takže pokud tu nějaký pskář čekal na slevu, lepší už to asi nebude *3*
  • WhySoSad
    Díky, už jsem na dvě videa kouknul a opravdu to vypadá, že ví o čem mluví, odběr už jsem mu dal :)
  • Rika zajimave veci a za kazdym tretim slovem nerika "tyvole" takze treba mne se jevi jeho povidani o neco zajimavejsi.
  • kennyB
    Mohl tam dát nějaké vlastní ukázky z hraní a ne jen kecat do kamery...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit