-
A pak ze se uz nedelaj chytry hry!
https://www.youtube.com/watch?v=FglVuYr0BJg -
Že jo, minulé pc donesl Ježíšek, monitor letos donesl taky Ježíšek. Serou na mě *9*
-
Ty mas teda rodice kdyz ti ani nekoupi PC...
-
Ten člověk v uvozovkách *1* Masakr *1*
-
Koho zajímá, jestli ti rodiče něco koupili nebo nekoupili? A už vůbec koho má zajímat, co by na to tvoje rodiče řekli? Klidně ať ti konzoli donesl Ježíšek...
-
A víš, že tímto jsi dosáhl toho, co daný "člověk" chtěl? Navíc fanatiků je na obou stranách a je zbytečné to řešit, protože od dob prvních internetových diskuzí je to pořád to samé. A ano vlastním jak konzoli, tak pc a rozhodně mi ho nekoupili rodiče. Zaprvé by řekli, že některé komponenty jsou zbytečné drahé (grafika a herní periférie) a na školu je to zbytečné. Takže doporučuji klid.
-
Jak zmínil Mickey, akorát tím rozdmýcháváš další "hate". Ti "PCčkáři", co se tu povyšují budou beztak jen trollové. Za mě a ostatní PCčkáře, co znám, můžu říct, že nám je jedno, na čem kdo hraje.
-
Je ti jasné, že tímhle příspěvkem jen dáváš záminku k dalšímu dlouhému vláknu o ničem? Tedy k tomu, co se ti nelíbí.
-
Jděte PCčkáři s tím neustálým házením špiny na konzole už do zadele. Diskuze tu už se fakt nedají číst.. To sem chodí jen 15ti letý děcka, kterým rodiče koupili PC "kvůli škole"? Já jsem odkojenej PC hráč a přešel jsem na konzoli a bavím se mnohem víc, než u PC a to, jestli je nějaká textura rozplizlá a nebo že si nemůžu měnit detaily, je mi fakt jedno.. Hry na PS3 vypadají graficky dobře (jasně, že na PC by to mohlo být o třídu víš) ale mě to stačí (občas se např. u GTA V divím, co dokáže ta stará škatulka vykouzlit).. Hlavní je se bavit.
-
Obrazem: Grafické porovnání záběrů z odhalujícího traileru Watch Dogs s jeho aktuální podobou na Xbox One.
Má vůbec smysl pokusit se hodnotit grafiku na základě obrázků z takhle masivně komprimovaného videa? -
Myslím, že když zajdeš na policejní stanici a pastelkou namalované "trestní" oznámení, že ti možná dají i bonbónek z lítosti.
-
Nedělej si z toho legraci, to je vážná věc *1*
-
hladam novu skupinovu rpg, ktora vyzera a HRA sa aspon tak dobre, ako BG alebo Temple of elemental evil
*3* -
Chápu -li správně . Tolik povyku kvůli Watch Dogs ?
Error (509)
This account's public links are generating too much traffic and have been temporarily disabled! *15* -
=DDDDD Ale jo pobavilo =D
-
Proc by nebyla kdyz Halo na ps3 taky nebylo predtim. *7*
-
Druhý PS4 projekt vývojářů z Housemarque (Resogun) bude jejich doposud největším titulem.
Tak tu pořád nebreč a kup oboje. *3* -
So hardcore:D