-
Tak to moje WiiU zdechne!!! safra:)
-
Divil by ses, kolik lidi si to kupuje vyhradne kvuli SP. Samotnemu se mi tomu nechtelo verit, ale slysel jsem to uz od tolika lidi.
-
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/9286/?
To předělá hru hodně. Hlavně boj. Bohužel podobné modifikace mají většinou 2 problémy.
- Hra pak není vyvážená protože to je uděláno zcela jinak než zamýšleli tvůrci.
- Strašně složitě se to instaluje aby vše fungovalo jak má a BOSS / TES5Edit nehodil žádnou chybu.
- Prostě musíš používat různé ReProccery a další komedie. Číst tunu keců....
Vůbec hra je původně postaven tak, aby jsi mohl likvidovat hory nepřátel. Jakmile tam někdo přidá více reality celé ze to podělá, protože již nepřidá možnost A.I přátel apod. -
Obrazem: První screeny z PS4 verze Project Cars.
Klasika, o dost horší než PC verze. -
Tak to je dobrý. Čekal jsem něco ve stylu Postal 2.
-
Bude auto-aim?
-
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/19281/?
-
nevite jestli existuje na skyrim nejakej overhaul mod, neco jako ooo do oblivionu ktery by z toho udelal dobrou hru? hlavne redesign celeho sveta a questu.
-
Bylo oznámeno 12 nových velkých indie her pro PS3, PS4 a PSV.
Nidhogg na PS4? No doufam ve videorecenzi od Lukase. Konecne si budou moct zatrollovat v diskusich i uzivatele hernich konzoli Sony :) -
Jak asi vypadá drátová kočka? *15*
-
Taky to udělali blbě, když jsi musel mít extra silný CPU aby jsi eliminoval doskakování textur. U crysis 3 nic takového nebyl a u her, které načtou hodně textur předem.
U Rage se to dělo pořád jak to bylo blbě udělaný a VRAM co jsem koukal, nebyla zdaleka obsazená. -
z toho pozadi by mi hráblo
-
Úplně to vidím, jak se tímhle někdo ve firmách baví. Napíše třeba: Doporučené požadavky - Intel Celeron + GTX Titan + 8,5 GB DDR4 + bezdrátová kočka. Vypustí to do světa, počká, až to všichni otisknou a pak sleduje reakce a baví se. Druhá možnost opravdu je, že jsou tam zaměstnaní idioti.
-
já jsem si ho kvůli singlu koupil...
-
Úplně normální požadavek, vzhledem k enginu. Rage jsi rozchodil skoro na čemkoliv, zato silnej procesor prakticky eliminoval doskakování textur. Mám to z vlastního porovnání Phenom vs i7
-
+ 50 GB místa.
To je opravu nepoměr. Tak silný CPU, 3 generace stará karta střední třídy a málo RAM.
Jak to asi bude? Může to mít extra velké a kvalitní textury a ten CPU bude asi počítat nějakou strašně složitou A.I anebo pokročilou fyziku. Jo asi to bude vskutku přelomová hra. -
Asi oboji. *7*
-
Toho bronyho jsem si ovšem musel ''vygooglit'' abych to pochopil *2* *2*
-
To byla jenom legrace prece :D