-
H1Z1
dneska melo vyjit na steamu h1z1 ale nic tam neni,nejaky info?
predem dik -
Dál ... nic z toho nezapadá do duše stratéga....
-
Zahraju a počkám na GOTY....
-
Já speciálku rozštípal ,protože na výstavku ty neošetřené nehoblované prkénka nebyly (a to slibovali autentickou muniční krabici) roztržená pláštěnka !s nalepenou! samolepkou s logem hry a plastová baterka od vietnamců .Ještě ty plakáty a mapu ostrova bych doma našel . Netřeba říkat že speciálku za 1600,- jsem si představoval jinak (minimálně vojenskou baterku se signalizačními filtry jsem očekával ) ....
-
Flashpoint byl nejlepsi! U editoru jsem proseděl hodiny a hodiny, dokonce jsem nedávno našel notýsek ve kterým jsem měl z internetu opsaný návody, nemohl jsem vždy při flashpointu vytáčet i internet *1*
-
Cože Bohemka udělala pokrok v animacích? Pane jo a proč jim tedy stále ještě i v trojce (čtyřce) tuna chybí ? Hlavně OFP (čiCWC) mělo konzistentní prostředí což Sahrani z ARMY bylo spíš cirkusem s assety z VBS na malé ploše . Prví arma se nepovedla druhá ušla a třetí je scifi . Free víkend s armou 3? ... no uvidíme .
-
OFP byla ve svý době vážně pecka a hraju ji doteď, ale každej, kdo nemá nostalgický brýle musí uznat, že s každou Armou udělala v hratelnosti i realističnosti Bohemka krok kupředu. Od animací, po chování zbraní, AI, velení, chování vozidel, ovládání postavy, zvuku, rozsáhlosti prostředí až po grafiku. Jack zmiňoval realističnost a jaksi zapomněl na to, že budovy i tanky šly v ofp klidně ustřílet odstřelovací puškou, šlo chodit pod vodou a fyzikální zákony prošly kolem hry obloukem. Jediný co zůstává nepřekonaný jsou původní příběhový kampaně Cold war crisis a Resistance.
-
V Americe se prodalo 5x více kopií Titan Attacks! na PS4 než PS3.
Na Ps4 neni co hrat, tak se ze zoufalstvi kupuji takovehle hricky *1* *15* -
nevim s cim tady ma vetsina problem, napsal jsem jen aktualni nazev a muzete se z toho zblaznit, nepochopitelne a komicke jak se tady nekteri snazi dokazat....ani nevim co *1*
-
Ten mám ještě pěkně ve velký krabici, plus datadisk Resistance :)
-
Ma pravdu hoch. Byla je a bude... minimalne co se realisticnosti tyce 1rana = 1mrtvy max 3rany ne jak dneska 1zasobnik a nejista smrt.
-
Vzal jsem si to druhé, děkuji. *4*
-
Njn, holt vy mladší když vidíte ty screenshoty, tak vám to nic neříká. Ti starší už jasně vidí, o co jde :).
Čas pro vás to napravit, holoto. Tohle byla totiž nejepší "Arma", kterou kdy Bohemka vydala. -
Vzal jsem si to první. Děkuji
-
Humble Bundle
BIT.TRIP RUNNER
https://www.humblebundle.com/gift?key=nkWvR5NXW7wTDSk8
Blocks That Matter
https://www.humblebundle.com/gift?key=6HnRmF7NCBzYVm7X -
fakt? nekecej, ja myslel, ze na steamu lzou
"První hra firmy Bohemia Interactive vydaná společností Codemasters jako Operation Flashpoint (OFP) v roce 2001, která se stala vzorem vojenských simulací a číslem 1 nejprodávanějších her na PC na celém světě a získala mnoho mezinárodních ocenění, včetně “Hra roku” a “Nejlepší akční hra." -
Však to je původní flashpoint. Bohemka ho řejmenovala kvůli tomu Flashpointu od codemasters.
-
ARMA: Cold War Assault
-
Operation Flashpoint zadarmo na Steamu do pondělka, http://store.steampowered.com/app/65790/ Trhejte tooo :)
-
samý samozřejmě s ý.