Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnny
    ty bys měl jít hrát fornite nebo LoLko či WoWko....
    Já skyrim miluju, hral sem ho 3x komplet a mam něco pres 600 hodin a co se Kingdom Come, je to pro mě skoro něco jako umělecké dílo. Rozmanité questy, naprosto skvělý příhěh, krásné prostředí a promyšlená zábavná hratelnost..
    Chápu že hráči výše zmíněných her to neocení...
  • SalemCZ
    Nevím jestli si autor všiml, ale ve hře chybí děti a podle mě i ve středověku byly.

SPAM: Teda v té době jsem nežil, ale něco mi to říkalo. Asi jsme se to učili na hodině dějepisu že ve středověku byly děti. *1* *1* *1*
  • Johnny
    ještě že neni podle tebe. Systém chápu a nemám s ním problém.
  • "He even identified as a Nazi for a while."

Tohle je fakt? Může to někdo potvrdit? Že by se Vávra hlásil k náckům jsem nikdy neslyšel.
  • Worhammer
    Prozraďte mi, jak chápete ten soubojový systém v Kingdom Come? Podle mě různé směry úderů nemají vliv.
  • Worhammer
    Nevypadalo to jako bug.
  • Jack1947
    Možná si chytnul bug no tak smůla.
  • Worhammer
    To se mně nestalo. Jak jsem tam dorazil, tak mi handlíř řekl, že si toho koňa můžu vzít (byl tam), ale prý každého ten kůň vyhodí ze sedla, protože je nervní. Handlíř mi pak řekl, že mám jít za člověkem vedle, kolegou, že ten ví jak na toho koňa. Tak jsem k němu přišel a ten mi řekl, že tomu koňovi mám zpívat, tak mu Jindřich zpíval a on mě už nevyhazoval.
  • jamar28
    No a pro toho koně jsi musel zajet do Úžic, tam ti ale handlíř řekl, že kůň pro hraběnku se zaběhl a ty se nabídneš, že ho najdeš. Pak půjdeš po hounech až k němu, přivedeš ho zpět a handlíř ti dá prachy a ještě ten hadr.
  • Worhammer
    Opravdu? Já jsem koňa doručoval až tehdy, když jsem měl všechny věci na svatbu v inventáři, respektive jsem jí to dal všechno najednou.
  • Tohle je taky dobrý: Youtuber (afroameričan) Tyrone Magnus hraje hru a je totálně ztracený.
    No.. ta hra každopádně není pro všechny.. a opravdovou korunu tomu dává ten konec *15*
    https://www.youtube.com/watch?v=f-GG2gH04os
  • jamar28
    Tak tos minul, přece jsi jí měl přivést koně, ne? A toho jsi musel najít, protože se zaběhl. Za jeho nalezení jsi právě dostal ten hadr na něj.
  • Worhammer
    Dík, pro tu ženskou jsem taky hledal věci, ale ta se místo hábitu pro koně se mnou vyspala.
  • Worhammer
    Dobře, já tvůj názor respektuji.

Možná mě chápeš trošku jinak než jsem chtěl. Uvedu příklad. Stojím před kampem, který mám prozkoumat aniž by mě někdo zpozoroval, tak si jdu čopnout do křoví a spustím časovátko na noc, vysleču zbroj, abych nechrastil a jdu, ale panák tam čumí na mostě a tak stejně nemůžu projít, obcházím proto kamp lesem, ale všude je plot = ztratil jsem 20 minut. Říkám si, že to udělám jinak, řeknu si, že by bylo dobrý zapít nějakého nepřítele a přestrojit se, abych vypadal jako jeden z nich, ale nelze v celém lese nikoho najít, jedině v kampu, ale tam je jich moc a mohl bych v bitvě umřít nebo alarmovat stráže. Nakonec někoho najdu, zabiju a vezmu jeho hadry. Přicházím ke vstupu do kampu, ale počkat, něco po mně chtějí maďarsky, ale já maďarsky neumím, nemám šanci vybrat správnou odpověď → zabijí mě, a hele hra není uložena, jak bych ji mohl uložit, když se hra nedá ukládat mnou a když tak sejvovicí, kterou jsem chtěl sehnat v dobrém krámě v Rataji, ale z nějakého důvodu ten chrám byl poslední tři dny zavřený, takže jsem to neudělal. Takže bez uložení musím všechno opakovat, zase najít nepřítele a vzít si jeho hadry, jsem naštvaný, tak mě napadne projet jen tak ze vzteku táborem a světe div se! Já ho projel, všichni mě viděli a úkol mám i tak splněný. Jdu do Talmbergu za Divišem, jde se na tábor, jdeme bojovat, první PRVNÍ bojová akce od začátku hry, jdu zabiju všechny, jo jsem dobrej! Počkat počkat! já krvácím, ubýhaj životy a já, i když mám fúru obvazů, nemohu je použít, protože je kombat aktivní, ale on ve skutečnosti není! - chyba hry, dali jsem si s kluky pauzu a i kdyby něco, tak mě kryje kupa chlapů. Hra se sejvne a jde se do kostela, tam mám zabít týpka, co mi šlohl meč. Hra se sejvne, ale! Já krvácel a teď mám asi jen jedno 1 hp a mám bojovat proti takovému těžkému hovadu! Furt mám krvácení, mohu umřít, i když ho zabiju, tak stejně zdechnu protože mám krvácení a otravu jídlem! Musím si dát poslední sejv, a jdu bojovat zase znovu, stejná situace, hru vypínám.
  • Jack1947
    Hmm a nebo se najíst ukaženého jídla a pak pojít, ještě že jsem mohl nahrát pozici.
  • jamar28
    Tak to by si měl půjčit toho z české verze, to je profík, mě zabanoval během asi dvou minut. *4*
  • Prebere tuhle recenezi cesky eurogamer?
  • Porad se starat o stravovani? Dik jsou vsude kotliky s fazolema. Ja zatim snad nemusel jist z inventare ani jednou :D Navic bohate se staci do sytosti najist jednou za den.
  • Lukyz

Matrix lobby shootout with Deus Ex sound effects

Proč? Proč ne! *1*
    Aspoň tady bude na 10min něco jinýho než KCD *15*
  • Veskoslav
    Tomu se říká pohádka a takový svět není. A ani taková KC:D být neměla a je to jenom dobře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit