-
Sám jsem překvapenej že skoro nic, buď už to mám nebo mě to nezajímá.
Takže Brothers, Machine for Pigs a Assetto Corsa a teď ještě zvažuju první sérii WD. -
Transistor, Brothers, Wolf Among Us, Dragon Age: Origins UE, Kingdoms of Amalur: Reckoning - Collection.
S tím, že Brothers a Wolf Among Us už dohráno ikdyž čekám na poslední epizodu wolfa a Transistor někde v půlce. Letos to bylo pro mě slabší, ale taky možná tím, že to, co jsem chtěl už jsem koupil v posledních dvou summer salech. -
Poslední den letních velkých slev na Steamu
Tak co jste si koupili? -
kolik her co sis stáhl, jsi teď koupil ve slevách na stranu?
-
Ubisoft pracuje na zcela nové hře s AAA grafikou, která vyjde na PC, Xbox One a PS4.
hmm grafika AAA? co to znamená? takže grafika UberCool ze který nakonec az to vyjde bude prumer a hratelnost nulová? -
Lol, ne, ale už sme se o tý hře bavili u oběda a máme v podstatě stejný dojmy :)
-
Hlavně to je jako hra lehké jako prase. Sice super, že to je další forma jak se něco málo (hodně málo) naučit ale hraje se to strašně lehce. Celé to je extra zjednodušené. Jako hra tedy dost slabé. Navíc řešení úkolů je hodně komické. To by mi nevadilo, kdyby to bylo děláno celé jako komedie ale má to vážné téma a je to spíše pro smích. Toho jsem se obával.
+ složitě se to ovládá. Hlavně v menu kde máš fakta a inventář. Na to, jak moc to je lehké tak tohle udělali složitě *15* -
Zavřele? Jsi to ty?! *1*
-
Jsem teď poslední kapitole a nudí mě to k smrti. Té hře by prospělo kdyby ji zkrátili minimálně na polovinu. Je tam několik skvělých momentů a zajímavých nápadů, ale většina hry se skládá z pasáží kde jen bezmyšlenkovitě nosíš předměty z bodu A do bodu B.
Krom toho sem tam měl dva bugy, kvůli kterým sem musel restartovat celou sekvenci od začátku. -
teprve ted mi doslo proc jack, jack sparrow, taky nejvetsi pirat ze vsech *5*
-
Valiant hearts:the great war
Užasná hra, hodně mně baví i se něco člověk přiučí z dějin 1.světové. Pecka. *5* -
Sniper Elite 3
zatím je to katastrofa, AI je naprosto bugnutá a nereaguje.
Rebellion o tom ale ví, každopádně byla blbost to vydávat v tomhle stavu. Počkejte na patche, nebo zatím hrajte MP. Což můžete dělat i ve Fau 2 -
Má to akorát cenu to stáhnout... Kupovat je šilenství. Ve hře neexistuje A.I: Normálně zabiješ tiše nepřátelé a kolega to sleduje a přitom nereaguje a jde dál...
-
to je jedno tak at si koupí i5
-
Fanouškovský song k Witcherovi...
https://www.youtube.com/watch?v=c0trGRJs_IU -
Máš Next-Nextgen. Tedy Nextgen co bude po tomto Nextgenu *3*
-
7000? neblázni, v pohodě koupíš ještě v záruce i se hrama kolem 5000, klidně i míň když máš štěstí
-
Aha, tak to jo... já ho moc nesleduji takže nemám tolik přehled. *3*
-
Rikali to jednou v Fight Clubu
-
maxi? Prosím už dost, nenut mně měnit můj názor na tebe... prosím. *7* ano? *3*