Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SalemCZ
    Tak s redakcí problém nemá, nevím jestli ještě píše do Levelu?
  • Jack1947
    Jo divíme se všichni. Do Levelu samozřejmě píše.
  • Mart9
    Nevěřím, že jsou za tím jen diskuse, protože tady má přece i podporovatele.
  • Diskuse se staly!
  • Co se vlastně stalo?
  • Lukass
    A ty se divis?
  • Tilwaen
    Je tam i Ledečko *4* Jak psal jamar28, musí být super procházet takto detailně zpracovaným herním světem, jehož reálnou předlohu věrně znáš.

S tím odložením hry nejspíš děláš dobře, zrovna dneska se mi jeden quest postupně bugnul čtyřikrát (!), z toho třikrát na různém místě. Vlastně pětkrát; když už mě nebavilo kvůli bugům pořád nahrávat delší pasáž, lokla jsem si sejvovice a zůstal mi ve středu obrazovky viset nápis "Hra uložena". Kingdom Come mělo zkrátka vyjít alespoň o měsíc později, jeho technická stránka je vážně ostudou. Ale atmosféru má skvělou, už dlouho mě takto žádná jiná hra nechytla.
  • ringmancz
    ty games musí Vávrovi hodně ležet v žaludku, když chodí do kdejakýho herního pořadu, ale Fight Club nic
  • Kingdom Come: Deliverance s Danielem Vávrou - INDIAN SHOWTIME Speciál

https://www.youtube.com/watch?v=-7p9-C6leVg
  • ucho
    jako jo, je to smutný. pro dost lidí byl ten podepsanej poster k podpoření vyššího tieru. ale nepovažuju to za vychcanost. spíš někdo udělal pěkně hloupý rozhodnutí.
  • Jack1947
    Tak oni dodaj hru a třeba někdy dodají i zbytek pak už se přestane brečet ? jo smůla že si to lépe nerozvrhly a hlavně neuvědomili ale lidi jsou asi hloupý když si myslel že budou mít vše v den vydání jen protože to backli.
  • Tak samozřejmě z pohledu podnikatele to může být nahlíženo jako zbytečný náklad, zvláště když to patrně není soudně vymahatelné. Ale já se na to nedívám pohledem práva, ale základní lidské slušnosti. Co mi bylo slíbeno, to mi má být dodáno. A jestli se někdo vymlouvá na to, že to sice slíbil a může to pořád splnit, ale bla bla bla a nebude nic, je nutno to označit za to, co to ve skutečnosti je - vyc*canost a chamtivost.
  • jamar28
    Warhorse a jeho vztah k backerům... https://www.youtube.com/watch?v=zZCszIUcyVM&t=1s
  • Lukass
    Tak hra jim doted vydelala zhruba pul miliardy korun, sou za vodou. Splnit sliby by meli
  • ucho
    2500 plakatu s postovnym za 200,- na kus (netusim, jak se v prumeru to postovne bude pohybovat, rozesilat to po celem svete nebude nejlevnejsi), jsi na pul milionu korun. to neni zanedbatelny peniz. v soucasnosti by to byl zcela zbytecny naklad.
    ano, bylo by to od nich hezke gesto tuhle cast splnit, ale nedava mi porad zadny smysl, proc to nespnili hned. neni pro to duvod a je to vetsinou prave to, co dela verzi backeru unikatni. a to vlastne hodne levne, staci podepsat plakat...
  • Hele na Lupě píšou, že hra zatím vydělala miliardu. I když odečteme předpokládané náklady na vývoj (někde říkali, že v řádech nižších stovek milionů korun), pořád je to asi tak bambilionkrát víc peněz, než je potřeba, aby splnili to, co slíbili lidem, bez jejichž přispění by žádná hra a žádná miliarda nebyla.
  • ucho
    tak posílat to teď je nesmysl, to by stálo prostě moc peněz. měli to podepsat dřív a neřešit to před vydáním. nevěřím, že je problém si zrovna na tohle vyhradit jeden den...
    konkrétně tento ústupek vůbec nechápu, ani tu výmluvu, že to před vydáním nestihli.
  • No tak to bylo před vydáním. Teď je po vydání, peněz hra vydělala dost, takže by Vávra svoje selhání mohl snadno napravit a dodat přesně to, co slíbil.

Je to samozřejmě na něm, ale nějak si nedovedu představit, že by mohl ještě někdy veřejně cokoliv kritizovat, když by měl na krku takovejhle podraz.
  • Jack1947
    Já si koikrát říkám že snad ani nedák těch 50 co je na příběh *7*
  • KCD po 100 hodinách hraní

https://www.youtube.com/watch?v=evCtzMqNJiU *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit