Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    Tohle funguje pouze na registrované uživatele. Na anonyma, co mění nick častěji, než spodní prádlo je to na nic *3*
  • Veskoslav
    Na Humble je SP k M:LL za 3,33 euro:)
  • A pritom je tam ve skutecnosti jenom hodne behani, strileni na 5 pixelu a strasne moc "vole"...
  • WhySoSad
    Snažíme se ty videa táhnout torchu filmově, příběhově, aby to nebylo to, co natáčí každej :)
  • God-of-War
    Je to retard, tak co čekáš.
  • Miserius
    Vole, sice kuli matuře nepaříš ale dřepíš u diskuzí, uč se a nebo hraj
  • Pilgrim66
    +1
  • Inquisitor
    ubožáček no
  • michelangelocz

DETROLIZACE (!)

Je uz k dispozici nejaky novy reseni (ke zmizeni urcitych lidi a jejich komentaru potazmo celych jejich vlaken z diskuzi) fungujici pod novym systemem GAMES? Mam totiz takovej neodbytnej pocit, ze kdyby mi fungovalo, tak v podstate vetsina diskuzi zmizi, coz bych vazne uvital.
  • Kritika je naprosto vpořádku ať jsi něco podobnýho udělal nebo ne. Ale to co ze sebe vyblil Qwer se ani kritikou nedá nazvat.
  • Pilgrim66
    Kritika je snadná, ale pokusit se o něco sám...
  • Pilgrim66
    Tak já nemůžu za to, že ty jsi do školy nechodil pravděpodobně nikdy, Většina lidí v této zemi někdy do školy chodila a v pubertě byla taky. Známkou puberty mi přijde tvé automatické nadávání ostatním do "idiotských názorů" apod. Nebo je to spíš zapšklost?
  • Pilgrim66
    To ona ani přísná není, jenom je náročná. Učí dějepis už tak 40 let a ještě má skvělou paměť, takže už jí to podle mne ani nepřijde. No říkala nám několik let ať z dějáku nematurujem, tak si to musim vyžrat.
  • Pilgrim66
    Do Skotska pokud to vyjde známkově (potřebuju nejhůř dvojku ze všech předmětů) a nebo tady práva na což by se zase hodila vyznamenání. Kdyby mi šlo o to jenom projít, tak bych to tolik neřešil.

A díky!
  • HaHaHaHaHaHa... jsi strašně moc vtipný.
  • WhySoSad
    Zdravím, zase já. Pokusili jsme se udělat něco jako reklamu na Dayz, kde jsme se snažili obsáhnout co nejvíc toho, co hra může nabídnout, myslím že se pobavíte. Byl bych moc rád za jakýkoliv připomínky. Díky a lovu zdar ! *3*

http://youtu.be/8yo-oJRVS5g
  • Z dejaku *1* *1* prej peklo *1* *1*
  • Takže jen školáček puberťáček a já si říkal, že ty tvoje idiotský názory nemůže psát normální dospělý člověk.
  • Asi umí dobře kouřit.
  • ucho
    No jo, v češtině jsem měl totální okno. Češtinářka mi položila otázku a už mi šeptala odpověď. Ale jo, jeden učitel tam zatápěl solidně, odnesl jsem si čtyřku. Ale pokud není celý rok člověk za lempla a neudělá tam ze sebe tupouna, co mlčí, tak mu to dají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit