-
Drogy, moc drog :D
-
Máš to tam, jen si to aktivuj do konce května, jinak to prý vyprší.
-
Ani ne ,ale dík. *4*
-
chtěl - ringmancz(at)aol.com
-
Jedna stará kočičí moudrost, které se sem teď moc hezky hodí, říka: Co to sakra meleš ty vořechu?
-
Prý Pegi 3... *1*
-
Asi nevíš, jaký je rozdíl mezi kompresí a optimalizací, co? Hra jinak zabírá 42 GB a to při 4 DVD je docela pochopitelné. Není to jako u Titanfall a jeho komprimace.
-
Jsem si to nečetl:-X Teď se to akorát doinstalovalo.
-
Daylight
Chtěl by někdo Daylight? Mám kód, který nevyužiju. -
Pochybuji ze spravuje tu posramocenou (zkazenou) AI *3*
Prvni pozadavek zprasenou optimilizaci tedy splnily - 50gb takze komprimace napicu. (ze by tentokrate Video?)
DOOM beta - to je hezke mimochodem uz parkrat proklamovane... jenze nikdo urcite jeste nevi co za Betu to bude a kdy bude nebo ano? *4*
No, pochybuji ze OPtimilizace bude nejaka zavratna... pocitam ze budu rad za 25 obrazku a to jeste pri nejakem Medium. Jestli to vubec spustim. -
Co ten patch řeší?
Na střední to je údajně stejně lehké... -
Nový Wolf
4 DVD, všichni, kdo mají předobjednávku, tak mají v krabičce i speciální kód na Doom Betu, je schovaná pod základním manuálem ke hře u základní verze hry:) Instalace 38 minut, patche 25 minut:) -
Popřípadě tě zablokuje na startovní rovince a budeš muset čekat, než si namaluje ksicht.
-
Za jízdy to taky bude tuhej protivník... Na rovinkách 300 a uprostřed silnice, do zatáčky zběsilé brzděni na 30km/h a do škarpy... Nedej bože aby někde projížděly křižovatku bez semaforů!
Omlouvám se všem dobrým řidičkám *1* -
Třeba bude achievment ve kterém bude jen o to, dostat se do cíle po dálnici. Cíl bude obchoďák s 95% slevami. Nepřítel - ženy.
-
za jízdy možná, ale jakmile se začne parkovat či couvat, tak půjde do tuhýho
-
Šéf vývoje DriveClub prozradil, že ve hře narazíme také na řidičky a strach z trhání obrazu je zbytečný.
Šéf vývoje DriveClub prozradil, že ve hře narazíme také na řidičky a strach z nich je zbytečný. -
Neměl by někdo zájem o slevový kupon na steam? Týká se to hry Jagged Alliance 2 - Wildfire a jedná se o 90% slevu (což znamená, že vás to bude stát mrzkých 70 centů). Podlě mě to už má každej a kdo nemá tak nechce, ale aspoň to tady zkusim.
-
*15*
Jak tam střílí ty kříže. -
tak to museli byt totalni trotli, kteri se zabili raketou o zem sami *1*