-
no to jsem zvědav na E3. já ji mám zrovna objednanou, tak by mě to celkem zajímalo :D -
Já jsem vyčetl, že SONY chystá nový typ PS4, model CUH-1115A. Co z toho vyleze nikdo neví. Ale nemyslím, že jenom kvůli řekněme jiné barvě musí zavést nový model a zase to přihlašovat. Či co vlastně to OET dělá. Však E3 je za rohem, tam se určo něco dozvíme. Snad :D
Já bych se změně designu nebránil, krabice na kterou někdo šlápnul, jenom aby to nevypadalo jako Xbox One (*1*) mi zrovna moc neimponuje. -
Spekulace: Hlavním protagonistou Uncharted 4 bude opět Nathan Drake. Děj se bude odehrávat v tropických oblastech.
Tyjo! To je stejně odvážná spekulace, jako ta minulá, že Uncharted 4 bude příběhová hra! -
Americký telekomunikační úřad FCC potvrzuje blížící se novou verzi PS4. Změny však budou zřejmě spíše kosmetické.
nějak nechápu, co se z toho odkazu dá vyčíst. -
Nemůžu než souhlasit, jako obvykle přidávám svoje video *3*
http://youtu.be/b62LvINNO94 -
Pravda, vypadá to hodně slušně *3*
-
Bleskař vrací úder! *5*
-
Informace se objevila v bleskovkách již téměř před třemi týdny *5*
-
The Forest
tohle bude jedna z nejlepších her, co vyšla za dlouhý, dlouhý roky. Doporučuju hodit po tom očkem. Hlavně starším hráčům tedy. -
Neoficiálně: PC verzi Watch Dogs si po 4 dnech od vydání zahrálo již více než 400 tisíc majitelů hry.
A 320 000 nadava -
A nebo taky Dead Space 2 za 2,49 €
-
Jo Syphon, jedna z legend na PSX. Toho jsem se napařil, ale tyhle pokračování mě nechávájí dokonale v klidu. Však víme jak to většinou bohužel dopadne.
-
Už je to asi 13 let a moc si na to právě nevzpomínám. Takže mě čeká restart celé série abych si to celé připomněl. vzpomínám si jenom útržky,ale vím že jsem se u toho královsky bavil. Rozhodně to byla jedna z nejlepších sérií, kterou jsem kdy hrál. *3*
-
LOUGENN!! Nějakej měsíc zpět jsem si Syphon Filter na ps1 emulátoru opět zahrál a je to stejná zábava jako kdysi.
Co se s Loganem vůbec stalo? Sem kdysi slyšel, že měla nějaká hra doputovat na ps2, ale nestalo se?
Každopádně raději žádný syphon filter než half assed syphon filter, ať mi nešlapou po vzpomínkách *15* -
Spekulace: Sony oznámí na E3 dva tituly, které šokují staré i nové hráče.
Nový Siphon Filter nebo Dino Crysis !!! PROSÍM !!! *14* -
Metro: Last Light
Na Steam dnešní akce na Metro: Last Light Complete Edition za 9.99€... neváhej *3* -
Datum vydání Xenonauts se blíží.
http://www.xenonauts.com/category/news/ -
Gold hry zdarma
Tento měsíc na xboxu zdarma Dark souls, Charlie Murder a Super street fighter -
tyvole *1*