-
To se mě kámoš ptal, proč si myslím, že jsou PCčkáři nejhorší. Tak jsem mu ukázal "PC (warez) master race a jak to PCčkáři žerou...
-
Chybí něco o pirátění. Ale celkově to je potvrzuje, že to jsou takový hráčský adaptace na metrosexuální *****. Co by od téhle skupiny tady jeden čekal, že jo.
-
PC Master Race
*1* *1* *1*
http://d3dsacqprgcsqh.cloudfront.net/photo/aLKxjGP_700b_v1.jpg -
DLC Battlefield 4 Final Stand se možná opozdí.
To je katastrofa! Že by už ani nestíhaly vydávat DLC v řádném termínu... no to snad není ani možné ani ze srandy ne. To už je vážné. *7* -
Nojo, sakra. Ale zase tady je hlavní, že to prostě není bílej a není to chlap. Máme tu rasovou, sexuální a výškovou menšinu. Co takhle ještě teda přidat úchylku, že nosí ženské oblečení a líčí se. To už by "bojovníkům menšin" stačilo, ne?
-
Jsou, exkluzivní pro konzole. *3*
-
Ani jedna s těch her není exkluzivní. Obě hry vychází na PS4 a Xone.
-
Zapomněl jsi na to, že to musí být především žena.
-
Co asijský, černý, homosexuální transexuál velmi malého vzrůstu? To by šlo, ne?
-
Jak můžou exkluzivní hry vydat na pc. *4*
-
správně tam měl být asi někdo z rasové menšiny a transgender...
-
Žádná skupina zfanatizovaných lidí neznamená nic dobrého. Zfanatizované feministky jsou z nich snad nejblbější.
-
ty vole to je kravička. Zkraťte jí někdo řetěz :D
-
Final Fantasy XV a Kingdom Hearts 3 jsou vyvíjeny na DirectX 11.
Počkat co?
Jak můžou dělat s DX11 a nevydat to na PC? PS4 snad DX nemá, a dělat to na DX jenom kvůli XBONE? -
EA již neplánuje vydávat hry pro 3DS a PSV.
Jsem PCčkář, ale Darksouls byla dělána na gamepad, tudíž je nejlepší ji hrát na gamepadu. Sám mám X360 gamepad a jsem za něj rád snad ve všech hrách krom Stříleček a strategií. -
EA již neplánuje vydávat hry pro 3DS a PSV.
Pomalu se uzavírá další kapitola herních dějin . To co započal Gameboy jako první komerčně úspěšný programovatelný handheld , to ukončí neprůbojná PSV a Nintendu to jen přidělá další vrásky na jeho už tak dost paviáním obrazu společnosti.
EA od teď už exkluzivně ve všech mobilech (Dětinští zastánci mobilních Windows zatlačí ty kbelíky slziček, že na ně nikdo nemyslí ...) a tabletech ...
*3* -
Ty jo ty si nákej napruženej aby si nedostal infarkt, kámo. Fakt s tím nejsou žerty. *4*
-
Redakce GAMES/LEVEL je plná mysogynů a rasistů!!!
Děkuji uživateli Kozy (mysogynní přezdívka - jsi další na řadě) za upozornění na nešvár v herní novinařině v zahraničí.
I současná redakce GAMES/LEVEL není genderově vyvážená a navíc není dodržena diverzita (jsou to proto rasisti a mysogyni).
Proto žádám pana Petra Poláčka o nápravu této situace. Místo "bílejch rasistickejch mysoginů" jako je Homola, Smutný, Bach a Bohoněk je nutné sem dosadit zástupce z řad žen a dalších menšin . Samozřejmně, po vyřešení této situace bude pan Petr Poláček (a nejen on - vedení tiscalli taky dostane padáka) odvolán pro neschopnost dodržovat kvóty pro ženy a menšiny.
Už tuto věc řeším i s ostatními velkými herními weby a vypadá to nadějně (Jan Doskočil z EG.cz už pracuje na nápravě). Doufám i v úspěch zde bez toho, aniž bychom museli k soudu (je to zdlouhavé).
(nebrat vážně - parodie na "bojovníky" práv a hlavně na tu pitomou kauzu s Giant Bomb protože zas tam pustili bílýho chlapa) -
Bleskař totiž nepřemýšlí, když někdo napíše aby se na něco těšil, tak se bude těšit.
Bleskaři těš se na výprask. -
Gran Turismo 7 je oficiálně ve vývoji, těšit se můžete i na běžná auta.
Novinkář se asi trochu neorientuje, protože na standard cars se už nějakou dobu nadává, a nevidím důvod proč se na ně z ničehož nic těšit.