Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Sice to napsal jako idiot, ale 70% prodaných kusů CoD je na konzole.
  • ucho
    A hráči s klávesnicí a myší jsou jako nějací Rambové intelektuálně na výši? :) Ukázat kurzorem myši na nějaké místo na obrazovce a stisknout tlačítko je něco, co z každého dělá ostrostřelce a experta na zbraně? Nejsou hry obecně o tom falešném pocitu, který má navodit zábavu?
  • Vrook
    A hlavně ta stylizace. Tyhle šílený zbroje, kovový konstrukce kolem těla, pětimetrový roboti s minigunama, masky s milionem objektivů, lítací vehikl nějakýho nesmyslnýho patvaru a nakonec nějakej jukebox na záda. Tohle prostě nesnášim. Mám rád buďto umírněnou, do jistý míry realitickou vizi moderní války z blízký budoucnosti, nebo vkusné sci-fi. Tohle neni ani jedno. A ke vkusu to stojí úplně na opačné straně osy. Za mě hnus.
  • Blbeček s gamepadem (to je ten nástroj se kterým se přeskakují cut scény a dává ti falešný pocit, že jsi se do někoho trefil) to stejně koupí.
  • Miserius
    Asi něco jako loni na E3 a Ghosti:
    Super novy engine specialne pro tento dil Call of Duty! So REAL! ..... Dobrá neni uplně nový, přidali jsme pár efektů a změnili název z IW3.0 na IW4.0
  • První várka obrázků z Call of Duty: Advanced Warfare připomíná spíš nového Wolfensteina.

No v pohybu to vypadalo teda líp, tohle je hrůza, důraz na vymodelované postavy, které jsou slušné (nicméně nic převratného), ale to prostředí, ty textury, to zase běží na nějakém starém engine beztak ne ?
  • Vrook
    PC vs Console flame is sooooooo 2013. *7*
  • nekromant33
    a vice versa
  • aaaaaaaa!! Kuře! Do večera z tebe bude twister!
  • Miserius
    Kuře, ovládej se! *15*
  • Very much thx

Ani nevis jakou si mi udelal prave radost ! strasne moc diky nejradsi bych pro tebe klidne nekoho zabil ted !! dikyyyyy
  • Klíč ke steam verzi Dark Souls: Prepare to die *3*
    D9YVF-64FH7-C9J8Y-T7VY7-TTHMF
  • Neoficálně: From Software (Dark Souls) připravuje RPG pro PS4 s pracovním názvem Poject Beast. (+ screeny)

hm, ked Project Dark bol Dark Souls, Project Beast bude Beast Souls...a budu sa tam vrazdit prerastene vevericky a vsetci budu kricat ake super hardcore original to je :)
  • michelangelocz
    Snad nekdy napisu recenzi, ale muzu to shrnout do bodu – oproti jednice daleko slabsi level design (velikost levelu, jejich provazanost, co bonfire, to teleport, ty tam jsou nastrahy, prostorovy hlavolamy, atd.), bossove (jeden jako druhej, pestrost a originalita prvniho dilu tu naprosto schazi, a paklize me zadnej z bossu nevyklep vic nez pet krat, tak je asi neco spatne), postavy mluvici casto k hraci a ne k hracove postave, BANALNI pribeh (nevyrcene, tajemne, cosi nedefinovane tu zkratka chybi), hudba (Motoi Sakuraba se minule taky predvedl s daleko zajimavejsi praci) a mohl bych pokracovat.

Zkratka je–li Lordaran plamen, pak Drangleic neni vic, nez jeho stinem. Ze SOULS her ten nejslabsi kousek.
  • Veskoslav detected as Snori_Nosohryz.
  • Pro Pepíka: Pc elitáří, co jen nadávají na konzolisty je ta stejná sorta lidí, tudíž jsou to taktéž fanatici. *3*
  • Snori_Nosohryz
    A na to si Pepíčku přišel jak? Většině je to u p*dele, co hraješ.....Řeší to jenom GGG či GoW a pár dalších jednoduchých jedinců jako Jejdásek ještě například. A většina fanatiků je právě z konzolové scény..... *7*
  • Když si pohraješ s GEM, tak to může spolu s gedosato vypadat takhle... Podle mě možná ještě lepší než to E3 video...
    http://i.imgur.com/4J6k0Ir.png
    http://i.imgur.com/LQkmBTa.png
  • jo docela sranda, jak je zdejší obecenstvo pokrytecké. Ten, kdo vyznáva PS je fanatik apod. a ten, kdo hraje na pc a nadává na konzole je inteligent, tygr salonů, president zeměkoule apod.
  • kennyB
    Trololo: já nemyslel tebe, ale tu širší část zdejšího osazenstva *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit