-
Peklo zamrzlo
https://www.polygon.com/platform/amp/2018/2/21/17031138/deliverance-kingdom-come-warhorse-impressions
Ale polygon je porad polygonem :D "One is Thomas Carlyle’s great man theory, where “the history of the world is but the biography of great men” (please note that all gendered language is original here and is not how I’d prefer to phrase it). " -
Cenzura umění, moc pěkný. Jsme kvalitní společnost.
-
*7* https://www.rockpapershotgun.com/2018/02/21/assassins-creed-origins-discovery-tour-censors-all-the-nudey-statues/
-
Jamar28: Když pro koně vyrazíš včas, tak se nestihne zaběhnout. Sice máš pak splnění jednodušší, ale zase nedostaneš od štolby odměnu.
Hodně questů se mění s rychlostí hráčova postupu. -
Díky moc!
-
Fakt je třeba se to nějak naučit je to dost divné a zmatené zprvu, důležité je aby tě útočník moc nezmlátil protože když ti rozbije obranu tak stačej 2-3 rány a si v limbu.
Tutoriál ti moc nepomúže když nebudeš mít skill to jsou jenom základy... -
Měl jsi tutoriál na cvičisti s kapitánem Bernardem ? Tam ti všechno vysvětlí a také si to vyzkoušíš.
-
Měnit směry pomáhá. Jednak tím děláš finty, které jsou pro protivníka těžší vykrýt (napřáhni se v jednom směru a na poslední chvíli směr změň), ale také tím děláš komba a především nemá cenu útočit ze směru, kde má protivník svou zbraň - prakticky vždy to vykryje. Takže když Ti z jednoho směru právě vykryl útok, nemá cenu tam útočit znovu.
-
Už se na to fakt vykvákni.
-
No nevím když tam je Doprdele a kurvaa prokládáno slovy fuuck, shiit tak spíš z toho budou mít jinak slušnej maglajz ale souhlas první hra kterou vymodelovali asi podle českých zemí a fakt si na tom dali záležet za to určitě makjí jedno obrovské významné plus.
-
Důvody proč Kingdom Come Deliverance je bomba pro každého
Aby jste si nemysleli, že jsem škarohlíd, tak i já dokáži uznat kvalit této hry.
Hra má skvělou grafiku - Tak jest!
Hra má rozmanitou mapu, která je úžasná, plná detailů, ty modely cest jsou úplně svůdné! Lesy jsou skrz naskrz vyplněné tábory, řekami a mýtinami. Modely pevností jsou skvělé. Jsou tam docela pěkná zákoutí. Paradoxně svět KCD je mnohem zajímavější než svět Skyrimu, který nabízel na mapě ledovcové doupě, dračí doupě a samé ty epické věci, ze kterých vám má padat huba, ale mě huba padal víc u KCD právě kvůli obrovskému množství detailů na mapě.
Hra je historická, to tomu přidává hodnotu. Jen mě mrzí, že hra nemá český dabing, protože se vytrácí pocit atmosféry českých zemí, když nějaký Jaroslav začne mluvit na vás britskou angličtinou.
Henry je vcelku sympaťák. Je pravdou, že mě příběh na začátku hry vzal za srdce a pohltil mě. Je hrůza, že tu Skalici opravdu někdo někdy takto "navštívil".
Bylo zajímavý na Googlu hledat obrázky Rataji nebo Sázavy a vidět, že ta mapa měla předlohu. Autoři se snažili a bylo by hodně nefér tento fakt neuznat, protože ve hře je pár bugů. Jsem rád, že tato česká hra odehrávající se v českém prostředí je velmi populární i v zahraničí a je vtipné sledovat, jak třeba afroameričan se seznamuje s českou kulturou prostřednictvím hry. A je hezké, že snad už celý svět bude vědět, co to znamená do p*dele, k*rva apod. -
Ber to s klidem. A myslíš si, že měnit směry hodně pomáhá? Vysvětlíš mi princip?
-
Normálně mi Štěpánka řekla, že mám sehnat věci na svatbu, když jsem se stavil do Talmberku za Votavou. Pro koňa jsem přišel jako první, ale doručil ho jako poslední. Na něm jsem jsem se vydal sehnat ty ostatní dvě věci. Kůň se nikdy nikde nezaběhl, jen jsem mu musel zpívat. Jak jsem dorazil za Štěpánkou, tak tam byl interaktivní dialog, začala mluvit něco o tom, že nemůže mít děti s manželem a tak se s tebou vyspí. Úkol jsem dělal nepřerušovaně.
-
No to mi taky říkal, ale toho koně jsem musel vystopovat. Wtf, proč to máme úplně jinak? Jak jsi ten quest plnil? Hned? Mně ten quest trval dost dlouho, respektive jsem na něj tak nějak kašlal a pro koně jsem šel úplně naposled.
-
já tam taky přispěl svojí trochou do mlýna, ale teď jsem zjistil, že shadow ban z českýho EG nejspíš platí pro všechny EG weby. Díky JD.
-
Číst umím. *4* Nosit tričko je něco jinýho, než se hlásit k náckům. Vávra jinde psal, že má osobní zkušenost s extrémismem, tak mě zajímá, jestli se po určitou dobu hlásil k náckům, nebo nehlásil, nebo jak to zkrátka měl.
-
byly tam i kohouti? Jestli to zas feminisky díky slepicím nevyhrají. Jsou tam psi i fenky?
-
a jsou tam nejaky kozy? ja zatim videl jen ovce a slepice.
-
Asi tě to překvapí, ale já bydlím v Praze, blízko lesa a v domě *3* *5* jinak ze hry taky nejsem vyplesknutej, v současným technickým stavu maximálně 7/10, systém ukládání a odemykání zámků je na pěst. Po dokončení tutorialu a nějaké době strávené ve hře kdy se začali objevovat bugy jako houby po dešti mi přišlo že ho udělali tak dlouhý a aby člověk nemohl dát refund. Tahle hra se měla ještě tak půl roku dopéct, takhle má křupavou kůrku, ale syrový vnitřek.
-
Nah.. píše tam, že Vávra měl na Gamesconu triko kapely, kde vystupuje nějaký norský ultrapravičák.