Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to peklo...
  • Omlouvám se, ale když jde o hraní dobrých her tak náboženství musí jít stranou *1*
  • prostě Mr. Gugla *15*
  • Valkyria Chronicles, Folklore, MGS IV, Resonance of Fate (je i na xbox) a možná nějaký jrpg, pokud tě baví. Zbytek jsou celkem srance a nebo filmy.
  • Seznam všech aut, které se ocitli v nedávno vydaném traileru ke hře Driveclub.

Ale notak...
  • Inquisitor
    Ano, věřim že o debilitě toho jistě víš spoustu, jak dokazuje tvůj stejně debilní příspěvek. Jinak klid proti tvojí zbožňované konzoli nemám vůbec nic, to bylo jenom takový popíchnutí. Ať si každej hraje na čem chce, takový starosti nemám :D
  • Hanzales
    Last of Us u mně vyhrál, ale Uncharted sérii mohu taky jen doporučit. Nejvíce mně asi bavil druhý díl, ale asi taky proto, že jsem ho hrál jako první :) God of War 3 je nutnost, pokud máš rád řezačky-mlátičky a na těžkou obtížnost i výzvu a pevné nervy. Ta hra mi nabídla tak 80x snížení obtížnosti, ale odolal jsem až do konce, který byl nerv sám o sobě, ale úžasný :) Pak už asi věc vkusu, RDR mně třeba moc nebavilo, ale nutno podotknout, že vyčnívám z řady :) Ale Killzone 2, 3 stojí myslím minimálně za zahrání a pokud máš dva ovladače, tak určitě nějakého Tekkena, nebo nedávno jsem např. koupil v Tescu za 99,- Fight Night Champion, luxusní box :) Jo a z PS Store jsem bral Wipeouty a Dead Nation (ve více hráčích taky labužo)
  • Miserius
    Regulerni GoW hra to je ale me se to nelibilo tak jako recenzentovi zde na games, co na tom nechápeš? Že je na games.cz 9/10 neznamená že to celej svět bude milovat
  • Hanzales
    Má omluva :/ Jen jsem mrknul, pak až zjistil, že je to z pirátské verze a že to bude na úplně jinou hru mně už vůbec nenapadlo. Nu jsem zamachroval, čímž přišel můj oprávněný fail :) Koukám to co potřebuješ bude docela oříšek získat :/ Každopádně dlužím minimálně omluvu.
  • Jack1947
    To a ted necte zdejsi recenzi kde to dostalo 9/10... aby ho to treba nepresvedcilo o opaku ze to je regulerni GOW hra ( hral jsem jen 2dil).

Mysleno samozrejme tak ze z recenze by mohl usoudit ze to je takova pecka a po zapnuti a dopareni (zdali vubec) byt patricne zklaman. To neni na tebe reakce Miseriusi.

http://www.ign.com/games/god-of-war-ascension/ps3-121511
    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/god-of-war-ascension
    Jo no, zase je to o cisle ale cislo obcas napovi mnohe.
  • Ja si PS3 nedavno poridil a zatim jsem hral jen TLOU+DLC, Heavy Rain a little big planet, a dal mam zalusk na Uncharted trilogii, Journey, MGS a mozna jeste neco,
    Zbytek exkluzivek me uz nejak moc nezaujal. Mozna vyzkousim killzone a resistance, treba mile prekvapi.
  • Miserius
    Ja ho ani nedohral, vubec se mi nelibil... Lokace, nepratele, dokonce ani Kratos... Možná tomu dam zase šanci, stoji par kaček...
    Ted diky PS+ mám Puppeteera coz je paradni PS3 Only pohádka, super si u toho odpočineš
  • Ten novej GOW nebyl tak spatnej. Pribeh slabsi ale souboje porad fungovaly skvele. Dokonce i Hard byl proti trojce docela hard.
  • http://cdn.memegenerator.net/instances/500x/45212608.jpg
  • Miserius
    Jak pises a jak pisou ostatni... TLOU, Heavy Rain, Uncharted 2+3, Metal Gear Solid 4, Demon Souls pokud te bavi Dark Souls, Ni No Kuni pokud mas hooodne času, GOW 3 (ne ten novej!)... vicemene polovina exkkuzivnich her za to stoji, pokud nemas neco proti jejich zanru
  • Hříšníku, tož nevíš, že hrát na něčem jiném, než je vyvolená platforma je smrtelný hřích? Neb, jak je psáno v Písmu, evangeliu sv. Predatora, kapitole 3:
    A klaněli se falešnému bohu, ač před smrtí varováni byli. Tak nejen oni, ale i rodiny a hardware jejich, propadli všichni peklu, kde mučeni byli nekonečně. Náš Pán je milostiv, ale vyžaduje oběť, kdež provedeno bičování myší a zbití klávesnicí provedeno bude na hříšníkově těle. Tak vyžaduje náš Pán potrestání hříšníků, kteří odmítnou PC, jakožto jedinou platformu svoji.
  • Takže typický debilní příspěvek pc-vocasa. Chápu. Tu svoji debilitu musíte pořád někde filtrovat.
  • Jack1947
    Motorstorm 1,2 (??) pacific rift, Resistance 1-3 urcite, Killzone 1-3 (HD edice vysla 1dilu) pak vsechny Yakuzy i dead souls... (nastvali me s 5 taova paradni serie a ona nikdy snad nebude v eng... *16* ) samozrejme ma vyjit i Ishin (alternativni minulost) gran turisma , Slye a Ratchet & clank.
  • Jack1947
    To byla fakt pecka *8* na to ze to je z roku 2007.
  • God of War (1-3), Red Dead Redemption, GTA V, Demon Souls

Uncharted a TLOU ma skvelej pribeh a dialogy... za sebe ale musim rict ze gameplay jako takovej me vubec nezaujal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit