-
Tak o těch fanaticích bych raději pomlčel, nevím kdo tu píše věci, že konzole jsou jen na tohle a tamhleto *3* -
Podle mě je hra hezčí s ENB ,ale kvůli pádům radši používám GeDoSaTo u kterého jsem na nějaké problémy nenerazil. (když si člověk s ENB trochu pohraje ,hra vypadá skoro stejně jako v tom původním videu)
-
Já nejsem vysazenej jen PS, ale když si to myslíš, tvoje věc. Neklepu se na sra*ky typu Call of Duty a podobně.
-
Mě někdy přijde, že si někteří konzoloví fanatici myslí, že maji doma zařízení na půl miliónu, které si můžou dovolit jen ti vyvolení. *1*
Možná tě to překvapi Sherlocku, ale ja mam doma i ten playstation. Né každy je vysazeny na jedinou platformu jako ty, který se tady v diskusích klepe na každou PS hru. *3* -
Závist,co? Máš upocený PC, tak brečíš *15* .
-
V čem přesně zklamáni? Na to, že ta hra nebyla tak dlouho ve vývoji, tak je to pro mě velké překvapení a jsem překvapen kvalitou hry. Ty jsi tady jeden z mála racionálních lidi, takže bych si přečetl v čem se ti nelíbí dvojka oproti jedničce...
-
Doufam, ze to portnou na GameBoy...
-
Neoficálně: From Software (Dark Souls) připravuje RPG pro PS4 s pracovním názvem Poject Beast. (+ screeny)
Petice za PC port za 3...2...1... -
Jděte už sakra do prd.le s nějakou klamavou reklamou. Někdo sem tu krav.nu napíše a každej papouškuje *16* Když se někomu hra nelíbí, ať jí nehraje a drží hu.u. Já už začal NG+ a jsem spokojený, protože takovéto hry nevycházejí moc často, což je škoda *3*
-
Mozek se ti vysmažil už davno, viď? *3*
-
Neoficálně: From Software (Dark Souls) připravuje RPG pro PS4 s pracovním názvem Poject Beast. (+ screeny)
Už to chci smažit. *14* -
No vidis, ja si myslim presnej opak – pro me je druhy Dark Souls velky zklamani (a vubec me netrapi graficka stranka veci).
EDIT – A jestlize me ta hra nebavila kvuli nepritomnosti Miyazakiho, tak o tom se v jeho dalsim kousku milerad presvedcim. -
ENB je v betě a navíc nefunguje spolu s gedosato, čili hraji s GEM+Gedosato a vypadá to nejlépe a navíc bez pádů. Zatím hraji offline a uvidíme jak se vyvine situace s vac.
-
S ENB hra vypadá dobře ,ale mě dost často padá.Vám ne ?
-
EVE
Vcelku epický CGI filmeček na EVE Online. :)
http://www.youtube.com/watch?v=bB7ITpTp9ws -
A ještě jedna drobnost:
http://www.gameplanet.com.au/xbox-360/news/g51671efa40b72/Dark-Souls-II-PC-is-lead-platform-will-run-at-60-FPS/
Proč jsou v PC verzi produktu, který má být nativně pro PC (vyjádření výrobce produktu) použity XBOX360 ikony místo ikon aktuálně namapovaných kláves?