Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Tak já mám Technické lyceum stavební průmyslovky a bohužel nějaký id*ot se rozhodl, že je to důležité, tak jsme to ve 4. drtili jak tupci, nikdo nechápal, nikoho to nebavilo, ale hlavně, že to bylo v osnovách:-D
  • Miserius
    To se máš, já mam střední Obchodní akademii a integrály jsme nebrali (myslim) *15*
  • Veskoslav
    Do školy stále musíš chodit minimálně na cvičení. A i ty přednášky se hodí chodit, protože učitelé mnohdy dávají věci právě z nich a když máš ústní, tak si tě i pamatují, že jsi tam chodil a je to plus. Takže ano, flákači chodí do školy dvakrát za týden, no většina, co takto chodila, tak buď opakují nebo už nestudují. Protože cvičení ti nevysvětlí všechno a na samostudium doma jsem líný.
  • Keyz
    Já hlavně nechápu proč se někdo ptá zda vydrží nehrát jeden týden.

To hraničí ze závislostí.
  • Veskoslav
    To jsou normální názvy;) Předměty, které pro mě rozhodně brnkačka nebyla a pro většinu studentů taky ne. A Matematika I a II zase pro mě bylo lehké, protože "základ" ze střední.
  • Miserius
    Veskoslav, názvama žádnýho vysokoškoláka neohromíš *1* Čim divočejší název, tím většinou banálnější předmět... Nejvíce mi dala zabrat Matematika I a nejlehčí zase bylo Datové a znalostní modelování
  • ucho
    Jaký si to uděláš, takový to máš. Do školy se opravdu moc chodit nemusí a je to opravdu o chlastu a o m*dání :D Jo, existujou zkoušky, kde člověk za hodinu vypotí 4 A4 složitýma výpočtama a teorií a dostane pak 1 bod z 60. Ale to jsou pak spíš takové veselé studijní příhody a nemění to nic na tom, že jako celek je to brnkačka...
    jinak zažil jsem i testy, kde byla odpověď jen ANO/NE a můžu říct, že to nevypovídá nic o obtížnosti, nikdo takový testy neměl rád :)
  • ucho
    To se zeptat můžeš, ale nevím, v čem ti to pomůže. Co studuješ ty, že ti to přijde těžký?

edit: s pružností a pevností má řada studentů problémy. není to úplně easy, ale v tom celku je to pouze zlomek toho, co člověk musí překonat. tedy stačí zdolat pár záludných předmětů, který člověk často spočítá na jedný ruce a celkově to tak dramatický není...
  • Veskoslav
    :-D Můžu se zeptat, co studuješ? A co je těžkého? Základy progresivních konstrukčních materiálů, Teorie technologických procesů, Statika, Průžnost a Pevnost, fyzikální chemie, Konstrukce, Materiálové inženýrství atd.
  • ucho
    opět nesmysl. například která technická škola je těžká a co konkrétně je na ní těžkého? pokud někdo není lemra, nemůže mít problém.
  • Veskoslav
    Ano humanistické pseudoobory vynech;) Takže pokud jdeš na normální obor od ekonomiku až po strojárnu, tak to pravda je. Zase ty řeči, že na VŠ nemusíš chodit do školy, zkoušky ABCD testy a vlastně je to jenom o chlastu a m*dání také nejsou pravda.
  • Veskoslav
    Pokud to umíš, tak určitě a záleží, co za školu studuješ. Ale tvrdit, že je to "brnkačka" může jenom někdo, kdo studuje nějaký humanistický pseudoobor.
  • ucho
    nesmysl. člověk narazí na pár psychopatů, kde je úplně jedno, co umí a co se naučil, ale jinak je drtivá většina zkoušek brnkačka (na všech školách).
  • ringmancz
    to jsem furt slyšel na gymplu a vůbec to není pravda. záleží na jakou jdeš školu
  • Veskoslav
    Tak to se asi na vysoké zabiješ, protože tam máš mnohonásobně těžší verzi "maturity" každý půl rok.
  • To tu teď budeš každý den o svaťáku břečet, jaký jsi chudáček, protože maturuješ a nemůžeš hrát? Nechápu co tou otázkou sleduješ, přišel jsi si snad pro politování?
  • Takže si navíc papouškující fanboy...to je bezkonkurenční!!!
  • Pilgrim66
    Tak to seš pašák
  • Pilgrim66
    Statni je fraska, ale nase maturita z dejaku je peklo peklouci
  • nekromant33
    Já o svaťáku zhlídl celej himym (respektive v tý době 4 řady). Ale ta naše byla dost fraška, jak to je s tou státní nebo jaká vůbec teď je, to netuším.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit