-
Ps Plus jsou skoro všude v akci. A dost ostatních věcí jako je VR atd.
-
Když to bude online, nebudeš to moct ukrást, zlodějská socko, že?
-
Take Two si zaregistrovala logo pro "GTA O".
Tak bud to bude návrat ke kořenům nebo skutečně GTA ONLINE a já doufám v ten návrat která koli hra online only bejt může ale GTA prosím ne at už si myslí Rockstar co chce GTA nám nekazte a neberte *16* -
až si je budeš chtít v budoucnu zahrát, tak už budou za pakatel. to PS+ má největší smysl, když alespoň něco z toho za ten rok zahraješ.
-
stačí "koupit" na webu za nula peněz, když máš účet.
-
Kdyby dostali mikinu, tak 9/10 *1*
-
A mozna dostali i tricka a mikinu!
-
No někdo jim nejspíš zaplatil SAVE *1*
-
tak sem si aktivoval 14 dni zdarma a pridal aktualni hry a pak pridam ty dalsi. podle vseho teda v pohode. skoda ze sem to neudelal uz driv u nekterych exkluzivnich titulu ktery bych si v budoucnu rad zahral
-
super, takze pokud to jde tak tech 210,- nasypu a bloodbourne a ratcheta hned jak bude mozno pridam :) tohle je totiz nobrain deal :)
jen si teda furt nejsem jistej tim ze nemam aktivovanou zadnou platformu kam by to davalo. furt neverim ze to pujde jen tak bez prvotniho sparovani uctu na konzoli.. -
Já ps+ hry dost často aktivuju na pc nebo mobilu.
Aspoň to můžu koupit na jednou a nepřijde mi kvůli tomu 10 emailů, ale jenom jeden. -
ps+ na pc
chtel bych si i bez vlastnictvi playstation aktivovat hry- chapu spravne ze me na pc k tomu staci jen registovani na playstation.com a potom pri prihlaseni a tamnim aktivovani ps+ nebude nijak branit pridat hry? nebo je tohle mozny udelat jen na konzoli, aby se to nejak chytlo do knihovny? nechce se mi tomu moc verit, jelikoz takhle by si kazdej mohl vse aktivovat komplet vsechny hry kazdy mesic i bez kozoli k tomu urcenych..
edit: koukam ze aktivovani playstation systemu uz chce primo presnou platformu a navadi to k vecem delanym na konzoli..
tim padem jedina varianta je sam zaplatit na pc, ale potom uz nekoho s ps4 poprosit aby se na me prihlasil a aktivoval? -
V thesixthaxis maj asi dobrej matros :D
http://www.thesixthaxis.com/2018/02/26/metal-gear-survive-review/ -
mě se libila obtížnost tak na pátém levelu. Tedkon prakticky nemam absolutně žádnej duvod pro nějakej stealth, ani okradat lidi či vylamovat zámky (ač je to k některým ukolum potřeba)
-
Kdepak, na jeho standardy je to takřka pochvalná recenze. Nelíbil se mu v podstatě jen boj a systém ukládání.
"Řeč a charisma jsou ovlivněny Henryho zahnojením. Což je totálně unfair, protože jsme ve středověku a jediná věc, co není od hnoje, jsou mraky. A to jen díky tomu, že ještě nikdo nepostavil dostatečně vysokou obléhací věž s hnojometem."*4* -
Díky za odkaz, tento mod určitě v dalším průchodu hrou využiju *4*
-
Jenže zrovna u této hry to bolí dvojnásob, protože vnímáš, jak se oba dva - Jindřich i ty - zlepšujete. A podotýkám, že zrovna Kingdom Come mi subjektivně přijde jako hra, ve které je takový postup zpracován nejlépe. Třeba by sis už i troufnul útočit o něco agresivněji, ale stále opatrně, nicméně zjistíš, že narozdíl od začátku hry už ten skill (s trochou nadsázky) není potřeba.
-
Já jsem si myslel, že se mu to nebude líbit. *1*
-
Ano! Ale je to přesně o tom, že na začátku je hrdina nikdo, všichni ho hned zabijí, ale postupně se vypracuje a pak je silnější než všichni ostatní. Každá hra s podobnou mechanikou má tento problém a uspokojivě to nejde vyřešit (viz různé dynamické navyšování obtížnosti podle úrovně postavy např. ve hrách od Bethesdy).
-
já se hodně kochal a procházel sem jen tak mapu takže po cca 25 hodinách