-
-
Když není noob jak já tak poměrně rychlo dá se říct že po 15 hodinách ? možná dříve.
-
Hele a po kolika hodinách a na jakém levelu\skillu (cca) se hráč k tomuto dopracuje?
-
První hra z roku 2018, kterou rozjedu!!! *1*
-
Se asi po... v kině, ne?
-
Křivka obtížnosti v KC mi přijde dost nevychytaná. Zezačátku nic nemáš, ukládat nemůžeš kdy chceš, nic neumíš a radši si dvakrát rozmyslíš, jestli vůbec zaútočíš na nuzného banditu na cestě, protože by tě rozsekal na maděru. A tak to bylo super! Ve střední/pozdní části hry máš peněz i sejvovic nadbytek, brnění takové, že do sebe můžeš nechat řezat víc nepřátel najednou, a kosíš je po správném zásahu na jednu ránu, protože tvůj meč má přepálený útok. V brzké části hry, kdy bys potřeboval lektvary, si je nemůžeš dovolit, a později už ti jsou stejně k ničemu.
Jasně, že bych mohla všechno vybavení a peníze rozdat a potloukat se světem v otrhaných šatech s klackem místo meče, aby to zas mělo nějaké grády, ale to už by mi neříkali "pane rytíři" *9* *1* -
jako nerikam, ze to musi byt spatne, ale Build engine je proste uz hodne out a ma spoustu zbytecnych nedostatku pro level design (treba nemoznost mit vic pater nad sebou).
-
Takže Duke se vrátil ale jako ženská hmm zajímavé...
-
Hra Ashen nenabídne hlasový ani textový chat.
Tohle mi příjde něco jako ve smyslu "Nová hra na pc nebude podporovat jak voice tak text chat" na konzoli asi text chat k ničemu ale voice ? to už je trochu extrém. Teda pokud to nebude typ hra alá Dark souls ke to ai není moc potřeba.
Zajímalo by mě jestli to má/nemá něco společného se střílečkou Ashen i když asi jen shoda jmen. -
Ion Maiden
Zajímavost: 3D Realms včera na Steamu vydali early access hry Ion Maiden, která je prezentovaná jako čistokrevná "oldschool" FPS a běží na Build enignu *8*
Z gameplay videí to vypadá na slušný odvaz a recenze jsou zatím taky kladné.
"Her journey will leave trails of blood and gore in huge, multi-path levels filled with those famous colorful keycards and plenty of secrets and Easter Eggs to discover behind every corner." -
Tak to je zajímavé - nakonec už si PS3 nic nezahraješ když nebudeš vlastnit PS3 i nadále.
-
Kingdom Come Obtížnost
Také vám přijde obtížnost Kingdom come příliš lehká? mam 40 000 grošů. Všechno nejlepší a prakticky kohokoli ztabiju na jednu ránu :-/ -
tak oni to v tom mailu píšou, že bude jen PS4
-
Takže nám bez milosti odstřelí PS3 (nedivím se vzhledem ke stáří) a PS Vitu (konečně bude ten pravý čas k modnutí) ....a otázka zní .PS4 zaujme místo PS3 , nebo čím jiným nahradí chybějící obsah ? Uvolní místo pro novou platformu či jen degradují PS plus ? .... Má 8 březen 2019 zapsat do kalendáře červeně či velkým zlatým písmem ?......
-
Co to pro tebe znamená :
Jako člen služby PlayStation Plus budeš až do 8. března 2019 dostávat každý měsíc hry měsíce pro systémy PS4, PS3 a PS Vita.
Po 8. březnu 2019 již tituly pro systémy PS3 a PS Vita nebudou do přidělovaných her zahrnuty.
Všechny stažené nebo do seznamu obsahu ke stažení dříve přidané hry měsíce pro systémy PS3 a PS Vita zůstanou hratelné, dokud budeš členem služby PlayStation Plus. -
Vývojáři hry Dreams si pohrávají s myšlenkou, že by hráči mohly jimi vytvořené světy prodat prostřednictvím PSN.
Tohle fakt není česky, i když nepočítám tu hrubici ve shodě. Čtenář oprávněně tápe, jestli to "jimi" náhodou neodkazuje na vývojáře, kteří tak nejspíš hráče hodlají zapojit do vlastní distribuce. Jasná formulace by byla třeba: Vývojáři hry Dreams si pohrávají s myšlenkou, že by hráči své vytvořené světy mohli prodat prostřednictvím PSN. -
tak to jsem přehlídl. no dává celkem smysl, že to oznámí rok dopředu :)
každopádně na březen:
Bloodborne (PS4)
Ratchet and Clank (PS4)
Legend of Kay Anniversary (PS3)
Mighty No. 9 (PS3 and PS4)
Claire: Extended Cut (PS Vita and PS4)
Bombing Busters (PS Vita and PS4) -
Od 8. března 2019 *7*
-
PS+
Tak Sony už nebude dávat hry na PS3 a PSVitu.