Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    Tak to jo. Jako vypadá to pěkně, ale zase to bude mít singl na 4 hodiny a samej script, takže to jde mimo mě.
  • Veskoslav
    Ne nemělo jít. Opět se jedná o smyšlenou blízkou budoucnost.
  • God-of-War

První pořádnej screen z nového Chcall na Duty.

https://farm6.staticflickr.com/5567/14059008006_1191168776_o.jpg
    Nemělo jít náhodou o První světovou? Proč má teda helmu od Isaaca Clarka?
  • God-of-War
    Forza dopadla hrozně, to je fakt. Tohle je ale přímo z PS4 ze zapauzovaný hry, takže tohle beru jako výslednou podobu.
  • Veskoslav
    Oproti původně prezentovaným videím a screenům to vypadá jinak. Hůře.
  • Dopadlo to tak ze je to moc hezka hra?
  • Veskoslav
    To vypadala Forza při prezentacích taky a všichni víme, jak to nakonec dopadlo.
  • God-of-War
    Taky bych řekl. Vypadá to fakt parádně. A taky to má jet 1080p a 60 fps...
  • C-BEAM
    zdá sa, že fotorealizmus dosiahneme najskôr v závodných hrách, čo je aj logické. Veľa rokov to už nepotrvá.
  • God-of-War

První obrázky z PS4 verze hry Project Cars.

http://www.ign.com/articles/2014/05/01/project-cars-gets-stunning-new-ps4-screenshots?abthid=5362696e0fbdbb935e000022
    Screeny sou pořízeny během zapauzovaný hry pomocí SHARE tlačítka.. Enjoy. *14* *14*
    EDIT: Teď koukám, že článek je už na Konzolistovy, kde sou ty obrázky větší.
  • KIMCID
    win 7 64 bit
  • michelangelocz
    Taky prispeju do mlyna digitalniho voyerstvi E X H I B I C I moji vlastni plochy. Jeji slozkovej a souborovej obsah v cyklech rotuje podle toho co delam – neustala zmena jista. Jediny dany a nemenny elementy jsou ikony "Pocitace", "Kose" a serie Deus Ex pozadi ☺
  • Veskoslav
    Uklízecí taky nepoužívám, většinou mi způsobily ještě větší bordel než předtím. Jinak třeba školu musím mít roztříděnou pořádně, člověk by pak těžko hledal, kdo a co se v jakém ročníku bralo, kdybych to měl všechno dohromady.
  • To ja se bez muceni priznam ze mam vsude bordel jak prase a muj system zatim (tuk tuk) drzi bez problemu. Zadny uklizeci utility nepouzivam jen se obcas mrknu co mi bezi za procesy a servisy. Jestli to budu muset kvuli svemu bordelarstvi jednou za 4 roky preinstalovat tak budiz. Stejne to akorat vychazi tak na obdobi upgradu HW :D
  • Veskoslav
    Jsi id*ot? Vlastně co se ptám....A ano kupodivu pár her je na Steamu zdarma.

P.S: Proč jsi editoval celý příspěvek a zcela změnil jeho vyznění? Stydíš se za svou debilitu?
  • Jack1947
    Je to Veskoslav pro nej je PC stredobodem jeho soukromeho (v hlave) vesmiru! *3*
  • Veskoslav
    Tak já mám bordel jenom na ploše, jinak jednotlivé disky, složky a soubory v nich jsou pečlivost sama:-D
  • Veskoslav
    To sice ne, ale je to stále největší distribuce her na pc;)
  • Hanzales
    Tak něco :D Ale odměnou je šystém, na který je vždycky spoleh :)
  • Třeba není Steam středobodem vesmíru *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit