Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro tebe je bezkonkurencni vse co se tyka Sony Playstation. *1* Aneb bezkonkurecni fanboy *1*
    Jinak na Uncharted 4 se tesim. *3*
  • MickeyMutant
    Přetékal do basketbalu.
  • Pilgrim66
    Trochu nakvašenej, že ho tak rychle utla.
  • Petr Poláček v české televizi

Petr v diskuzi o vlivu her na ekonomiku na ČT24 http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10095417821-ekonomika-ct24/214411058020507/ čas 19:15.
  • God-of-War

God of War 4 bude odhalen na E3 pomocí Teaseru

Plus bude odhalen restart série hry Syphon Filter. *14*
    Dále 3 minuty dlouhý trailer na Uncharted 4 v in-game grafice. Grafika je podle všeho bezkonkurenční.
  • jako uživatel to neuděláš, musel bys hezky poprosit podporu a ta to ve většině případů neudělá, musel bys fakt moc poprosit a hlavně bys musel říct že to byl omyl, takže na tý hře nesmíš mít nahraný žádný hodiny
  • da se nějak poslat ze steamu hra z jednoho účtu na druhy. Teprve po týdnu mi poslali kod na ověreni uctu a chtel bych si poslat DSII zpatky na můj hlavní ucet, ale predpokládam, že to nejde, že?
  • Magister_Peditum

Nový video z vývoje Kingdom Comes...

https://www.youtube.com/watch?v=bsXvodDn5JM
  • HD remake Outcast na Kickstarteru neuspěl, autoři hledají důvody

Možná proto, že to vypadalo skoro stejně jako původní hra a hd bylo jen podpora většího rozlišení??? PS. budu raději spamovat tady než se registrovat.
  • Kozy
    Nemám všechny ale rozhodně doporučuju Tiny Tina's Assault on Dragon Keep a pakliže si někdy hrál D&D tak je to jasná volba.
  • Miserius
    Naprosto nejlepší dlc je Tiny Tina's Assault on Dragon Keep... Naprosto jednoznačně! Dlouhý, vtipný, supr lokace, hromada nových itemů a můžes proplesknout Joffrey Baratheona *1* Jo a postava ti samozřejmě zůstane, zatim to mělo tak každé dlc, mam ten Season Pass...
  • Zdravim,

máte nějaké tipy na vaše oblíbené DLC do Borderlands 2? Nechci balíčky předmětů, spíš nějaké nové kampaně, kde mi zůstane moje postava. Je toho tolik, že nevim co si vybrat, díky.
  • Takže diskuze jsou od nynějška přístupné pouze registrovaným? Supr, snad konečně něco za co stojí se regnout...
  • ucho
    ty poslední díly byly celkem povedené.
  • Nový díl Need for Speed vyjde až v roce 2015 a postará se o něj Ghost Games.

Co myslíte, čeká nás další kravina? Je to zvláštní, osobně si myslím, že jo, přesto tak nějak pořád tajně doufám, že se ta značka opět zvedne, už jen díky 90tým létům, kdy měla zvuk mezi hráči. Mezi hráči. Ne mezi těma pitomcema, kteří považují několik posledních dílů za povedené.
  • C-BEAM
    keď si prečítaš diskusie navjäčší hnoj tam vždy prinesú anonymní diškturéri (veľká česť výnimkám ktorí sa dúfam registrujú a budú naďalej obohacovať diskusie). Takže ja by som týmto rád poďakoval redakcii za tento krok. Nerobím si iluzie, že to odradí všetkých trollov a magorov ale som si istý, že diskusie budú kvalitnejšie.
  • ucho
    nějak mi uniká, proč tady brečíš.
  • proč bych to dělal
  • Tak proč asi, chtějí tě donutit se regnout, dostaneš flešku, si rád ?
  • Tak odvážný už nejsi, aby jsi šel do obchodu a ukradl i monitor co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit