Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NavrySS

:D Ok

Zněl si tak *1* Něják mi vysvětloval co proběhlo v chatu *2* Díky moc *3*
  • Ja vubec nejsem nervozni :D
  • NavrySS

:)

Nevím,co jsi takový nervózní, jsem mimo ČR a mám náhradní ntb tudíž, jsem požádal o to aby mi to pouze vyzvedl. Každopádně díky za ochotu.
  • Uz jsem to tomu tvemu kamaradovi predal. Na bronyho byl velice sprosty ale to nevadi. Uzij si to.
  • ringmancz
    http://i.imgur.com/GyiY9bo.jpg

Bastion jsem rozjel NG+ a MUA dohráno, takže nevím proč už to nesmažu :) programy pouštím přes Start a další hry přes Steam
  • Muj nick na steamu je Drasta_CZ tak si me pridej a ja ti to poslu.
  • Systémové požadavky PC verze Wolfenstein: The New Order odhaleny. 

Jj i7 + 460tka ... :D já nevím to už si fakt dělají srandu nebo to jsou nesvéprávní de*enti ?
  • NavrySS

Systémové požadavky PC verze Wolfenstein: The New Order odhaleny. 

Mohl bych? *3*
  • 40% sleva na Luftrausers

Neda si nekdo? Jedna mi pristala v inventari na Steamu.
  • NavrySS

Nový screenshot z nových Call of Duty

Call of Duty hraji už od prvních dílů a jsem veliký fanoušek. Ale každý cítí jak celá série upadá a stojí to tak něják za prd. Navzdory tomu jsem vždycky nové díly překousl a dohrál..některé mě i překvapily. Ale jak vidím kam se teď řítí, tak už tam takovou důvěru nemám..a myslím,že Ghosts byly mým posledním dílem který jsem hrál. *9*

odkaz - https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/q71/s720x720/10245582_10152380901547456_1466529916007335706_n.jpg
  • Gambit92
    Call of Duty si kvůli singlu nikdo nekupuje, ale jinak to vypadá přesně jako typ hry co si nekoupím... zase rádoby super jednotka s absolutně nekompromisní vyzbrojí.... radši bych se zase vylodil v normandii s Thompsonem v ruce
  • Připomíná někomu ta postava Idrise Elbu?
  • Ano, podej kapesnik, naklikej minusy a uzivej si pocit "vyhry". *5*
  • mam ti podat kapesnik *3*
  • Jasny, protoze na tom opravdu zalezi. Ted jsi mi to nandal, slovickareni ftw, jdu brecet do kouta. *13* *3*
  • God-of-War
    Začínáš bejt trapnej, měl bys začít vymýšlet něco jinýho. My to podpoříme milionama koupených kopií a určitě to zaplatilo i dost konzolistů. *15* Jo a ten nick se k Tobě opravdu hodí.
  • Vzhledem k tomu, ze jsi mimo uz s tim Kickstarterem (pCARS nema s Kickstarterem vubec nic spolecneho, nikdy tam nebyl a nebude), tak k tomu ostatnimu neni treba se ani vyjadrovat :) K trolleni je treba i trochu vedomosti, aby to melo smysl.
  • Protoze to na kickstarteru zaplatili PC hraci a vyviji to programatori pro PC. Konzolekids by to ze svyho kapesnyho nebyli nikdy schopni zaplatit. Vzdyt nemaji ani na poradny HW. *15*
  • God-of-War
    Jak už sem psal, vypadá to luxusně no. Pecková práce. *5*
  • pCARS PS4 screeny

Tak jen tak pro zajimavost - screeny z pCARS z PS4 napr. zde http://www.ign.com/articles/2014/05/...bdbb935e000022
    EDIT: .. joj .. sorry.. jsem prehlid, ze nekdo uz to tu zminil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit