Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • shefield2
    Díky za motivaci. *3* *4*
  • Vrook
    Souhlas! Navíc si pamatuju, že to bylo vždycky tak, že maturitu neudělali jen ti, co se na to naprosto očividně vykvajzli. Když student projeví snahu a pokoru, tak i když se v detailech (dejme tomu ty letopočty a datumy v historii/dějepise) splete nebo si na ně nevzpomene, tak ho nenechaj odejít s kulí. Člověk, co na to celou střední házel bobek s arogantním a pohrdavym přístupem a stejně se postaví i k maturitě, tak ten má smůlu. A je to tak správně.
    Každopádně si pamatuju, že když sem maturoval já, tak jsem se stresoval taky a všichni, co mi řikali, abych se vyklidnil, že je to v pohodě, mě neskutečně s*ali. Když jsem odcházel od zkoušek s jedničkama a dvojkama, tak mi teprv došlo, že měli recht. *15*
    Takže hodně štěstí a žádný stresy, pilgrime. *3*
  • Fremencz

Final Fantasy 3 na Steamu

Po znovu vydání Final Fantasy 7 a 8 na PC se na Steam dostane i Final Fantasy 3 zde oficiální zpráva http://eu.square-enix.com/en/blog/final-fantasy-iii-coming-steam
  • Miserius
    Bejvá to tak, ze "nejhorsi" a nejprisnejsi profesoři u maturity nejvíce pomáhaj...
  • Tilwaen
    Vzpomeneš si na pár dílů Assassin's Creed a máš to v kapse *1* Jinak přeju hodně štěstí, samozřejmě, a přihodím drobnou radu: nestresuj se. Bude mnohem hůř... *1*
    Kam plánuješ jít po střední vůbec?
  • MARTASLJ19

Obrazem: Nový screen ke hře Batman: Arkham Knight odhaluje Batmobile.

Až na E3 konečne odhalia ten gameplay čo ukazovali redaktorom za zatvorenými dverami pri ohlásení hry, verím že z toho budem total v prdeli aká úžasná Batman hra to bude.
  • nepsal jsem že studuju ale že jsem to uz udelal
  • Veskoslav
    No jelikož Maxíček je "chytřejší" brácha Jacka, tak právo sotva studuje. Tedy pokud nestuduje nějakou pseudoprávnickou fakultu a nejlépe soukromou.
  • Pilgrim66
    Teologii beru, ale co je špatnýho na právu?
  • Veskoslav
    První dvě slova, co jsi našel ve slovníku?
  • já mám právo a teologii
  • Veskoslav
    Jak jsi proboha mohl prolézt přes češtinu? Té škole sebrat akreditaci......
  • Pilgrim66
    Jak z čeho, státní maturity jsou lážo plážo. Pamatovat si najednou 3000 let lidsky historie s letopocty atd, s hodně náročnou dějepisářkou, ne tolik.
  • Pilgrim66
    Ne, trochu jsem si ze sebe udelal srandu ale banda anonymu si sem prisla zahatovat. Budiz, mne se z tech minusek zivot nezhrouti a par lidi se bude citit lip, ze?
  • KeanuX
    na FTL se asi podívám :-) U Prison Architectu sem nějakou tu hodinku už taky byl :) Díky kucí *4*
  • ucho
    Některý holt přemůže lenost a nebo nedokážou rozpoznat, kdy a co mají dělat a co se naučit. Každý není studijní typ a nedokáže překousnout to samostudium... A někdo si začne užívat studentskýho života až moc a povinnosti jdou stranou. Nebo někdo začne pracovat a už to nedokáže skloubit se školou a práce mu přijde důležitější. Je to pouze o motivaci...
  • nekromant33
    Nehledě na to, že to nemá smysl. Tím že jsem čuměl 24/7 do učení jsem se nikdy nic nenaučil, je potřeba si to dávkovat a nějak občas se i odreagovat, třeba i krátkým zahráním něčeho. Teď už nedokážu udržet při učení pozornost na skripta dýl jak hoďku v kuse.
  • Inquisitor
    Tak to se divim že vysokou nemá každej, když je to taková brkačka :)
  • Veskoslav
    Tak u nás je tolerance 75-80% na cviku mít. Bohužel jsem zjistil, že když chybím, tak to pak nějak nechápu, co se probíralo:-D Takže letos mají moje cvika 100% účast a kupodivu to tak měla většina. Ale v zimním to zase bude flákárna *1*
  • ucho
    ulít se dalo i z některých cvik, takže já se kolikrát ve škole neukázal měsíc a se spolužáky jsme se vždy loučili větou "tak zase na příští zkoušce" :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit