Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    1. Nic moc... možná MGS5 a ještě něco nevím a to nebylo v poslední době ale už od oznámení. AC unity noo.
    2. Sniper elite3, dopařil Valiant hearts( konec zmrvily ) SMITE.
    3. Grid:Auto sport, Transformers - ještě něco co výjde. (bude stát snad zato i když nevím)
  • Beyond divinity cestina

pokud by ji nekdo mel nebo vedel kde je tak dejte vedet :)
  • to neni dvojnik, to je bracha
  • Draken69CZ
    Njn už mu z toho hráblo :D
  • Dvojnik Dana Vavry

Tak jsem dnes ve zpravach videl dvojnika Dana Vavry
    http://play.iprima.cz/zpravy-ftv-prima/zpravy-ftv-prima-572014
    reportaz je v case cca 15:20.
  • 1) Instalace Win Vista na jednu pracovní stanici HP (musel jsem řešit snad všechny problémy, co s Vistama můžou nastat).
    2) Právě jsem dohrál Thomas Was Alone (THX ringmancz)
    3) Konečně snad Fallout 1.5 Resurrection
  • Veskoslav
    1. Division a nová Civilizace
    2. Wildstar a Rayman: Legends
    3. Zatím nic.
  • 1) Wolfenstein, Ultimate general: Gettysburg, From The Depths

2) Spintires, KSP, Skyrim, Dota2, Dragon Age Origins

3) Nechystám se na nic, spíš jen pokračovat v hraní rozehraných her
  • p.s.
    no kdyby se to nekomu nechtelo zjištovat tak ve SC Forged aliance v prvním tieru bylo asi 5 tanku, ve druhém asi 6 a pak tam byl ješte tretí a experimentály. (to same letectví)
  • animace vypadá tak že je to planeta/asteroid o stejne velikosti jako ty na kterych normalne hraješ
  • Pilgrim66
    Například 100 km2 asteroid může- PA jsem nehrál, nevim jak vypadá animace, ale timhle způsobem by to šlo
  • Miserius
    No, hral jsem zacatek a zatim to rozhodně neni špatný, jen komplikovaný... Jediny nad cim porad premyslim je, jestli venovat nekolik veceru koukání na všechny cutsceny predchozich her, abych chapal pribeh... Jenže zase člověk tolik volna nemá, aby kuli hraní jedný hře pročuměl 4 večery... Nepochybuju ze to je vytecna hra, ale pokud nebudu znat pribeh, asi mi to tak uchvatny neprijde
  • ringmancz
    dneska jsem dohrál Metal Gear Rising a ještě nevím, čím budu pokračovat
  • 1) Asi nic.

2) Nejvíc momentálně hraji asi CS:GO, Super Meat Boy, Rock of Ages a občas i Mafii s Ikarus modem, i když se tam trochu už nudím. :)

3) Dohrát EFLC, které jsem si tak vášnivě před dvěma měsíci konečně kupoval, ale vůbec se mi do toho nechce. I po dvou měsících jsem stále na začátku. :P
  • ucho
    MGS jsem nehrál ani jeden, stealth hry moc nemusím. stojí to za to? ta MGS 4 mě celkem láká. a co jsem koukal, je tam 9 hodin cutscén :)
  • Jazz
    1.) Grid mám koupenej, bohužel mě vůbec nebaví...

2.) Black Mirror 3 a CS:GO.

3.) Právě stahuju AC: Brotherhood a po BM3 se možná vrhnu na nějakou další adventuru. *5*
  • 1, 2,3) get a life
  • Tak to se v MGS4 těš na závěrečnou cca hodinovou cutscénu.
  • shefield2
    1) Escape Dead Island, docela se na to těším, námět vypadá více než dobře. Valiant Hearts, Enslaved.

2) GTA III, Rune Classic, Hotline Miami.

3) Všechno, co jsem nakoupil za poslední 3 týdny a resty z časopisů.
  • kennyB
    1) V poslední době mě nejvíc zaujal DS 2

2) Právě hraju Watch Dogs a Trine 2

3) V plánu mám Evil Within a Metal Gear Solid 5

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit