Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alladjex

Assasins Creed CZ

Ahoj. Moje malá si chce zahrát Assasins Creed 1. Netušíte někdo, jestli verze co je na Gogu má v sobě aspoň české titulky? Případně je možné češtinu do hry donahrát? Nemám s tím vůbec zkušenosti, páč sám hry hraju tak jak je prostě stáhnu. Buď anglicky nebo česky. Díky. @.
  • Jack1947
    Hehe se směju tomuhle ale hard luck lol, myslíte že dabing bude když se sejde dostatek hlasů? já nevím moc tomu až tak nevěřím... ale překvapil by *12*
  • Mart9
    Tahle část mě obzvlášť pobavila *1* *1*

"Proto žádám všechny (a pouze ty), kteří si hodlají koupit hru po vydání českého dabingu, aby autoři viděli že tento krok pro ně bude dostatečně výnosný."
  • Worhammer
    Šak my si to nadabujem sami
    https://youtu.be/sXF_JFmd-50?t=33s
  • To neni GTA O, ale GTA 0 *1*
  • ucho
    a k čemu je to dobré? než by případný dabing byl, většina Čechů bude mít hru dohranou. tohle ve WH tak trochu prokaučovali.
  • a ce petice za dabing ve "starocestine", aby to bylo skutecne realisticke *14*
  • SalemCZ
    zaklínače jsem nehrál, ale prý to dost lidí hraje s polštinou
  • SalemCZ

Petice za český dabing pro Kingdom come

https://www.petice24.com/esky_dabing_pro_hru_kingdom_come_deliverance
  • Osobně jsem měl při prvním hraní vyplou i minimapu. Do GTA se možná hodí, ale v Zaklínači mě rušila.

Otazníky si vypni určitě. Pokud máš nutkání vyzobávat vše, co se ti zobrazí na mapě, tak by tě jejich množství mohlo otrávit.
  • jamar28
    Jo, blbě jsem si to zapamatoval, lidi doporučovali vypnout jen otazníky. Btw ta ekonomika je trošku zvláštní, zrovna jsem zabil nějakou polednici a farmář, že mi dá věno, co šetřil dcerce na svatbu. No tak mi dal 23 korun, za což si nekoupím ani bramboru. Skrblík jeden. *1*
  • Veskoslav
    Pokud to hraješ poprvé, tak rozhodně nedoporučuji si vypínat minimapu. To možná tvrdí ti, co to hráli už několikrát, ale rozhodně to není něco, co bych doporučil někomu, kdo s tím napoprvé začíná a netuší, kde polovina věcí leží a běží.
  • Lukyz
    Sto lidí, sto chutí, hlavně pokud jde o grafiku, ale tohle jsou např. pro mě mody bez kterých nehraju:
    Preparations - komplet mění alchymii a přibližuje jí víc k prvnímu Zaklínači.+ Friendly Meditation bez kterého je předchozí mod tak napůl cesty.
    Complete Animations - přidává animace pro pití lektvarů, natírání meče oleji, jedení jídla a loot (Geralt si k objektu klekne)
    Absolute Camera - všechny možné i nemožné nastavení kamery.
    All Quest Objectives On Map - název snad hovoří za vše *3*

EDIT: K tý minimapě, tak tu bych nechal zaplou, jen v nastavení vypnul zobrazení otazníků. Přeci jen lepší jet něco prozkoumat když něco zahlídneš než se tupě hnát za otazníky.

Vidíš na to jsem zapomněl: Lore-Friendly Economy *1*
  • jamar28
    Co byste poradili člověku, co si jde poprvé zahrát Zaklínače III? Už jsem si dal obtížnost na max a vypnul minimapu, to jsem zaregistroval jako takové nejčastější věci, co by lidi udělali, kdyby to mohli hrát znovu poprvé. Nějaké tipy?
  • Jack1947
    Jo kéž by to tak bylo kéž by...
  • Hra bude taky obsahovat makrotransakce, kdy bude Rockstar hromadne platit vsem hracum za pouzivani premiovych zbrani, aut a oblecku.
  • MickeyMutant

Take Two si zaregistrovala logo pro "GTA O".

Na fórech se řešilo, co vlastně to "GTA O" znamená. Většina samozřejmě hádala GTA Online, ale pak se objevily inside informace přímo z Rockstaru, že to ve skutečnosti bude GTA Offline. Proto taky to nové logo.

Vývojáři si všimli, že nemalá skupina hráčů má v poslední době ke všudypřítomným online funkcím určitou averzi, a tak se jim snaží vyjít vstříc. GTA Offline bude mít striktně singleplayerové zaměření. Nebudou žádné žebříčky, sociální funkce, nákupy skinů, online achievementy, nebude ani sdílení zážitků. Hra má při spuštění vyžadovat odpojení od internetu, pokud ho nevypnete a hru nezablokujete ve firewallu, ani vás nepustí do hlavního menu. Nezbytnou podmínkou bude zrušení případného členství v Rockstar Social Clubu, a to aspoň na dobu vyměřenou k poctivému dokončení hry.

Rockstar se tím snaží o návrat radosti ze samotného hraní bez všech nadbytečných a rušivých elementů. Take Two s Facebookem a Twitterem už prý mají dokonce smluvně ošetřené, že veškeré pirátské pokusy o sdílení, srovnávání a chlubení achievementy budou bez milosti mazány. Vážní zájemci o tyhle funkce si tedy zřejmě budou muset počkat na crack, co snad tahle drastická omezení zruší a online funkce odblokuje, aby se hráči mohli sdružovat aspoň na neoficiálních stránkách.
  • Jack1947
    O to nejde spíš by to bylo velké zklamání nebo někdo chce další GTA pouze MMO?
  • Tak treba ja mam online only veci docela na haku z toho duvodu co se ukazal u Diabla 3. Blizzard "balancoval" nejdriv nehratelny a zpraseny inferno, pak diktoval kde co (ne)budu farmit a zarezaval dropy kvalitnich itemu. Celkem 600h ve trech lidech a prakticky bez dropnuti endgame gearu.
  • Nemuzes se vyjadrit nejak vic srozumitelne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit