Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    glitche apod. se vždycky využívaly ve speedrunech. se stim smiřte
  • dik ap znam, jen zrovna současnost a hra na špiona mi moc nesedí. taky je tam ten prvek že na dialogovou volbu mas jisty časovy limit, to bych byl asi ve stresu
  • Jack1947
    Ty si asi blb, jestli je to pro tebe ůplně normální dohrání hry, možná ty tak hraješ hry ... je taky rozdíl být hloupý a hrát hry sám pro sebe, a vystavovat své "výkony" na internetu a společnost mu to ještě bude žrát. Jen ukázka toho v jaké omezené to době žijem. Kolik volů se najde... co obhajuješ to tak to sám konáš , zato se budeš smažit v pekle. Jako kdyby někdo byl profesionálním hráčem a v MP by si vybojoval tento post hlavně cheaty to je sakumprásk to samé.
  • Copak s Tau kanonem, ale s health door glitchem, save/load glitchem na Nihilanth nebo object boostem. To jim teprv tuhne krev v žilách jak je to hrozný a autor je trapák.
  • Jazz
    Tohle je prasárna, mnohem záživnější je koukat se alespoň na All Bosses%
  • ringmancz
    až na tu roztřepanou kameru, to teda nepochopím jak se někomu podařilo, je to dobrý
  • NWN 2 je top RPG. Zkus pak i ten Alpha Protocol, styl Obsidianu ti očividně sedí.

PS: a vyhodit takový prachy za tak starou hru... mohl sis počkat na slevy, už kolikrát to bylo skoro zadarmo
  • Krátký rozhovor Martina Veselovského z arkádové videoherny

http://video.aktualne.cz/dvtv/na-miste-retro-arkadova-videoherna/r~1a2be370e8c011e3bc790025900fea04/
  • Pánové tu vykazují zjevné známky kohoutování a ohrožení své mužnosti *15* . To je při každém speedrunu využívajícím nedokonalostí hry, viz speedrun HL1 s Tau kanonem.
  • ja koupil na gogu nwn2 complete edition za 19€, zatim mne to bavi hraju za ellfku paladinku.
  • No pokud by to skutecne byl svetovy rekord, tak by si alespon diplom zaslouzil.
  • Draken69CZ

Průzkum: 61% amerických hráčů mobilních titulů jsou ženy, nejčastěji je hráčům 45 až 54 a 15 až 18 let.

někdy 19 - 44 let a občas to jsou muži
  • Draken69CZ

Amen

Lord Lobos Jr
  • Miserius
    Mickey, a co že tobě to tak vadí? pokud ti to udělá dobře, klidně řeknu že to umí víc než já, ja si na tom zas tak v životě nezakládám *1* Ale probugovat se skrze hru, to nepotřebuje skill
    Tohle je speedrun kterej respektuju a nepochybuju o tom že bych si ani neškrtnul proti typkovi a tohle vyžaduje skill, ne proběhnout prazdnou mapu

https://www.youtube.com/watch?v=ImMOdTxtf-s
  • MickeyMutant
    *1*
  • Miserius
    Tenhle člověk rozhodně neni lepší než polovina lidí co strávila několik set hodin Souls serií, to nemusíš plašit... Tohle může udělat člověk po hodině na internetu
  • MickeyMutant
    Nemusíš. Stačí, když napíšeš "V Dark Souls jsem strávil mnoho set hodin, ale tenhle člověk je stejně mnohem lepší než já" a připojíš vykulenýho smajlíka.
  • MickeyMutant

Video: Světový rekord - Dark Souls II dohraný za 21 minut a 25 sekund.

Není to světový rekord. Světový rekord je 20:14.
  • Já bych chtěl zrovna bleskařovi poděkovat (jelikož se to tady mockrát neděje). Moc pěkný video, na který bych jinak těžko přišel sám. To přirovnání je úplně mimo a věř, že ten člověk z toho má možná mnohem víc než ty stovky lidí, co u tý hry rozmlátily gamepady na šrot při legitimním hraní.
  • Video: Světový rekord - Dark Souls II dohraný za 21 minut a 25 sekund.

Proč se tu objevují tyhle přiblblé zprávy. Zaprvé to s hraním nemá nic společné a zadruhé absolutně nechápu co z toho ten dotyčný má a už vůbec nechápu, co z toho jako máme mít my? To je asi jako napsat při maratonu "nechal se do cíle odvézt autem, byl tam za 20 minut" .. Stejná bezvýznamná blbost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit