-
když nevis co s penezi prispej na charitu
-
Není už lenost vývojářů už za hranicí?
http://www.racedepartment.com/downloads/cockpit-cam-no-blur.2553/ -
normalni lide kterí netravi svuj čas hraním, vymetený jsi akorát ty. btw proč by meli umet anglicky když žijeme v čechách a manuál i menu by melo být česky
-
Video: První trailer na hru Godzilla od Bandai Namco.
Tohle je vtip, že? -
Tak aspoň mají pořád nějaký přísun peněz. Podle mě dost zaspali, respektive chápu, že technicky to hned udělat nešlo, ale kdyby byl shop s paypalem spuštěn hned po konci kickstarteru, tak by ten nárůst byl asi větší.
btw Star Citizen před dvěma dny dal další stretch a má už teď zase nějakých 17% z dalšího. Tam se točí jiný prachy. -
V jaky hre nejde strilet za behu? Ja znam jen Resident Evil... A nejde strílet ve skoku? To jde snad v každy FPS ne?
-
Aftershock Bundle
http://www.bundlestars.com/all-bundles/aftershock-bundle/
UFO: Aftershock, UFO: Aftermath, Wizardry 6 & 7, Wizardry 8, System Shock 2, Harvester, Ascension to the Throne -
Pár lidí tu zmínilo barevné týmy na Steamu - nevím, zda už to sem někdo nedával, ale PC Gamer o tom měl zajímavý článek:Protoze se ke me prikutalelo par tech blyskajicich se, tak jsem vyrazil nakoupit hry (Niddhog, Protheus a Gone Home!), na ktery jsem si beztak uz nejakou dobu brousil zuby – slevy, neslevy. No a oni byly zlevneny vsechny. Takze jsem utratil o moc min nez jsem cekal.
PS – V ramci cely slevovy udalosti me to hodilo do tymu cervenych. A ten uz par dni vyhral. Ale to je uplne jedno, protoze mam tak malej steam level (2), ze se me to stejne netyka :)Pro fanouška povinnost. Navíc Baker jako Joker zazářil. Navíc jak píše Miserius. Atmosféru to má jako sviň.Nevím no, na druhou stranu COLd,Cold heart DLC bylo parádní i když kratší ale bylo dobré i Freeze...
Takže nejspíše koupit no. Pro mně zůstává stále nej díl ten 1. *4*osobně u toho Batmana čekám na GOTY...No oba předchozí díly považuji za špičku:)Batman? Za mě rozhodně! Pro mě nejlepší dil serie... Ano, nepřidává téměř nic nového oproti City, ale mnohem víc mi sednul příběh, atmosera zasněženýho města a některý novy vedlejsi aktivity... Rozhodně ber pokud se ti City nebo Asylum libilo...
Nejlepší na tom je ten příběh, správně temnej a batmanovskej... Gameplay je totožnej s City, to na tom lidem vadilo asi nejvíce co jsem tka koukal... A souboje s bossema jsou špicasteam summer sale
Ale jo, po dlouhé době jsem si doplnil knihovničku a některé slevy mě mile překvapily. sbírání karet nereším, udělal jsem odznáček díky nákupu a hlasování, zbylé karty prodávám. A můj zelený tým zatím vyhrál jen jednou, ale seznam přání pro jistotu vyplněný je. Jediné, co mě skutečně naštvalo, že jsem si nepřečetl, že naprosto skvělá hra Rayman Legends opět spouští uPlay. Jinak bych se chtěl zeptat, pořád plánuji koupit toho posledního Batmana. Stojí to za to?No to víš no, kdybych si měl stěžovat furt bych si jenom stěžoval. Např... že půjdu ještě do školy v srpnu.
No, toto mi příjde jako slabej odvar hloupých lidí je hodně ale takhle hloupých? prosím to je snad trolling nebo ty lidi žily roky v jeskyni. *15*Proč mi řikáš schválně Jackie to sice nechápu ale to je jedno... tobě zase uniká jiná věc a to že nemůžeš srovnávat dnešní dobu v herním prostředí s tou minulou 80-90let. Hry nebyla masová záležitost a tak jen pár nadšenců ty hry i recenzovalo, dneska je to jiné a ano no defakto srovnání je trochu mimo mísu. Recenzuj sám hry když si myslíš že si v tom dobrý, jenže néé jako práci nýbrž koníček... Sexismus je probíratelné dlouho téma takže k tomu se nemá smysl moc vyjadřovat. Anglicky celkem umím možná si to tedy někdy pustím a díky za tip. *3*tvá historka by byla uvěřitelnější, kdybys zmínil i konkrétní hry, ale takto to působí jako vymyšlená story ;)To se blíží již dlouho. Nějak se jím to zaseklo :)Nj, je komické, že maximálně zjednodušený krám se hůře ovládá pro přechodu z počítače. Je to zcela jinak vymyšlené, ale pak si zvykneš jako na vše dobré i špatné. Když jsem to zvládl ovládal i Já :)
A jak psal MickeyMutant. Již se neskáče ani se nestřílí během běhu. Poděkuj opět výrobcům konzolím. Tam by se podobné věci hráli složitě. Proto to omezují a podle toho dělají hry. Nemáš tam takový prostor jak to udělat. Bohužel.
- A není to ani tak o lidech co kupují. Jak je známo lehce podlehnou reklamě atd. Kdyby někdo tlačit hraní na počítači a ne obyváku na křesle, a tu bednu pojmenoval terminátor. Hrálo by se na terminátoru a zase by to vypadalo jinak :)