Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PreidaQ
    Pravdu díš. Všechno lepší než "téma".
  • SalemCZ
    taky se často používá schéma.
  • PreidaQ
    Mě by zase zajímalo, koho napadlo "theme" přeložit do češtiny jako "téma", když pro to existuje ideální slovo "motiv".
  • jamar28
    Jaké Velikonoce? Asi myslíš neutrální svátky příchodu jara, ne?
  • zaty
    Díky. Kámoš našel ještě 1.0.4 v pdf a 1.0.2 v epub. Nebudu to tady dávat veřejně, ale kdo by chtěl, tak mail na radim@zaty.eu, pošlu link na stažení. Calibre je fajn, používám ho na konverzi z různých formátů na azw3, ale zrovna u pdf dává dost tragické výsledky, zvlášť u knih se složitější sazbou.
    Ale i tak díky za snahu.
  • No jo AMD zase vydalo nové ovladače a nádavkem další řadu grafických deakcelerátorů pro těžaře ;)
  • Xspy

Netušil jsem o čem je řeč ... ale teď v tom už půl hodiny ležím ;) Díky chlapci , tohle je živá historie !
  • Tak verze pro PS4 je neprodejná ...

Super , měl jsem políčeno na LetGo , ale ve světle aktuálních informací koupím na PC za pakatel :/ ...
  • SalemCZ
    Co teprve na Velikonoce s čím příjdou, s ukřižovaným Ježíše?
  • ucho

Sony oslavila MDŽ prostřednictvím videa a bezplatného téma.

parada, jsem zvedavy, s cim prijdou na mezinarodni den muzu... no asi s nicim :)
  • Lukyz

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Tak už konečně ofiko bylo oznámeno vydání na Nintendo Switch, PC a Xbox One k 10. červenci. *14*
  • 0011

včerejší Nintendo Direct

Spoustu překvapení ale pro mě 3 největší Okami hd na switch a Super Smash Bros ještě letos a amiibo pro Dark Souls *4*
  • Jack1947

Další COD Bo4

*7* to je teda překvapení...
  • Ty člověku umíš zvednout náladu. *4*
  • MickeyMutant
    Můžeš si stáhnout PDF verzi a převést třeba tímhle do EPUB, když už to nutně potřebuješ v tomhle formátu.
  • jamar28
    Docela by zapadl i do Monster Hunter World. *1*
  • zaty

CRPG Book Epub

Zdarec,
    Všiml jsem si, že CRPG book byla chvíli k dispozici v epub formátu, bohužel jsem si toho všiml až dnes, kdy už elektronická verze na webu knihy není ke stažení, z důvodu vydání papírové verze. Nemáte někdo staženou tu epub verzi, že byste mi ji někam uploadli?
    Předem díky
  • SalemCZ

Nepotvrzeno: Geralt na chvíli opustí svět Zaklínače a objeví se v jiné hře.

tak pokud to nebude nějaký odkaz ve cyberpunku, tak typuji Soul Caliber, nebo tak něco.
  • Jack1947
    Cože ?
  • S anonymama se nebavime.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit