-
Správně! Ty řekneš "kdo to říká ten to je" a já řeknu "tomu se to rýmuje". Gratuluji k úspěšnému popření logiky.
-
Může mu odpovědět někdo, kdo není uplný dem*nt?
-
Po dlouhé době asi jedna pořádná originálka, že *1*
-
Úplný ignorant jsi spíš ty
-
Je pěkné, že vždy naskytne příležitost pro výmluvu.
-
Naposled asi Eizo a koupil si pořádný monitor.
-
To je demokracie :) Chudáci z redakce už neví jak by omezili tu zvětšující se averzi ke kvalitě tohoto webu.
-
Nový díl Need for Speed vyjde až v roce 2015 a postará se o něj Ghost Games.
Jsou uzamčené. -
Docela by mě zajímalo, co jsi naposled podpořil *1*
-
Diskuze
Co je to s těma diskuzema, že jsou uzamčené. -
Však to ingoruj, tyhle blbosti ať si užívají ti co se nudí. Já si hru zahraju, doufám, že si ji co nejvíc užiju a nazdar, víc mě nezajímá. A ano, stáhnu si ji, protože tohle podporovat rozhodně nehodlám finančně.
-
No já budu mít komplet edici zadarmo, takže who cares, ale boreček si asi myslí, že na toustovačích běží jen originálky, no každopádně může ona*ovat nad výběrem, dopřejme mu radost :)
-
No o tom, že Watch Dogs svůj čas věnovat nebudu, jsem se rozhodl už dřív, ale tohle mě v tom jenom utvrzuje. Z principu mi vadí tenhle systém stopadesáti různejch preorder extra digital deluxe limited supreme exclusive packů a edic, dopředu před vydáním připravenej rozsáhlej soubor DLCček, prodávání nějakejch přiblblejch skinů a podobně.
-
Tak nějak je potřeba řešit co vlastně vzít podle toho co chceš :)
Již nestačí koupit hru případně 1 spešl edici.
Nějaký mistr to upravil: http://picsee.net/upload/2014-05-07/fa8ab0d29293.jpg -
Jo tyhle zprávy to je mazec, dokážete si představit, že by tohle psali u každé PC hry, že to poběží ve fhd? :D Aspoň, že PC scéna je v tomto normální, některé hry tam běží ve 4k a nikde se to pořád neomílá jak u dementů.
-
Co na tom nechápeš prosímtě, naprosto jasný to je. Ale chybí jim tam ta s českýma titulkama :)
-
Čirou náhodou jsem si to chtěl pustit, ale nepodařilo se mi najít způsob jak pustit přes internet živé vysílání Rádia 1 (všechny linky, co jsem našel, byly buď mrtvé, nebo nefungovaly na Androidu). Jde to nějak, aniž bych musel instalovat nějakou aplikaci do telefonu?
-
OK, uznávám, že očekávat, že to některým lidem docvakne, je moc, přestože jde o EFF. Příště budu psát nadpis přesněji a aby to pochopil i úplný ignorant.
-
V tom aby se prase vyznalo (Watch Dogs edice)
http://i.imgur.com/F2NpGz6.jpg -
Jsou věci hájitelné a nehájitelné. DRM má na rozdíl od rakoviny příznivce i odpůrce, proto je nutné je rozlišovat slovkem PROTI. Tvůj nadpis je zavádějící, já pouze konstatoval opravu.