Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • podáno trestní oznámení na policii ČR
  • Keyz
    Jestli to někdo udělá bude i trailer na auta. *3*

Warez skupiny to neposílají ke stažení na torrenty. Ani o to nemají zájem:
    http://torrentfreak.com/interview-with-a-warez-scene-releaser/
  • MrSanta
    Jestli se to potvrdí a bude to jenom Xbox One exkluzivita (tj. žádné PC, na PS4 to nebudou pouštět určitě), tak mi to zase zkomplikuje rozhodování jestli jít do Xbox One nebo do PS4. Ach jo, přitom to vypadalo na jasnou výhru PS4 *1*
  • BookerDeWitt
    A tvoje "myší" hlava tohle dokáže pobrat? Až mi PCčkář předvede skill s gamepadem, jako borci na tomhle videu, tak jedině potom může kritizovat druhou stranu, respektive konzole. Nikdo nepopírá, že hraní s myší je jiný level, ale skill nelze hodnotit na základě herní výbavy, kterou hráč používá

https://www.youtube.com/watch?v=1BdJUnzgtgk

Podotýkám, že Xbox One verze Titanfallu nemá žádný auto-aim ani aim-assist!
  • Tj, pokud už lidi pirátí, tak laskavě stáhnout a držet o tom pysk a nebrečet po fórech, proč tohle zas nejde.
  • Miserius
    Jdi, než ti z ní uteče vzduch... Rychlý reflexy a dokonala znalost mapky... Sedět u toho tak dlouho jako ten chlápek/klučina tak to umim taky, ale ani bych nechtěl... Nebo to pak má na životopisu? "Celé mládí a dospívání straveno ve hre Quake 3, dokazu zabit 3 hrace za 2 vteriny ze vzduchu" To je proste ten vas detskej pohled na to... Neumim s gamepadem? Fuuuj, konzole jsou trapny... Zvladnu hekticky hodiny a hodiny mávat myší a pak z toho udělám 5 minutovej záznam? Jsem profík!
  • Co je na konzolistech divnyho prosimte? Ze umej hrat na ovladaci? Nebo to zase bude muj oblibenej argument o tom jak jsou vsichni konzolisti hloupy protoze konzole se da snadno pouzivat?
  • Ale o tom to vůbec není, konzolisti jsou fakt divní, zbytečný vysvětlovat, mizím.. jedeme s mojí na večeři.
  • Miserius
    Vrchol nevkusu a ubohosti... Máš tam taky trailer na novou edici auta? "Jaké si ukradneš, takové máš!" Ať si pirátěj lidi co nemaj peníze, ale tohle je fakt ubohost
  • Miserius
    To je hnus, to ma jako byt zábava a uvolnění se u hry? Vždyt takle pari zavislaci co maj 30 kilo i s klíčkama protože cely dne jen sedi u Quaku aby pak vyhrali 4gb ram a novou myš... Koukáš i na filmy sportovně? Jako kdo ho dokouká dřív?
    Asi jako říct že kluci co hrajou venku fotbal jen tak jsou paka, debílci a nerozumí tomu, protože nehrajou na světový úrovni... Už se proboha proberte vy nolifeři, hry nevznikly aby se ukazalo kdo dokáže rychlejš točit myší
  • Duch hrace my ass... kdyz vidim jak tupe a omezene se vyjadrujou lidi co se zrejme povazujou za hardkor parany tak budu mnohem radsi uplne normalni hrac co hraje hry co ho bavi ve volnem case.

Her vznika vic nez kdy predtim a chytrych je spousta. Staci se kolem sebe trochu rozhlednout...
  • residentevilfans
    *1* +1
  • Ty jsi pako, prý pohneme s dobou. HW tisíckrát výkonnější a hry tupější, než bývaly, omezenost čím dál větší. To jsi se opravdu pohnul s dobou ty voe :D Snad tě jednou osvítí Duch hráče a probereš se,,,
  • Já jsem jednou nechápal borca od nás z baráku,na nějakém mistráku v Quake stál s pistolkou proti 2ma borcům s rakeťákama ve slepé uličce a sundal je :D Škoda, že tenkrát myslím ještě nebylo YT a není to zaznamenany
  • Tak to nehraj a ušetřený čas věnuj studiu mateřského jazyka.
  • Pises mi jak jsem zaspal dobu a hned vzapeti dodavas jak to bylo za starych casu skvely a ted to je na pytel :D
  • Ja teda nevim co beres ale doporucuju ti snizit davky nebo s tim prestat. Ja jsem si sice u prilezitosti vydani GTA V konzoli poridil a par her na ni dohral ale necitim se byt uplne konzolistou a na gamepadu mi to zoufale nejde.
    Quake 3 a Unreal tournament bylo ale uz tenkrat neco co me vubec ale vubec nebavilo i kdyz quakovi musim nechat na svou dobu opravdu krasnou grafiku. Ne nadarmo se Q3 engine pouzival jeste dlouho dlouho pote.... Ja nikdy tyhle tupy a rychly akcni strilecky bez kontextu nemusel ale proti gustu zadnej disputat.
    Urcite si pareni Quaka uzij a my ostatni se pohneme s dobou..
    Jinak jsem ti chtel napsat ze lidi jako ty co si myslej jak jsou super hardkor PC parani a musej v tom porad nekomu machat hubu jsou spis pro smich nebo pro plac.
    Nauc se na veci koukat z nadhledu. Ovladac neni konkurence ke klavesnici a mysi. Na PC se pouzivaj gamepady odjakziva.
  • Tak jasny, UT 04, Quake a další, to jsou klasicky, které se hrnou ve velkém to teď. To je opravdová hra, opravdový skill, ne ty konzoloidní sra*ky s gamepadem. To samé platí pro single, co člověk kolikrát v singlu dělá s nepřítelem, to je paráda, bohužel dnešní hry mají tak dementní AI a jsou tak lehké, že už to není taková sranda jako dřív.
  • Omyl, jedinej kdo VŽDY řeší a útočí na grafiku jsou někteří pc hráčí... OMG prečo nie naopak? to mi je záhada, ale asi to bude preto že konzolisti sú kultivovaní na rozdiel od nenávistných pc hejtrov. že kopa pôvodom pc hier prechodom na konzole je fckd up kvôli konzolám to predsa nie je dôvod kritizovať ehm...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit