Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na internet unikl zdrojový kód DayZ.

Ten unikl uz pred rokem. Pouziva ho Breaking Point - zombie mod na Armu 3, v soucasne dobe mnohem lepsi nez DayZ standalone...
  • Keyz

Tatar dělá lets play videa

https://www.youtube.com/watch?v=Ler1Zphk9Ys

*15* Ten mele jako kulomet a do toho ta výslovnost *1*
  • Keyz
    Kupa holek to stejně bude kupovat a hrát to. Tedy EA to je asi fuk *3*
  • Cosi

Festival Fantazie

Kdyby měl někdo zájem, můžu nabrat několik lidí na Festiva Fantazie v Chotěboři. Vyrážím tam v neděli 29. června ráno a v neděli v noci se vracím zpět. Cesta je z okolí Příbrami do Chotěboře a zpět. V případě zájmu pište sem do odpovědí na chat. Domluvíme se dál.
  • Jack1947
    O tom nepochybuji, Tegra je určitě výkonná.
  • Jako u všeho, nejprve iOS, pak Android. Takže bude, ale později.

Co se týče War Thunder, tak ten asi bude vypadat k světu, Tegra K1 už dokáže zajímavé věci.
  • Jack1947
    Na androidy samozřejmně kálí bernardýn co? a jeje to bude i War thunder no páni co ty mobily dneska neuměj, jen žasnu. *8*
  • WoT Blitz

Pokud někdo nad WoT ještě nezlomil hůl a má iPad, tak vyšla iOS verze. Zkoušel jsem na iPhone 4S a nevypadá to tak zle :)

http://mujsoubor.cz/magazin/world-of-tanks-blitz-prichazi-ipady-treste-se
  • V základní edici hry The Sims 4 nebudou k dispozici bazény ani batolata.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Bravo EA! Bravo.. Aneb "zaručená" cesta pryč z postu nejhorší firma..
  • Miserius

V základní edici hry The Sims 4 nebudou k dispozici bazény ani batolata.

Se budou rodit rovnou puberťáci...
  • pobavils, díky.
  • BultCZ

V základní edici hry The Sims 4 nebudou k dispozici bazény ani batolata.

Tak to jsem nějak nepochopil :D hra The Sims 4 se dělí na The Sims 4 což je normální verze bez bonusů pak je Prémiová edice a Sběratelská edice v příspěvku se píše že v základní hře nebudou batolata a bazény. Tak jestli sem to pochopil správně když si koupím The Sims 4 bez prémium nebo sběratelský tak tam nebudou batolata a bazény což by znamenalo že v nějakym datadisku by už byly a nebo batolata a bazény budou jen pro ty co mají ty edice jako je premium a sběratelská :D
  • Jack1947
    There we go, DLC zdá se budou obsahovat ůlomky ze základní hry sakra kde jsem to jen slyšel už? *7*
  • V základní edici hry The Sims 4 nebudou k dispozici bazény ani batolata.

Něco potřebujou taky do Seasons a Toddlers Wacky Adventures datadisků, sem zvědavej jestli v Sims 5 půjde v základní 60€ verzi postavit jen holobyt.
  • Jack1947
    Nevím, v dnešní době je možné všechno takže může i nemusí... *7*

http://www.eurogamer.net/articles/2014-06-26-first-gameplay-of-ps3-godzilla-game-from-bandai-namco

http://www.godzilla-movies.com/community/forums/topic/35945

http://n4g.com/news/1537246/bandai-namco-is-bringing-a-new-godzilla-game-to-ps3 aha tak asi beru zpět asi to je real. *7*
  • ringmancz
    oficiální video od Namco bude fake?
  • Thorleif_cz
    1) Tvoje představa o hodnocení AAA her s rozmáchlým marketingem se mi zdá mylná. Například takový Ryse to zde na games schytal a příkladů bude rozhodně víc, např. sérii CoD drží nad vodou akorát multiplayer, který je objektivním důvodem.
    2) Minimálně co se týče kluků z games, hrej, tak bych jejich přehled nezpochybňoval a nařknutí z protekčních hospodských kamarádů a nekompetentních příbuzných je vyloženě k smíchu. To že recenzenti hry nedohrávají nevidím jako problém, pokud je hra po 70% herní doby dementní, tak mi nepřijde nutnost ji dohrát k tomu, abych ji hodnotil. Debilní film taky nemusíš vidět celej, abys poznal, že je to slátanina.
    3) Nejspíš vůbec nečteš recenze, nebo je čteš nějakým naprosto záhadným a zajímavým způsobem, který nejspíš nemá moc společnýho s očima. Podbízivost herních recenzentů v čechách? Proč by měly velkejm vydavatelům trhat žíly recenze odněkud z Česka? U nás se recenze píšou pro čtenáře, hráče... Bohužel se najde dost uřvanců, který musí autorům z nějakýho důvodu neustále znepříjemňovat práci.
    4) Mohl bys prosím rovnou říct, že ti strašně vadí ženy? Nemusíš to takhle schovávat, je to v podstatě přirozené a i když tu třeba nenajdeš mnoho sympatizantů, pochopení třeba někdo vydoluje. Pokud vím, tak Alžběta není rychlokvaška vylezlá z pařezu a pracovala například tuším v Gamestaru, Hratelně (i když upřímně musím přiznat, že jsem nic z tohoto období nečetl a ani jednou nenavštívil)... Navíc se obávám, že kdyby Alžběta vypadala jako nějaká Gerta a psala jako Lukáš Grygar, tak by ses vyjadřoval útočně v opačném gardu. Navíc její práce je moderování a to se ji myslím daří víc než dobře.

4) II. I když by možná bylo dobrý, kdyby někteří z herních designérů dneška vyběhli z řevem z přednášky a alespoň na dvacet let se ztratili... Přijde mi to spíš k smíchu.
  • Jack1947
    To si fakt na nic nehraje, hej ale ty destrukce můžou bejt docela dobrý ještě že nevyšla Godzilla podle filmu to by bylo prvotřídní fiasko (nejspíš). Tohle je bud fake ale vtipnej pokud jo. Pominuli grafiku z PS1 přinejlepším. *1*
  • Video: První trailer na hru Godzilla od Bandai Namco.

Tak to vypadá pekelně špatně.. :D
  • Jack1947
    V tomhle je to celkem svinárna, jestli bylo/je nadržováno týmům jiné barvy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit