-
https://www.youtube.com/watch?v=2PveHGVx_dA Stále nechápu. Jak může být řeč o klamavé reklamě, když půl roku před vydáním vyšla beta, která ukazuje skoro finální produkt. Kdyby nevyšla beta a tuny videii, tak bych souhlasil, ale takhle byl každý v obraze. Už po betě tady lidi psali, že to vypadá hůře než při uvedení a tak to prostě je.
-
To nemá cenu mu něco házet. Už zvolení nicku celebritové nuly vypovídá, že jakékoliv důkazy ti hodí na hlavu s argumentem, že to bylo jinak a měl jsi dost možností získat "pravdivé" informace.
-
Vařím z faktů:
https://www.youtube.com/watch?v=ykbT03r_9Zo
https://www.youtube.com/watch?v=WFQoLN89_j8
Ne, Souls není o grafice. Nicméně ano, tohle je klamavá reklama. -
Evropa? Tak např, Risen 2, Drakensang, Divinity. Amerika Dragon Age, Amalur, Diablo III. a spousty dalších.
-
Vzdálenou krajinu už neřeším, mám nastaveno depth of field a vše vypadá parádně a navíc to běží vše plynule i s mody. Dobře odladěný port.
-
Zase vaříš z vody co? Beta byla daleko škaredší než finální verze hry. Takže vyšla beta, vyšlo spousty videí těsně před vydáním, takže o klamavé reklamě nemůže být ani řeč. Ale chápu, debilita, hate apod. se musí něčím krmit.
-
Ano klamavá reklama je to, když ukážeš nereálné záběry z PS3 a prezentuješ to jako skutečné záběry, které budou ve hře. To, co prezentovali naprosto neodpovídalo finálnímu produktu. A Beta? Ta má ukázat převážně herní mechanismy a zpětnou vazbu vývojářům a graficky je většinou horší jak výsledný produkt. To ale neplatí o DS II. Ano je to skvělá hra, ale lhali. A kdo tvrdí opak, tak je buď blbej nebo skutečně zaslepený.
-
No Japonci zase mají jiné úchylky;) Jako moje první procházka pro Tokiu byla zážitek a ty jejich "herní" zóny, kde vidíš managera v obleku, jak skáče u nějaké infantilní hudební hry a vedle něj "holčičku" ve věku, který neodhadneš, tak se není čemu divit, že občas vytvoří něco jako DS. A Zaklínače máš né příliš "světlou" fantasy. Warhammer strategie se také povedla atd. Takže to zase není taková pravda. A barevné gay-sračky? Které takové fantasy máš na mysli a bylo udělané v Evropě?
-
Asi máš pravdu, nesledoval jsem to. S tou obtížností bych nesouhlasil, bossové mi většinou přijdou lehčí, naopak některý lokace skoro až nefér. Grafika je krásná a s ENB je to ještě lepší. Vadí mi akorát nelogičnost některých lokací (Gutter?!) a nepropracovanost vzdálenější krajiny.
-
Ona byla beta přístupná na Xboxu nebo PC? Navíc osobně očekávám, že se oproti betě dočkám u finální verze zlepšení a ne zhoršení *8*
-
Jaká klamavá reklama? Dokonce si potencionální zákazníci mohli vyzkoušet betu. Tak kde je problém?
-
Klamavá reklama lidem nevadí a ještě si rochní jak je to skvělé být podveden, tak proč takové zákazníky nepodojit znovu.
Vůbec se FromSoftware nedivím. Navíc očekávám, že do případné kampaně k této nové hře namočí jméno pana Miyazakiho, aby si pojistili kladné ohlasy. -
Jo no, ten díl byl asi nejslabší, ale furt hratelnej.
-
Di do ř*ti PC blbe. *3*
-
God of War sérii.
-
ale to není nic nového, hned jak se dělalo DSII, tak prosákly informace o Demon Souls II na ps4, taky to byl jeden z důvodu absence Miyazaki, ale podle mě to vůbec DSII neovlivnilo, hra je to zase skvělá a podle mě je ještě těžší než jednička, navíc je delší, má lepší multiplayer. Možná jsou tu horší lokace a muzika, ale i tak je letošní goty.
-
Prima, takže B team dělal DS 2 a Miyazaki pracuje na tomhle. Bojim se ale že to bude Sony exkluzivita a kupovat si Playstation kvůli jedný hře se mi moc nechce.
-
Pořád nechápu, jaktože Japonci umějí udělat naprosto atmosferické dark fantasy se skvělým dark- fantasy světem a v Evropě a v Americe se tvoří takové barevné gay-sračky..
-
nu S O U L S game (?)
Cekuj L I N K -
w/e – pro priste preju rychlejsi hlavu nez prsty ☺ Ona se tejne moje snaha o sehnani savu z pokrocily faze hrani zatim miji ucinkem. Tudiz bude mod venku az si ty veci ve hre odemknu sam. Coz muze bejt casovej horizont az za, no, za horizontem, tedy v nedohlednu. Az dodelam vse, k cemu data mam, tak nahodim alespon screeny – treba se nekdo chytne a ty savy mi k dispozici da.