-
Viz co jsem dopsal dolů mezitím pod tvůj příspěvek, to se pak nesmíš té nevraživosti divit, to jednoduše majitele Ferrari naštve. Aneb známé heslo "konzole namršily hry" se zákládá na mnohem hlubším významu, než si konzolistí uvědomují. Je pochopitelné, že kdo hájí konzole, tak to tak nevidí, protože pokud někomu stačí ke hraní konzole, je do jisté míry omezený (bez urážky) možnostma a už z principu nemůže mít na problematiku relevantní názor jako PCčkář.
-
A než začneš argumentovat tím, že se to děje i naopak, podíval bych se na to jinak, má majitel Ferrari potřebu útočit na majitele Oktávie? Ti jsou mu ukradení, problém nastane v té chvíli, když majitelům Ferrari začnou montovat brzdy z Oktávek (autoaim, autoheal ..) , chápeš tu analogii ?
-
Omyl, jedinej kdo VŽDY řeší a útočí na grafiku jsou někteří pc hráčí... ještě jsem neviděl nějakýho konzolistu kterej by sam od sebe napsal: Watch Dogs na pc ma "pcoidní" grafiku = je blbý... jako důkaz stačí projet polední 3 strany... Pár vláken od lidí jako to "konzoloidní pako" dole jen s cílem udělat ze sebe hlupáka... pardon, s cílem urazit konzolovou grafiku
To tvoje zakládání dalšího naprosto uhozenýho tématu a pluskování tě samo zařazuje do ty méně inteligentní kategorie -
Ronox
Samozřejmě, že u hry jde o hratelnost, příběh atd., ale pokud mám 2 verze jinak identické hry s tím, že ta jedna má o řád lepší grafiku a možnosti, tak si samozřejmě vyberu tu lepší, pokud teda můžu a mám na to prostředky, pokud ne, bude mi muset stačit ta horší, což by nebylo nic hrozného, kdyby ti s těma horšíma možnostma nebyli tak natvrdlí a neútočili věčně na ty s těma lepšíma, jen proto, že závidí. -
Ty jsi hodně natvrdlý.
Já se ale bavím o autě jako takovém (BMW byl příklad, dosaď si tam třeba Aston Martin), ne o tom, kdo v tom jezdí, Běž to říct těm normálním lidem, kteří si Bmw koupili, že jsou idioti. -
Sorry, ale u her mi jde o hratelnost jako takovou, příběh, postavy a celkovou atmosféru. To jestli to má textury v takovým nebo makovým rozlišení mi je u zádele. Hra může být sebekrásnější (Crysis 3), ale nedá mi takový emoce a zážitek jako například první série The Walking Dead od Telltale.
-
V BMW jezdí arogantní kreténí, kteří si myslí že silný auto z nich děla Laudu (nedělá, většinou nejhorší řidiči) a nebo socky v 15 let starejch rakvích
-
Jezdit ve škodovce taky jde, ale proč se nesvézt v bmw, když můžu ... výkon, ovladatelnost, pocit z toho je o dost lepší, no ne? :)
-
Driveclub nabídne výběr jezdce včetně menších úprav jeho outfitu.
Jsem rád, že Assetto Corsa tyhle p....iny nemá a raději se tvůrci zaměřují na samotné ježdění. -
Ale hrát to jde ne? A o to jde ne? nebo ne? ufff.
-
Obrazem: Fanouškem upravené PS4 do stylu inFamous: Second Son.
Chudák, ten už z toho hraní té jedné hry, která mu na ten jeho přístroj vyšla, je dočista zblbnutý a degenerovaný mozek ho nutí dělat tyhle věci. -
konzoloidná grafika = nízke rozlíšenie, slabý/žiadny antialiasing, lock na 30 FPS, nemožnosť vypnúť hnusné efekty ala depth of field, nemožnosť vylepšiť grafiku cez SW od GK, nemožnosť vylepšiť grafiku pomocou texture packov, ENB a podobne...
-
Tecmo Koei si dalo za cíl prodat přes milion kusů WiiU titulu Hyrule Warriors.
O nic by jsi stejně nepřišel. -
Taky pravda *1*
-
Bohatý *1* To jsou většinou lidi ze střední vrstvy co nic jinýho než pár dražších věcí nemaj, proto s tim tak machrujou *2*
-
Sakra, zase jeden z těch, co si myslí, že když je on/jeho rodiče bohatý, tak sežral všechnu moudrost videoherního průmyslu *1* Jinak WD vypadá dobře, jsem zvědavej na recenze ;)
-
Na PC to vypadá o kus lépe. Můj monitor je dražší, než celá tvoje PS4. Kvalita obrazu jako taková, Antialiasing, větší hloubka ostrosti a dalších x věcí co na konzoli nenajdeš. Upozorňuju, že mám možnost přímého srovnání s PS4 na kvalitní plazmě a když jsme ze srandy zkoušeli AC4, rozdíl byl dost velký.