Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition vyjde na konzolích 19. srpna.

fora jsou ted plný nespokojených uživatelů.Já mám ten samí problém DC během 7 minut.minulý týden všechno v pohodě. *10*
  • froztik

Far Cry 4

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10369891_238932239647508_4534324328961054741_n.jpg *5*

On November 18th 2014, Far Cry 4 is yours to explore on PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 and PC . New enemies. New weapons. New world.
    For more information, visit www.FarCryGame.com
  • solomon.short
    do kamene tesat... podepisuji
  • Tak to je proste standart, ona hra se posila na distribuci mesic predem, ale ten mesic se na ni jeste pracuje, proto takovy patch. Hned bych to asi neodsuzoval, ale pockam si na nejake prvni dojmy *1*
  • Informace o hounu. Víc než kolik zabírá by mě zajímalo co ten patch konkrétně dělá. Typická games.cz nesmyslná zpráva.
  • První patch doWolfenstein: The New Order, který dorazí v den vydání hry, bude pěkný macek - pro PS4 verzi nabobtnal na 5GB, pro Xbox One verzi 7,3GB.

Tomu se říká uspěchané vydání.
  • :D co brečí že se tady dává prostor "víc" INDIE hrám je vůůl. *5*
  • Tak to se prosim podivej jeste jednou a lepe - http://games.tiscali.cz/archiv/recenze/
  • Inquisitor
    Chápu že se někomu nelíbí indie hry. Chápu že se někomu nelíbí AAA hry. Ale nechápu ten vzájemný hate. Já jsem osobně rád, že mám právě v roce 2014 na výběr co můžu hrát. Když mám chuť zahraju si tzv. tří áčkovou hru, jindy si s chutí zahraju indie. Já třeba nehraju MP a online hry(kromě red orchestry) a taky nenadávám, že se tady píše o Elder Scrolls online, prostě to nečtu, když mě to nezajímá ne? Stačí si vytáhnout hlavu z prdele, otevřít oči a uvidíš že je tady výběr pro každýho.
  • Jo samé pecka hry, fakt že jo, nespím z toho.
  • Vrook
    No přes 30 ti bejt může, ale jako spratek se chováš. *15*
    A hodnotit jednoduchost podle grafickýho zpracování poukazuje spíš na tvojí jednoduchost. Ono to vlastně neni ani o grafickym zpracování jako o tom, že jedna hra má nějakej pseudosuperengine a druhá ho nemá. Jinak má třeba Hotline Miami stokrát lepší grafickou stylizaci než padesát Watch Dogsů dohromady..
  • Miserius
    Od 2014 - Dark Souls 2, Thief, inFamous 2, Titanfall, Diablo 3: RoS, TESO...
    A že "LL je 8čková hra" je pouze tvuj názor, to už bys ve 30 mohl vědět
  • Nové hry

Nextgen aka návrat do 80tek? Mám pocit, že 9 z 10ti recenzí co tu poslední dobou vidím jsou jen samé pixelovaté kraviny, co patří někam na mobil. Ne, nejsem spratek, je mi přes 30 a na tady takových hrách jsem vyrůstal, ale to co se děje teď je fakt bída, nemůžu si pomoct, ještě že za 5 dní je tu ten Wolf a pak Watch Dogs, od začátku roku teprv první 2 větší hry, nelíbí se mi to, fakt ne.

Stejně tak se mi nelíbí ten přístup místních, vynikající postapo akce Last Light dostane pouze 7, ano pouze, protože ta hra je minimálně 8čková, přičemž v zápětí člověk čumí na nějaké jednoduchosti typu Hotline Miami a další "skvosty", kde se nešetří 9tkovým hodnocením.

Takhle jsem si teda paření v roce 2014 vážně nepředstavoval.
  • Co to proboha meleš... co má neschopnost Ubisoftu společnýho s prodejema na PC, který jsou teď výš než kdy jindy.

Jinak k tematu, kdyby to bylo rozlišení bez odložení v listopadu a pak se to nějak dořešilo patchem jako u AC4 tak budiž. Tohle je docela podpásovka po všech těch kecech "This is nextgen game", pochopil bych ten odklad kdyby to bylo buď aspoň 1080/30 nebo jako u BF4 900/60, ale tenhle odklad byl naprosto jistě jenom kvuli strachu z toho že by je GTA V zadupalo do země, což by při těchto informacich o hře udělalo
  • http://games.tiscali.cz/tema/rockstar-vyda-do-roka-novy-titul-tipujeme-next-gen-verze-gta-v-238064
  • ucho

Signal Ops (GOG)

https://secure.gog.com/game/signal_ops

HS9Q-3P2N-9SUZ-RMT2

A běda, jestli si to vezme někdo, kdo to hrát nebude!

edit: už je aktivováno
  • Zítra WarThunder zřjmě přijde OBT tanků a je se na co těšit
  • nekromant33
    battle chess s postavičkama z W40k? :D
  • ucho
    z toho, co tam prodávali uživatelé, jsem tam nenašel nic, co by někde nebylo levněji.
  • Miserius
    Slušný obnos? Tos klíčema na steam vydělal 50 tisic? Nebo co si pod tim představuješ? Protože pokud se na tom dalo vydělat opravdu slušne, tak byla tohle otázka času

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit