Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dá se to úplně v klidu, hraju to na klávesnici s myší, s pomocí DSfixu a DSMfixu a ta hra vypadá krásně a ovládá se slušně, zezačátku je to docela boj a musíš si to hodně nastavovat, mám za sebou asi 25 hodin a ikdyž u kamery je občas znát, že je to na gamepad a byl by k ovládání vhodnější (sám zatím žádný nemám a nikdy jsem na něm nehrál, takže pro me by to vhodnější nebylo). Takže se neboj, když si to zezačátku nastavíš všechno tak, aby ti to vyhovovalo, tak není jedinej důvod, proč by to nešlo bez problémů dohrát na k+m. A nevím jaké bugy myslíš, ale já se zatím nesetkal s ničím hrozným, minimáně ničím co bych neviděl i na konzolové verzi, největší problém té konverze bylo zmršené ovládání a grafika, což už je obojí díky komunitě opravené.... Takže tak ;)
  • Dragon Age: Inquisition po vydání nenabídne žádná DLC s novými postavami.

EA a žádná DLC po vydání? Ehm ehm...
  • Jack1947
    Closed beta byla... a zatím asi nic moc. Taky se ji nestihl a na to jsem byl docela zvědavý no nic tak jindy.
  • MickeyMutant
    Gamepad není vysloveně nutný. Dnes je to díky modům normálně hratelné i na k+m. Prolez Nexus fórum a stáhni si minimálně DSfix a Mouse Fix.
  • dark souls 1 uz dnes nerozbehnes protože vyžaduje games for windows live a tu službu už vypli
  • Gamepad. Gamepad. Gamepad. Gamepad. Gamepad. Gamepad. Gamepad. Gamepad. Gamepad.

K+M ani náhodou. K+M ani náhodou. K+M ani náhodou. K+M ani náhodou. K+M ani náhodou.
  • gamepad, hra je dělaná na gamepad, StarCraft by jsi taky nechtěl hrát na gamepadu...
  • Nevíte někdo jak je to s F.E.A.R online? Jestli se dá dostat do bety, nebo se musí čekat? DÍky
  • Miserius
    To sis naběhnul, tady ti řeknou že to je lepší na klávesnici jen protože si myslí že to urazí konzolisty... Ja si myslim ze na gamepadu je to rozhodne lepsi, ale i na ty klavesnici se to da hrat... Pokud si ale muzes vybrat, ber gamepad
  • Dark Souls na PC

Ahoj, kdyz dnes koupim Dark Souls (prvni dil) pro PC, budu k hrani potrebovat gamepad nebo lze hrat i na mysi a klavesnici? A jeste jeden dotaz, kdysi jsem cetl, ze je hra pro PC dost zabugovana, stale to plati, nebo to po instalaci vyresi nejaky ofiko patch? Dik za odpovedi :)
  • ringmancz

Trochu jiný Kickstarter

https://www.kickstarter.com/projects/1620669801/synek-any-beer-ever-made-fresh-on-your-counter

název vychytali
  • Jsem pro. Jsem registrovaný a služný uživatel, ale občas je mi tady z těch všech anonymů na poblinkání. Sám občas melu solidní tchujoviny, ale to jen proto, že jsem si dal moc téčka.
  • Lukyz

Diskuse pouze pro registrované uživatele

Když to tady dneska (poslední dobou) pozoruju - opravdu by nebylo lepší zavést povinnou registraci popř. svázání s jiným účtem jako gmail / FB / MojeID? Plusy a mínusy u komentů neřeším, ale tohle je opravdu nepřehledné a navíc kompletně o ničem...
  • Jack1947
    Děkuji za uznání... ano no... děcka maj pré. *7* *2*
  • STEAM včera překonal hranici 8 milionů (najednou) přihlášených uživatelů.

Hehe PayDay jede :)
  • Inquisitor
    Redakce sem radši ani nekouká.
  • Některým lidem zde chybí mozek a přesto diskutují...
  • Tenhle týpek nemá ruce ani nohy a přesto hraje Counter-Strike...
    https://www.youtube.com/watch?v=bONUFkP3i8s
  • Redakce, vy si z náš snad děláte pr*el ne? Jen kvůli tomu že jste líni promazat tenhle spam, se máme my čtenáři brodit touhle sračkou? Když už tak ať to dělá bleskař ne? Kdyby to byli aspoň trollové ale oni nejsou, jsou to jen kidi co se o prázdninách nudí, nebo nějáci zkrachovalci co nebyli schopni dodělat střední a teď si tu léči komplexy. I ten Jack má někdy smysluplnější komenty a to ho pokládám za trola. Jejdásek, Bieber a i ten šašek Doctor mě bavil víc než neustále žvatlání co je lepší, zda PC nebo konzole, nebo kdo je warezák či kdo je Veskoslav. Ale nejvíc mě štve, jak REDAKCE ser-e na diskuze. Ozvou se jen když je někdo osočí ze špatné recenze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit