-
glitche apod. se vždycky využívaly ve speedrunech. se stim smiřte -
dik ap znam, jen zrovna současnost a hra na špiona mi moc nesedí. taky je tam ten prvek že na dialogovou volbu mas jisty časovy limit, to bych byl asi ve stresu
-
Ty si asi blb, jestli je to pro tebe ůplně normální dohrání hry, možná ty tak hraješ hry ... je taky rozdíl být hloupý a hrát hry sám pro sebe, a vystavovat své "výkony" na internetu a společnost mu to ještě bude žrát. Jen ukázka toho v jaké omezené to době žijem. Kolik volů se najde... co obhajuješ to tak to sám konáš , zato se budeš smažit v pekle. Jako kdyby někdo byl profesionálním hráčem a v MP by si vybojoval tento post hlavně cheaty to je sakumprásk to samé.
-
Copak s Tau kanonem, ale s health door glitchem, save/load glitchem na Nihilanth nebo object boostem. To jim teprv tuhne krev v žilách jak je to hrozný a autor je trapák.
-
Tohle je prasárna, mnohem záživnější je koukat se alespoň na All Bosses%
-
až na tu roztřepanou kameru, to teda nepochopím jak se někomu podařilo, je to dobrý
-
NWN 2 je top RPG. Zkus pak i ten Alpha Protocol, styl Obsidianu ti očividně sedí.
PS: a vyhodit takový prachy za tak starou hru... mohl sis počkat na slevy, už kolikrát to bylo skoro zadarmo -
Krátký rozhovor Martina Veselovského z arkádové videoherny
http://video.aktualne.cz/dvtv/na-miste-retro-arkadova-videoherna/r~1a2be370e8c011e3bc790025900fea04/ -
Pánové tu vykazují zjevné známky kohoutování a ohrožení své mužnosti *15* . To je při každém speedrunu využívajícím nedokonalostí hry, viz speedrun HL1 s Tau kanonem.
-
ja koupil na gogu nwn2 complete edition za 19€, zatim mne to bavi hraju za ellfku paladinku.
-
No pokud by to skutecne byl svetovy rekord, tak by si alespon diplom zaslouzil.
-
Průzkum: 61% amerických hráčů mobilních titulů jsou ženy, nejčastěji je hráčům 45 až 54 a 15 až 18 let.
někdy 19 - 44 let a občas to jsou muži -
Amen
Lord Lobos Jr -
Mickey, a co že tobě to tak vadí? pokud ti to udělá dobře, klidně řeknu že to umí víc než já, ja si na tom zas tak v životě nezakládám *1* Ale probugovat se skrze hru, to nepotřebuje skill
Tohle je speedrun kterej respektuju a nepochybuju o tom že bych si ani neškrtnul proti typkovi a tohle vyžaduje skill, ne proběhnout prazdnou mapu
https://www.youtube.com/watch?v=ImMOdTxtf-s -
*1*
-
Tenhle člověk rozhodně neni lepší než polovina lidí co strávila několik set hodin Souls serií, to nemusíš plašit... Tohle může udělat člověk po hodině na internetu
-
Nemusíš. Stačí, když napíšeš "V Dark Souls jsem strávil mnoho set hodin, ale tenhle člověk je stejně mnohem lepší než já" a připojíš vykulenýho smajlíka.
-
Video: Světový rekord - Dark Souls II dohraný za 21 minut a 25 sekund.
Není to světový rekord. Světový rekord je 20:14. -
Já bych chtěl zrovna bleskařovi poděkovat (jelikož se to tady mockrát neděje). Moc pěkný video, na který bych jinak těžko přišel sám. To přirovnání je úplně mimo a věř, že ten člověk z toho má možná mnohem víc než ty stovky lidí, co u tý hry rozmlátily gamepady na šrot při legitimním hraní.
-
Video: Světový rekord - Dark Souls II dohraný za 21 minut a 25 sekund.
Proč se tu objevují tyhle přiblblé zprávy. Zaprvé to s hraním nemá nic společné a zadruhé absolutně nechápu co z toho ten dotyčný má a už vůbec nechápu, co z toho jako máme mít my? To je asi jako napsat při maratonu "nechal se do cíle odvézt autem, byl tam za 20 minut" .. Stejná bezvýznamná blbost.