-
40000 -
Pokud to dají tak veškeré možné zábrany ve vydávání her, na kickstártru padnou.
Néé fakt sis nikdy nechtěl zkusit jaké by to bylo být kamenem? *15* -
Rock Simulator crowdfunding
https://www.indiegogo.com/projects/rock-simulator-2014
ne že jim to nepřeju, ale doufám, že to nedají. nějak mi to nepřijde vtipný -
nevšiml jsem si, na koho reaguji. sry :)
-
No vidíš, půlka lidí zase nadává jak je to tady IndieGames.cz, holt se většině lidí nedá zavděčit nikdy a dokud budou lidi, co budou nadávat na všechno i protichůdně a ne úplně všichni na jednu konkrétní věc, tak je tu všechno v pořádku a dá se to prostě hromadně ignorovat, což je to jediné, co na vás zabírá ;)
-
Zase špatně maxi, maxi... *7*
-
no nevím, objevuje se tady více článků o malých hrách než na jiných českých webech
-
prý 60x větší mapa než ve dvojce, uvidíme
-
takhle prece games.cz funguje, jako placena reklama pr ubisoftu a velkych firem. proto se tady nedozviš nic o jinych menších hrách (ktere nezaplatili)
-
V SP se to da hrat bez problemu.
-
Aha, kdy si naposledy DayZ viděl ? Před rokem ? Vždyt ten breakung point minimálně vypadá k zblití...
-
Díky za info, já jsem si nebyl jen uplně jistý a to je mi jasné že ta cesta asi nebude uplně růžová. V SP se to dá hrát ale taky ne? nebo je to moc HC *15* .
-
Jo presne tak prevazis naklad (objective jsou zatim pouze klady... kratke, stredni a dlouhe) z bodu A do bodu B (nekdy i C). Ta hra ale neni tak uplne o tom co vezes a kam to vezes jako spis o te ceste jako takove. Blato, voda, kameny, stromy... vsechno je tam zpracovany tak jako jsem to nevidel v zadne jine hre.
V MP si pak hrani muzes zjednodusit tim ze si muzes navzajem s druhym hracem vypomahat a hardcore mode uz pak neni takove sebemrskactvi.
Ta hra je mnohem tezsi nez se na prvni pohled muze zdat. -
Podle mě jde hlavně o to, že jeden třeba vozí dřevo, druhej ho jistí/opravuje/odtahuje, když se něco semele, společně objevujou mapu a tak. Na YT jsou pěkná videa.
-
Můžeě napsat co se tam v tom Coop MP děje, prosím? Mně by to celkem zajímalo... počítám že to je něco o vezení dříví a převážení věcí z bodu a do bodu b... jestli jsem tuhle hru pochopil správně (já ji nehrál).
-
No co jsem tak cetl tak obsah se bude pridavat i oficialne ale zatim vlastne nikdo nevi co vsechno a kolik a tak... sam jsem zvedavej. Hlavne doufam ze zapracujou na tom multiplayeru... kdyz to kamaradovi po dvou hodinach hrani spadlo a museli jsme zacinat mapu od zacatku tak nas to nepotesilo.
-
No, není to Skyrim aby to bylo tak smutné... ještě že ty modáky máme co by jsme si bez nich počali.
-
No, obsah bude, toho bych se nebál, moddeři to zachrání http://stahnu.cz/magazin/nejlepsi-mody-a-trucky-pro-spin-tires-1.-dil
-
Skyrim není dobrá hra, ale zrovna počet nepřátel bych mu nevyčítal. Ono něco podobného slibovali i u dvojky a nakonec tam bylo celkově tak deset druhů nepřátel, které se nelogicky opakovaly nezávisle na klimatické podmínky. Jinak hype o kolo Zaklínače 3 začíná být neúnosný, jsem zvědav kolik z těch slibu dorží nebo to dopadne jako dvojka, skončili u těch slibů...
-
polský přízvuk je fakt super *14*