Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Codemasters odhalilo systémové požadavky pro hru GRID Autosport.

i7 nebo FX doporučeno s integrovaným shitem nebo lepší a minimum slabší iGpu.

:D Oni fakt ty lidi mají za dementy, každopádně pokud to půjde spustit i na takovém šrotu nějakém, tak to asi nebude nic moc grafika.
  • Neoficálně: From Software (Dark Souls) připravuje RPG pro PS4 s pracovním názvem Poject Beast. (+ screeny)

Schválně, jestli si ještě vzpomenete jakou duší byl hráč obdarovám po zabití Last bosse v Demons Souls? .... ??? ... Ha, byla to Beasts Soul :D ..... cítím závan Demons Souls 2 pro PS4 :). V diskusi pod obrázky se probíralo, že je to dost pravděpodobné i z toho důvodu, že Demons Souls bla značka Sony, kdežto Dark Souls byla značka pouze Frm Softwaru. A na tomhle opět dělá Sony spolu s From.
  • God-of-War

Crimsonland vyjde během léta v remasterované edici pro PlayStation 4 a PC..

Pořádná top-down pařba.
  • Inquisitor
    A pak že hry nemají špatný vliv :)
  • ucho
    na GMG už to bylo za 20 eur, tak záleží, jak na to chvátáš. časem se to za tu cenu jistě objeví znovu. V současnosti lze sehnat u neoficiálního přeprodejce klíčů (je klidně možné, že nakoupili po 20 dolarech na GMG a teď přeprodávají...) zde: https://www.g2a.com/crusader-kings-ii-collection-steam-cd-key-global.html
    za 686,-, to je +- 25 eur...
  • slavek.skara
    Už mám i tak dík.
  • owny
    počkej na nějakou slevu, ta collection bývá docela často za 20 euro, na steamu i na jiných obchodech, stačí sledovat nějakou stránku, která ty výhodné nabídky shromažďuje, třeba http://www.reddit.com/r/GameDeals
  • slavek.skara
    Ehm když to budu chtít nelegálně tak si to stáhnu taky *3*
  • Tushan
    +1 *1*
  • http://thepiratebay.se/torrent/10070251/3DMGAME-Crusader.Kings.II.v2.1.4.Incl.41DLCS.Cracked-3DM
  • slavek.skara

Dotaz na hru

Dobrý den přeji

Jdu se znova optat zdejších pomazaných hlav zda by neporadili kde nejlépe Koupit Crusader Kings II Collection ? Na steamu je 80 euro skoro a ac je tma DLC jak švestek na stromně chci se optati zda by někdo nevěděl kde sehnat lépe ? Ano googel umím používat ale než se zorientuji ve všech obchodech tak mě děcka pojdou hlady.
  • ucho
    pokud vezmu tvých 70 % vážně, tak jsou to prodeje na tři platformy... takže pokud mají konzole +- 2/3, tak je to tak nějak vyrovnaný ;) konzole nemůžou za to, že je tam větší hráčská základna...
  • Miserius
    Smutné, je bohužel smutné, že si myslíš že hrát CS:GO je o tom kdo je větší "skilla" než kdo se víc baví... To je hrozná móda mezi pc hráčema, předhání se kdo má víc nahráno a víc killů a kdo dokáže zabít více noobu během minuty než že to je nuda a hrajou to protože nemaj nic jinýho... CSka byla taková vždy... každej hňup to hrál X hodin denně a pak posilal po internetu fotky svojeho score *1* Víc zoufalý "hráče" si asi nedovedu představit...
    "Profesionálové" *1* Ale naposled se u toho bavili tak před 5-ti lety a teď "úřadujou" na veřejných serverech kam chodí lidi jako jsem já co to jdou jen zapnout, zastřílet si a zas to vypnout a když nás pozabíjej tak jsou hrozně drsný *13*

Na druhou stranu, taky jsme na základce pařili nějaký 1.6, nebo tak něco, a taky jsme to proživali, takže ti to nemužu mít za zlý, časem se tomu taky zasměješ
  • kennyB
    Smutné: já se hlásím a dobrovolně *3*
  • CS:GO je na konzolích ? Si děláš srandu, ukaž mi toho hňupa který to hraje na gamepadu, to bych chtěl vidět, taková parodie na skilly :D
  • kennyB
    Idi.t je ještě slabé slovo *1* Jak by řekl klasik: chce se mi zvracet *1*
  • Miserius
    Jen menší poznámka, CS:GO na konzolích je...
    Rychlejší (k+m) ovládní FPS =/= větší zábava
  • Pravda

A zdejší děcka s konzolema můžou prskat jak chtějí :)

PS: Ucho je tradičně ucho, toho si nevšímej. Hlupák jako on vůbec nechápe rozdíl gamepad/kl+m, to je asi jako auta na klávesnice/volant.
  • A to je pointa, Cod je pro masy, pro lamy s gamepadem, pro obyčejné lidi nehráče kdy konzole udělá vše za ně AIM atd., protože pro skutečného hráče není FPS na gamepadu ani výzva, ani zábava. CS-GO apod. v životě na konzoli nebude právě díky absenci ovládání.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit