Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Patrně. A landmark jede velice slušně už od prvního dne. Každopádně jim teď v Kalifornii řádí požáry, takže řeší trošku jiné problémy.
  • Uzavřenou betu bych za "jede" neoznačil. Ale Landmark se prostě na Early Access na steamu hodí, stejně jako ti zombíci. Celkově teď SoE jede na nové vlně online sandboxu, vypíná staré hry a podobně, takže tohle je asi součást jejich nové strategie.
  • A co takhle sem ten názor přepsat, není zas tak dlouhý...

Takže, pokud jsem to pochopil správně: Říkají, že víc než rozlišení má vliv televize (berou to konzolově), na které je zobrazováno.
    Já za sebe dodám: Pokud máte televizi v dostatečně malé* úhlopříčce, díváte se na ni z dostatečně velké* vzdálenosti nepoznáte rozdíl.
    Pokud první dvě věci neplatí a televize nedisponuje nějakou funkcí pro vylepšení obrazu (která ale u většiny TV zvyšuje imput lag - bo pomalý HW v televizi), je rozdíl mezi 720 a 1080 dost patrný.

Pokud je ale obraz renderovaný v rozumně nižším rozlišením a dále upscalován na 1080, je rozdíl nepatrný.

Ono je možná méně HW náročné renderovat scénu v nižším rozlišení a aplikovat vyhlazování stran v kombinaci s dobrým upscalingem (což trochu rozmaže obraz a tím „vyhladí“ zubaté hrany), než renderovat v plném rozlišení bez vyhlazování. Protože na velké úhlopříčce bude i 1080 bez vyhlazování dost zubaté. Ale jak je to ve skutečnosti, netuším. Jen si pamatuji, že se říkalo, že než zapínat anti-aliasing je lepší zvednout rozlišení - lepší poměr efekt/výkon. Ale to bylo v době kdy se běžně hrálo v rozlišení 800x600.
    * tohle je hodně individuální
  • victor

Klesající úroveň

:) Nedala se snad stabilizace v některém dílu i vypnout ? .... Ale s těmi chybějícími animacemi jste všichni na Bohemku až moc vlídní . Které jiné herní studio , co se pohybuje v oboru tak dlouho si dnes může dovolit bez rozpaků stejné kiksy jako na začátku ? A Bohemka s vlastním MOCAPstudiem a bez animací nastupování s odůvodněním , že nebudou dělat animaci pro každé vozidlo ... WTF . Tohle už za těch 13-15 let tuplem nežeru .... Hlavně jak je ve hře planetárium , simulátor divoké zvěře a tisíc dalších okrajových aspektů pro to, proč se konečně nezaměřit na animace , které nám tak dlouho nic neříkaly (opravdu pro Bohemku nepřekonatelný problém ... už přes dekádu ) ....
  • victor

Tolik her a tak málo času ...

:) Táakže znovu nainstalujeme War Thunder .... War Birds byli pěkní, ale tanky ... jo tanky jsou o něčem jiném . A konečně se letcům taky třeba vyplatí létat a ničit i pozemní armádu ;)
    (... Ale měsíční misi ve WoT si taky splním ;) )
  • victor

SPRING INSOMNIA SALE

Battle worlds: Kronos ... za 9.99 $ právě na GOGu
  • Jenže landmark jede už od 1.2. a teprve teď přistál (přistane) na steamu.
  • Landmark?
  • Veskoslav
    No to si piš, že nejspíš jo. Už jenom ten pohyb, kdy věčně dostaneš smyk, když jedeš blbě z kopce, míření, zničitelné mosty a zábrany, kempení z WoT prakticky nejde, protože musíš být ksakru dobrý, aby si vyvážil střelbu tak, aby si zasáhnul. Jednou jsem omylem sestřelil vlastní tank, vjel mi do rány a šup penalizace na 10 zápasů a prodloužilo to čas hledání.
  • To není pravda, na Steamu už je/bude třeba Landmark
  • Jak jsem to konecne dostal do ruky tak musim rict ze me to stejne prijemne prekvapilo snad ve vsech rovinach. Pohyb tanku a fyzika je proste svetelny roky pred tim co jsem mel moznost zkusit ve WoT. Grafiku prostredi jsem cekal trosicku lepsi ale detaily na tancich tohle vsechno bohate dorovnaj.

Jsem zvedavej jaky to bude az pujdou na tanky hazet i bomby protoze pak budu celej den nalozenej ve wirblewindu...
  • Jack1947
    http://www.ausgamers.com/news/read/3432017/h1z1-hitting-steam-early-access-next-month-first-look-at-gameplay melo no... jenze to me ani moc nelaka zvlaste kdyz se vybaveni bude dokupovat, ne jak v Dayz...
  • ??? vyjít na steamu??? To by bylo dost divné, takto se SoE nechová.
  • R.I.P. WoT *1*
  • Podle mě docela validní názor (anglicky)

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/05/15/witcher-3-developer-questions-validity-of-1080p-vs-720p-debate.aspx?utm_content=buffer94379&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
  • War Thunder Ground forces

Jenom jsem vam chtel rict ze tanky jsou proste bozi!
  • To Brumla: Ano, pokrok v animacích, nebo jsi snad měl v OFP různě animované nabíjení u různých zbraní? Šlo si stoupnout na špičky, lehnout na bok, válet sudy, vyklánět se dvěma způsoby, mít několik druhů podřepů vhodných do různých situací? Vždyť v původním OFP se nešlo vyklánět vůbec. Ano, všechno ještě dokonalou animaci nemá (lezení po žebříku, manuální natahování závěru, přepínání zbraní je pořád nemotorný), ale pokrok tam je dost znatelný.

Lost Hikings: vývrtka s vrtulníkem šla už v původním OFP. S atmosférou kampaně máš pravdu, tomu se žádná Arma nevyrovnala :-)
  • Vrook
    @Lost Hikings
    "(zkuste si to v reálu schválně, stabilizátory vás nenechají)"

Hned odpoledne to pobežim vyzkoušet. *15*
  • Inquisitor
    Tak tu nemám, jenom normální papírovou. Ale věřim, že tohle nasere.
  • Promiň, ale ač jsem hrál všechny díly, tak OFP pro mě bylo dokonalý vyvážení mezi hratelností, realitou a výborným příběhovým vyprávěním včetně atmosféry. Další díly už byly tak trochu plastové, včetně grafiky a ovládání vrtulníku ve trojce, kdy je možné jej otočit břichem nahoru (zkuste si to v reálu schválně, stabilizátory vás nenechají) mne dostalo - OFP stále nepřekonáno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit