Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz

Nová edice Watch Dogs

https://www.dropbox.com/s/qwtqbt4nvmldazu/watchdogsskidrow.mp4
  • kennyB
    Co to pořád meleš??? Když jsi levej s ovladačem, tak je jasné, že se budeš otáčet s postavou hodinu. A budu se tu opakovat, ale DS série je konzolová hra a tam nenajdeš nic, o čem tu tak vesele píšeš. A nechápu tvoji narážku o doomovkách a starém dobrém ovládání. *8*
  • Keyz
    To neber ani moje *15*
    Něco jako tohle: https://www.youtube.com/watch?v=ZYT14fEF8Y8

I když někdy se člověku povedlo něco podobného. Ale to bylo v mém případě náhoda. I když pak to byla sranda. V UT 04 jsem 2x v rychlé sledu zabil mistra headshotem (lightning gun) a prohlásím mě za cheatera.
    Stejně tam byla nejlepší motivace. Věděl jsi, že ten druhý je lepší a žádná super výbava ani perk mu zásadně nepomáhaly.
  • Ó velký PCčkáři, kterému nesahám po kotníky, pověz mi prosím, co jsi nepochopil na "newarezení v takové míře"? Samozřejmě vím, že na konzolích se pirátí, ale jak jsem psal, není to taková míra, jako na PC, který prostě vede. Celá tvoje reakce mi vlastně přimpomíná "zloděj křičí, chyťte zloděje".
    Také mi, pokud tě to nebude obtěžovat, odpověz na to, co je špatného na bazaru a půjčování her?
  • Drastíček

Vsadím se, že ti tohle připadá strašně rychlé a zmatené, že ano? Tvoje gamepadová hlava to nebere, že je to tak ?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=EUcXaegNWQo#t=147
  • Drasťa

Ty jsi zaspal dobu co? Na konzolích díky stupidnímu ovládání gamepadem nemůžeš hrát doomovky jako za starých časů, protože by to prostě nešlo, tam ti trvá nevím jak dlouho se jen otočit a zaměřit a dokážeš si představit, že by jsi se ještě měl starat o zdraví? Auto Aim/Heal apod. kraviny přišly právě s konzolema, které přiblížily hraní i běžným lidem, tzv. casual hráčům, ale pravý hráč si gamepad na fps nikdy do ruky nevezme, pokud má možnost výběru. Omílá se to pořád dokola, ale zabedněnci jako jsi ty to nikdy nepochopí.
  • shefield2
    Každý má mozek, i když ho zrovna ne každej používá správně. U tebe ale začínám pochybovat i o holém faktu, že nějaký mozek máš. *1*
    Když se chceš k něčemu vehementně vyjadřovat, tak musíš mít taky co sdělit, plácání do prázdna je zbytečné a neefektivní. *3*
  • Autoheal mame kvuli konzolim! Uz to chapu!
    To neni proste tim ze by se posunul zanr nekam dal ale muzou za to konzole....

Boha to je zase argumentace hodna velikeho yntelektu...
  • kennyB
    O tom warezu ale psal, že na konzolích není v takové míře *3*
  • copak grafika ale mne mrzí ta konzoloidní hratelnost WD
  • Jack1947
    Pcckari brainless a souless se nikdy nezaprou. *4* Proto jsou na tom jak jsou vyziraji si to do posledniho zbytku.

Cest tomu malu, co zbyl jeste nejaky ten mozek. *3*
  • Nepochopil.
  • Čoveče kde žiješ. Bazar na konzolích frčí jako nikde a půjčování o sto péro mezi casual, a warez? Někdy mrkni na patřičná místa, jak se warezuje na topinkovačích.
  • Pěkně blbá analogie, protože pokud by toto nastalo, tak bude majitel Ferrari útočit na výrobce Ferari a ne na majitele Oktávek (ledaže by to byl b*beček), kteří za použití Oktáváckých brzd ve Ferrari nemohou.
  • Opět názor hodný elitáře. Konzole že zmršily hry, které dnes nejsou hodny úžasného PC? Jediný, kdo zmršil PC hry jsou PCčkáři samotní, kteří buď nekupují hry vůbec a warezí, nebo kupují, ale až ve slevě za 2 kila. Při vydání hru koupí minimum PCčkářů, takže se pak není čemu divit.
    Laskavě si svojí neschopnost nesvalujte na konzole a konzolisty. Ti jsou vinní leda tím, že hry kupují a newarezí v takové míře.
  • Instalační velikost Xbox One verze Wolfenstein: The New Order dosahuje velikosti 44,55GB.

Do vypuštění Wolfa zbývá 9 hodin, přes noc staženo, ráno hrajeme. Nejvíc jsem zvědavý na AI, protože to video bylo tragické.
  • Keyz
    "mě by ale zajímalo čim se odlišuje konzoloidní grafika od pc grafiky..."

Má mnoho let stejné zdrojů a tedy rychle zastará. *3*
  • x_ander

Neoficiálně: Pracuje se na kompilaci vylepšených prvních čtyř dílů série Halo, která vyjde pod názvem Halo Master Chief Collection. K oficiálnímu odhalení má dojít na E3.

No je asi jasné, že to bude X1 exkluzivka. Což je škoda. Jedna série mě koupit konzoli nedonutí.
  • Ronox
    Mně to je šumák. Vždycky jen kroutím hlavou nad těmahle žabomyšíma válkama. Hraju už nějakých 20 let a grafika je fakt to poslední, co mě zajímá. Stejně jako ta nevraživost k+m vs gamepad. Nechci být nějakej elitář, ale jen si užívat hry.

To s těma verzema chápu, ale taky to pro mě prostě není hlavní faktor. Taky záleží na tom, co mají kámoši pokud pak třeba plánujeme hrát MP. Například Injustice vlastním na třech platformách, ale nejvíce hrajem stejně na konzoli. Já to neberu jako lepší/horší. Zážitek z příběhu a hratelnosti jako takový je ve finále úplně stejný.
  • kennyB
    Majiteli Oktávie je majitel Ferrari u zádele, protože ví, že dříve nebo později na našich silnicích dopadne jako Mareš *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit