-
Pravdu díš. Všechno lepší než "téma".
-
taky se často používá schéma.
-
Mě by zase zajímalo, koho napadlo "theme" přeložit do češtiny jako "téma", když pro to existuje ideální slovo "motiv".
-
Jaké Velikonoce? Asi myslíš neutrální svátky příchodu jara, ne?
-
Díky. Kámoš našel ještě 1.0.4 v pdf a 1.0.2 v epub. Nebudu to tady dávat veřejně, ale kdo by chtěl, tak mail na radim@zaty.eu, pošlu link na stažení. Calibre je fajn, používám ho na konverzi z různých formátů na azw3, ale zrovna u pdf dává dost tragické výsledky, zvlášť u knih se složitější sazbou.
Ale i tak díky za snahu. -
No jo AMD zase vydalo nové ovladače a nádavkem další řadu grafických deakcelerátorů pro těžaře ;)
-
Xspy
Netušil jsem o čem je řeč ... ale teď v tom už půl hodiny ležím ;) Díky chlapci , tohle je živá historie ! -
Tak verze pro PS4 je neprodejná ...
Super , měl jsem políčeno na LetGo , ale ve světle aktuálních informací koupím na PC za pakatel :/ ... -
Co teprve na Velikonoce s čím příjdou, s ukřižovaným Ježíše?
-
Sony oslavila MDŽ prostřednictvím videa a bezplatného téma.
parada, jsem zvedavy, s cim prijdou na mezinarodni den muzu... no asi s nicim :) -
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Tak už konečně ofiko bylo oznámeno vydání na Nintendo Switch, PC a Xbox One k 10. červenci. *14* -
včerejší Nintendo Direct
Spoustu překvapení ale pro mě 3 největší Okami hd na switch a Super Smash Bros ještě letos a amiibo pro Dark Souls *4* -
Další COD Bo4
*7* to je teda překvapení... -
Ty člověku umíš zvednout náladu. *4*
-
Docela by zapadl i do Monster Hunter World. *1*
-
CRPG Book Epub
Zdarec,
Všiml jsem si, že CRPG book byla chvíli k dispozici v epub formátu, bohužel jsem si toho všiml až dnes, kdy už elektronická verze na webu knihy není ke stažení, z důvodu vydání papírové verze. Nemáte někdo staženou tu epub verzi, že byste mi ji někam uploadli?
Předem díky -
Nepotvrzeno: Geralt na chvíli opustí svět Zaklínače a objeví se v jiné hře.
tak pokud to nebude nějaký odkaz ve cyberpunku, tak typuji Soul Caliber, nebo tak něco. -
Cože ?
-
S anonymama se nebavime.