Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0011
    ucho: nevybavuju si, pro mě to jsou virtuální canon foddery bez ohledu na barvu pleti, já hraju hry abych se odreagoval a tyhle věci okolo neřeším, japonci byly taky překvapený že sklidili kritiku za rasismus, jim to ani nepřišlo na mysl že by je z toho někdo mohl nařknout, tohle řeší jenom skuteční rasisti nebo američani
  • ucho

KCD

Signed poster: this proved impossible logistically. Dan simply didn’t have time a few days before the game launch to sign 2,500 posters, which at that time were located at the other side of the country.

a proč to chtěli podepisovat pár dnů před vydáním? :D
    jinak 1 pracovní den by na podepsání těch posterů stačit mohl. škoda, že jim to za to nestálo.
  • MickeyMutant

XCOM 2 Collection poběží na Xbox One X v rozlišení 1440p, vylepšen o odrazy okolí na vodní hladinu, lepší hloubku ostrosti a lepší anti-aliasing.

Jen detail - nejsou to "odrazy okolí na vodní hladinu", ale odlesky na jakémkoliv hladkém povrchu. Třeba osvětlení místnosti zrcadlící se na podlaze toho odkazovaného obrázku.
  • Jack1947

Metal Gear Survive má v licenční smlouvě pro koncové uživatele uvedené upozornění, že hra není určená pro vyhledávání vztahů.

LOl takhle vtipné info co se má/nemá jsem asi ještě ke hře nečetl *1*

Jako dá se chápat plno blbostí ale že by tam někdo se snažil protlařit nějakou politickou kampan ? skrze hru lol když má mnohem více a lepších možností jak to udělat(Twitter,Facebook a jiné..). O dalších věcech co tam píšou se nemá smysl ani zminovat.
  • ucho

Uncle Drew

jinak doporucuji tento nekorektni trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Uv1xscwDtIQ
    ve filmu sami cernosi a je tam jeden beloch, kterej hraje idiota... tohle je ale asi v poradku.
  • ucho
    pockej, v RE5 jsou zombie jen cernosi? to tam neni ani jeden beloch? to se mi nezda, v Africe urcite nejaci belosi jsou.
  • Škoda, že nemá obličej seržanta Apona z Vetřelců. Včetně obligatorního doutníku. To by bylo dokonalý. *4*

What do you want me to do? Fetch you slippers? Look into my eye!
  • V tom pripade je mi moc lito ze te tenhle sprym tak rozlitil.
  • jamar28
    No jasně, je tam i několik questů. *4* To gratuluje, to bude bájo procházet se ve hře místem, které skutečně znáš, pak poreferuj, jak se jim to povedlo zachytit. *1*
  • 0011
    Wakanda je fiktivní země z komixu, nevidím v tom nejmenší problém. Stejně tak nevidím problém s tím že v Resident Evil 5 jsou v Africe zombie černoši.
  • Worhammer
    Je to pravda.
  • Worhammer
    To je docenění kladů hry, takže to smysl má, aby si věděl, že nejsi jediný, kdo má onen názor.
  • Lukyz
    Tam je i Ledečko? *8*
    Mám tam chatu! *1* O to víc se těším, ale stejně tomu dám tak 2-3 měsíce čas, ať to odladí.
  • jamar28
    Tak zajdi za řeznicí Drahomírou v Ledečku, ta by mohla tvoje preference uspokojit, ale sbalit asi nejde. *1*
  • Inquisitor
    Teď už je konečně svět v pořádku.
  • Inquisitor
    Moc volnýho času a přístup k počítači.
  • Johnny
    Me ta treba chybějí ženský s velkejma kozama! diskriminace !!! hlavně že je má tereza očividně silikonový a pleť má jak ze salonu
  • SalemCZ
    konečně hra může mít 10/10 *1*
  • WhySoSad
    Proč má tenhle člověk pořád potřebu ventilovat takový hory textu, který nemají absolutně žádnej smysl, hlavu nebo patu ?
  • KCD zachraneno

Museji moderi opravovat vsechny chyby? Nechcete neco nechat na Warhorse?
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/134

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit