Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Použil jenom standartní oficiální hru a nic víc. Takže naprosto legitmní run a zatim zasloužený světový prvenství, ale když jsem tak na ten run koukal, tak to určitě půjde stáhnout, a to o dost.
  • Miserius
    Je rozdíl proskočit nejakou mezerou v mapce a zkratit si cestu o 20 minut, nebo jako v DS1 proskakat lavou ktera ma blokovat cestu ale ve skutecnosti je tam cesticka, a pak mas tohodle typka kterej prochazi zdi a chodi mimo mapku (pokud jsi se teda koukal dal) To rozhodne neni nic za co by mel mit nejaky prvenstvi...
  • Dohrál hru?
  • Jack1947
    Pak by si ale neměl zasloužit prvenství v dohrání... čítr jeden nevymachanej.
  • To tam pak ještě dovysvětluje že se o ní jen mluvilo
  • Dělá to, co mu hra dovolí. Když je ten design levelů tak děravej že tam může pobíhat ve vzduchu tak to neni jeho chyba.
  • Miserius

Video: Světový rekord - Dark Souls II dohraný za 21 minut a 25 sekund.

Cheatama no, máme mu ještě poslat diplom?
  • Spekulace: The Last of Us Remastered vyjde 12. srpna.

Snad nebude žádný odklad vydání, hru jsem odehrál pouze jedenkrát a už se těším až si ji projdu znovu a znovu na PS4. Dneska jsem vytvořil předobjednávku, tak snad vyjde v létě jak se plánuje *4* .
  • Spekulace: Na E3 2014 dojde k odhalení nového Resident Evil, nepůjde však o 7. díl. Nabídne 3 postavy (1 muž a 2 ženy), které můžete znát z herní série, z toho jedna se nikdy neobjevila ve hře.

Takže je známe z herní série, ale přitom se jedna nikdy neobjevila ve hře... Oxymorón?
  • Veskoslav
    No krásně jsi to napsal Jacku o sobě, konečně něco s čím můžu souhlasit.
  • Méně inteligentní narušený jedinec tohle nepochopí, plýtváš energií.
  • MrSanta
    Tak nějaká revize by se hodila. A třeba i ta cena lehce klesne, jako odpověď na Xbox One verzi bez Kinectu. I když mě by stačila jiná barva. Hlavně u ovladače, ten černej se mi mnoho nelíbí, ale zase nejsem takovej blázen abych kupovat extra 'Magma Red' ovladač. Trochu doufám ve speciální Destiny bundle PS4 v tématických barvách Destiny. To bych asi vzal rovnou, pakliže to nebude nějaká hrůza. I když, pro mě bude asi všechno hezčí, než ta základní verze krabice i ovladače *1*
  • MrSanta
    Hold a holt mají různý význam

hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)

holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“
  • oktavius66
    Ale ono to má příběh skvělý... Snaží se to být herní Indiana Jones a UNCHARTED se to dokonale daří *3* . Každý díl UNCHARED mám dohraný 4x a mám chuť si to dát znova. Hlavně Uncharted 2: Among Thieves, ten díl byl vážně super !
  • MrSanta
    Toaletní hajzlpapír, pršiplášť do deště. To jsou mé oblíbené *1*
  • Jack1947
    Ještě že tu si ty abys mi rozšířil obzory... aneb hlupák zůstane navždy hloupý... *4*
  • Veskoslav
    No teď jsi to tou pomlčkou vylepšil. To je jako za Ferrari zapojit valník a očekávat, že s tím budeš jezdit.... *7*
  • Jack1947
    Tak předtím jsem napsal něco podobného no... dneska se to hold moc nepovedlo. *3*
  • ucho
    Já chtěl popravdě taky, ale v pátek jsem zahlídl PS4 za 9600,- tak jsem ji vzal. Tak nějak nečekám výrazné zlevňování, obzvlášť když v zahraničí stojí v přepočtu víc. A doufám, že na E3 oznámí GTA V na PS4, jinak čekám na Last of Us, který snad koncem června opravdu vyjde. A ta nová verze PS4 je takový otazník, kdy si stejně člověk říká, kdy by se to u nás začalo prodávat a nečekám tam nějaké výrazné změny...
  • MrSanta
    Já čekám s nákupem po E3. Podle toho co tam bude oznámeno a jestli MS nepřijde s nějakým zázrakem, tak pořídím PS4 nejspíš na vánoce. Ještě uvidím co Destiny. Penízky jsou připraveny a když bude Destiny velká šupa, tak čekat nebudu a půjdu do toho rovnou na podzimek. Nepamatuju se, že bych byl někdy tak moc zvědavej na E3 jako letos.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit