Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím, že je každýmu ukradený co píšeš a většina lidí tu má nějakou maturitu dávno za sebou.
  • zkus ješte 12 dni neprispivat ani nečist tiscali
  • Miserius
    Nehrát hry kuli maturitě? Takový frašce? *1* Zbytečný trápení!
  • NavrySS

?

Pomocné školy jsou i s maturitou ? Fakt jo ? *8* .
  • Jack1947
    Tak pokud nehrajes dnesni hry tak defakto je půst... nic nevychazi a vse odlozeno takze ano da se to vydrzet pokud starsi hry hrajes tak necvim no... ale s novejma to lze. Vydrz vydrz ja minulej rok na to kafral a maturitu jsem pres mensi obavy dal v poho ( tak zalezi taky na skole no).
  • Pilgrim66

Herní půst

Tak vzhledem k maturitě 21. 5. jsem se rozhodl, že budu držet 12 denní herní půst začínající dneškem (vlastně už včerejškem). První den za mnou, tak co myslíte, vydržím?
  • No jsem zvědavej jak se takovej komunitní vývoj vyvrbí
  • Koupě za 3 eura a mám už nějakejch 40 hodin a to jsem ještě ani nezkoušel pořádně ten novej obsah, pro mě jenda z nej her za dlouhou dobu.
  • Souhlas s FTL. Hrozný žrout času. Koupil jsem to v nějakém bundlu a nechápal co na tom tolik lidí tak baví. Ale teď se od toho nemůžu odtrhnout.
  • Nereálný stream

http://www.twitch.tv/UnrealEngine

(dnes mají být ty novinky o budoucnosti UT)

Edit: polygon.com/2014/5/8/5695404/unreal-tournament-new-2014-free-unreal-engine-4-epic-games

Edit 2: Už mluví jen o samotném enginu. wiki.unrealengine.com/Unreal_Tournament
  • Z těch trochu starších třeba Singularity(na FPS moc nejsem, ale tahle je poctivá). Pak třeba FTL nebo Prison architect jsou fajn zabijáci času.
  • Hmm, čekal jsem hru z bundlu. No nic, Plants vs. Zombies už se mi stahuje *1*
  • KeanuX

Hry

Už dlouho sem nic nehrál a jelikož mam poslední dobou víc času nějakou oddechovku nebo zabijárnu času bych si celkem střihnul :) klidně indie hry, když to neni nějakej sh*t tak si je zahraju rád *4* Ďk
  • ucho

Origin - další hra zdarma

tentokrát Plants vs Zombies

https://www.origin.com/en-ie/store/buy/plants-vs-zombies
  • NavrySS

ALL STAR - 2014 PARIS.

Pro hráče - fans , tak co? Kdo myslíte že vyhraje? *5* Za mne teda Cloud9, největším zklamáním jsou pro mne zatím Fnatic. *9*
  • Hlavně, že tam spolu se sběratelskýma cetkama škrtl i základní verzi hry a napsal who cares :D
  • Přesně tak, já bych si už konečně dal ty zvířata, aby se tam neběhalo s takovou jistotou.
  • Chernarus je krásná. Nechápu lidi co jsou líní ve hře 10 minut držet tlačítko a někam běžet. Já těmhle lidem co chtějí už od vydání alfy auta, vrtulníky nebo dokonce snad nějaký teleport, že hrajou jinou hru a DayZ pro ně není.
  • Pro mě je mnohem více efektivnější, když půl hodiny bloudím krajonou a pak 2 minuty akce, než naopak. Taky se rád toulám.
  • Největší počet slov že má angličtina? Haha, němčina, finština a ostatní nekonečné jazyky se hlásí o slovo.
    Když to je tak snadno dohledatelné, tak to prosimtě dohledej, nebo tu nevypouštěj pohádky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit