Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně, tohle mě taky napadlo. Inzerovat článek v podobě novinky na herní webu? WTF? Teď si budete nechávat od velkých vydavatelů platit, aby jste zveřejnili informace o jejich hře?
  • Jack1947
    To jo, já se o tom dozvěděl až při vydání holt to asi nikoho mooc nezajímá no. *3*
  • kennyB
    *1*
  • Ad Spintires

Je mi docela lito ze o tom tady nepadlo ani slovo a musej si ten clanek zaplatit. I kdyz nenabizi az tolik obsahu tak se porad jedna proste o absolutne skvelou zalezitost.

Skoda jen ze se neuklada postup u MP coop hry...
  • Jack1947
    Okey, já na STEAMU nenakupuji takže se v tom moc nevyznám... dík za info. *4*

Já to myslel tak že Valve udělalo že právě nevyhrál každý... oni chtěli aby jo... beztak Newell to celé zhatil. Brejličkář (obézní) mazaný. *15*
  • Jack1947
    Prostě parádní oddychovka. *5*
  • Ježiši, ty vaše avatary, dělejte s tím něco *1*
  • ja minecraft nehravam *6*
  • slavek.skara

Zaklínač 3 bude obsahovat osmdesát druhů nepřátel.

Kolik obsahoval Skyrim?.... *3*20?
  • Ta hra prakticky nic jinýho nenabízí. Možná ještě grilování lidí v kuchyni...
  • kennyB
    Tak hlavně že ty se tak cítíš při hraní Minecraftu *1*
  • Video: Přes dvě hodiny gameplay záběrů z Far Cry 4.

Dy´t je to asi 30 minut, zbytek je FC3
  • God-of-War
    Rozhodně víc, než u Minecraftu... *4*
  • Tilwaen

V základní edici hry The Sims 4 nebudou k dispozici bazény ani batolata.

"And while we recognize that some of you will be disappointed that pools and toddlers won't be available when The Sims 4Base Game launches in September, you should know that we're building an incredibly strong foundation that is capable of fulfilling every one of your desires in the years to come."

"Přestože bereme na vědomí, že někteří z vás budou zklamaní z toho, že v září při startu základní verze The Sims 4 nebudou k dispozici bazény a batolata, měli byste vědět, že stavíme neuvěřitelně silný základ, který v nadcházejících letech bude schopen splnit každé vaše přání."

Pokud tím přáním nebude zrovna topení batolat v bazénu.
  • Na internet unikl zdrojový kód DayZ.

vynikajici, nemuzu se dockat na frajery co na serverech litaj a maj nekonecno naboju..
  • Tilwaen
    Ne, právě naopak :-) Hráči se domluvili, že každý den vyhraje jiný tým, aby se odměna dostala ke všem. Valve nikomu nenadržovalo, jen se rozhodlo, že odmění první tři místa - a v tu chvíli šla samozřejmě spolupráce do kytek, protože začalo soupeření o 2. a 3. místo. Už nešlo tak říct všem "dneska nikdo nic nebude dělat, kromě červeného týmu", tři týmy takto nezorganizuješ.
  • Tilwaen
    V čem teď budeme topit lidi? *9*
  • mensia nez GoW
  • God-of-War

Konzolové verze hry Minecraft překonaly v celkovém počtu prodaných kopií verzi počítačovou.

A přitom je to taková pí......
  • Konzolové verze hry Minecraft překonaly v celkovém počtu prodaných kopií verzi počítačovou.

Nepochopitelné, s tou šílenou cenovkou která u konzolové verze vysí. alespoň na PSN je bez mála za 500kč. Přitom plně modifikovatelná PC verze se dá sehnat v rozmezí 100-200kč ... Jinak jsem o něm na PS3 také přemýšlel, ale ta cena a nemožnost tam nahodit bukkit, MCPC, Forge nebo podobné mne zatím spolehlivě odradila :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit