Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Díky moc za názor na mě, hodně si toho cením *14*

Cévka nějak vylétla ? :P
  • Still
    Podle Viktora Bocana napřed opraví bugy a pak se soustředí na vylepšování mechanik.
    Takže tenhle tvůj slint je jen tuna keců, jako vždy :)
  • A tvoje malá má 18 let+ ?
  • ucho
    mozna by ses tim chlubit nemel. jestli z tech dat nic vycist neumis, tak jsi nekde udelal chybu. ale mozna je to jen dusledek tve snahy rypat a nedochazi ti kontext cele diskuze. kazdopadne kdyby te opravdu zajimalo zpracovani nejakych dat o vyvoji her z pohledu nakladu, narocnosti a navratnosti investice, klidne ti to vypracuji. zadarmo to ale nebude. jestli mas zajem, dej vedet na mail.
  • Tak teď už chápu, proč máš nutkavou potřebu provokovat a urážet. I ten avatar už chápu. Lidi jako seš ty jsou attention w*ores z povahy věci. Nedostatek sociálního kontaktu, viď? S číslíčkama si nepopovídáš.
  • MickeyMutant

Bandai Namco oznámil novou anime strategické RPG pro PS4 s názvem Record of Grancrest War: Quartet of War. (+ video)

Během psaní téhle bleskovky došlo k jednomu nečekanému telefonátu, dvěma prokrastinačním klikům na zajímavé odkazy a rozptylujícímu příletu a odletu holuba na okenní parapet pokoje s pracujícím bleskařem.
  • MickeyMutant

Mario je opět oficálně instalatérem.

Japonský soud s definitivní platností rozhodl, že byl v seznamu instalatérů veden oprávněně.
  • zaty
    Vzhledem k tomu, že mě statistika tak trošku živí (Data science a Machine learning) tak si rád přečtu, co zajímavého jsi z těch dat vyčetl. Rozveď to, prosím.
  • madPav3L
    To jsi si všiml celkem pozdě, na vrcholu je od vydání na Steamu :)
  • SalemCZ

Nevím jestli je to regionální

Factorio má druhý nejlepší hodnocení na Steamu (mezi prodávanýma věcmi) . http://store.steampowered.com/search/?sort_by=Reviews_DESC&filter=topsellers
  • jsou tam mechaniky regain a insight, regain způsobuje, že útočením způsobuje že se healuješ, regain funguje variabilně, takže ne na každého bosse to 100% platí, insight způsobuje změnu okolí, náročnost bossů a nepřátel. Jsou tam střelné zbraně, které vlastně fungují jako parry, fungují velice dobře, takže parry je tu mnohem přirozenější a intuitivnější než v Dark Souls, nemůžeš se teleportoval z oblastí do oblasti, musíš vždy přes hub, nejsou tam prsteny, skládáš si vlastní runy, nejlepší runy najdeš v dungeonech, musíš hledat kalichy a postupovat dungeony, abys našel nejlepší runy. Je to poměrně jiná hra a jinak se to hraje, ale pokud máš základy z DS, nebudeš problém se chytnout. Náročnost bossů je masakroidní až v DLC, jinak je to tak nějak přejemně náročné.
  • WhySoSad
    A ještě je velkej rozdíl v healování, lahvičky neboli Blood Vials musíš kupovat nebo sbírat, můžeš jich nést max 20 a když umřeš tak se ti po smrti doplní z tvé truhly, pokud tam nějaký máš nasbíraný, pokud ne, tak musíš sbírat Echoes aby si mohl koupit další, na začátku jsem s tím měl celkem problém. Vyčistil jsem celou oblast, umřel u bosse a najednou jsem po oživení měl třeba jen 2 lahvičky a s tím se na bosse nedá, takže sem musel běhat pořád dokola stejnou lokaci abych nafarmil dost peněz. Nic moc.
  • Je to rychlejší. Máš míň zbraní, ale za to jsou mnohem variabilnější, a všechny jsou použitelný až do konce. Začátek je docela tvrdý, ale konec je fakt jednoduchý.
  • WhySoSad
    Mnohem agresivnější co se týče taktiky, musíš mnohem víc útočit, obrana spočívá jen v úskocích. Taky se mnohem víc využívá parry. Celkově je ten pohyb rychlejší.
  • ucho
    a to je ta krasa srovnani. ano, stal vic. jak pises dejme tomu o miliardu. a prvni tyden prodal zhruba 7x vic. a ted prichazi to kouzlo matematiky a statistiky ;)
  • x_ander
    No hlavně podle toho tvého odkazu stál Skyrim v přepočtu na Kč o cca milliardu více.
  • SalemCZ
    Když bude teď v PS plus ten Bloodborne, jaký by jste řekli že je hlavní rozdíl o proti DS, spíš v mechanikách než v prostředí. (DS jsem hrál jenom jedničku)
  • skaven
    zaujimave asociacie, ale fakt mojho pindika nedostanes :)
    KC este nemam, a Skyrim ma nebavil, takze pisem cisto teoreticky.
  • ucho
    ne, statisticky to je zajimave uz ted. stejne jako kdybych vzal data ke hre, kterou delali jen 4 lidi a delali na ni rok. taky na tom bude zajimave sledovat navratnost vynalozenych prostredku a potrebna prodejni cisla. opravdu neni potreba porovnavat 5. dil se Skyrimem, tim ziskas jen informaci o tom, jakou si serie dokazala vybudovat zakladnu. to je ted dobre jen pro lidi, kteri si chteji premerovat pindiky, ale o to mi tu neslo. takze si setri to fanbojstvi na nekoho jineho a nevytahuj hned ty pindiky z kalhot ;)
  • skaven
    statisticky to bude zaujimave ak vyjdu este 4 dalsie pokracovania Kingdom Come, a predajnost 5teho dielu porovnas so Skyrimom(a budu tam aspon chvilu lietat draci...mozno aj dozadu)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit