-
Microsoft: Cloud zvedne trojnásobně výpočetní výkon Xbox One. Nabídne pak stejný výkon, jako 32 konzolí X360.
Nějak mi nejde do hlavy, jak to může zrychlit něco, k čemu se dostaneme rychlostí v lepším případě jednotkách MB/s a odezvou v lepším případě desítkách ms. Pro porovnání rychlosti sběrnic jsou u dnešního hardwaru i v desítkách GB/s a odezva zanedbatelná.
Aby to vůbec mohlo nějak lépe fungovat (i když nevím jak), tak k tomu musí být navíc hry uzpůsobeny, to budou mít vývojáři radost. *1*
Nehledě na to, že i kdyby to výpočty nějak zázračně zrychlilo, tak ve hrách to stejně nebude poznat, protože tam to stojí na GPU.
Aneb Microsoft si zase udělal prezentaci o nějakém blábolu. -
Heh jsem zvedavej na tvou reakci, pokud by se ukazalo, ze je to alespon z pulky pravda. Ne ze bych tomu nejak dvakrat veril, ale uz jen kvuli takovym posmevackum a sony fanatikum jako ses ty, bych jim pral, aby to byla pravda. *1*
-
Já už narozdíl od Tebe dávno makam. Mam kompa i konzoli a vždycky si radši vyberu Psko, takže muckq. *3*
-
Soutěž - Asus
Ahoj, Chtěl jsem se zúčastnit té soutěže o Asus notebook ale nejde mi odeslat odpověď na soutěžní adresu. Mail jsem zkoušel poslat dvakrát a vrací se mi to s touhle chybou:
Final-Recipient: rfc822; soutez.games@tiscali.cz
Action: failed
Status: 5.0.0
Diagnostic-Code: smtp; 552 mailbox message count exceeded -
Urcite, kdyz 5 let stary intel ma vykon s kterym ma AMD do ted problem i v hiendu, natoz pak lowend apu. Ale to je v pohode, kdyby mi bylo dvanact a rodice mi nechteli koupit poradny pc a cpali mi konzoli, taky bych se vztekal. *3*
-
Určitě výkonnější než to wooden pc, který máš doma. *5*
-
Microsoft: Cloud zvedne trojnásobně výpočetní výkon Xbox One. Nabídne pak stejný výkon, jako 32 konzolí X360.
Bych se moc nesmal, PS4 je stejne shitska popelnice. *15* -
Jj a DirectX 12 asi ještě 2krát, pokud se nepletu. Letim do Německa pro Xbox. *14*
Wow..such power.. teh cloude.. much Xbox One. -
Skoda, ze vypocetni vykon z cloudu nejde pouzit realtimove a odezva ne mensi nez je ping plus doba vypoctu by otravila i mistra sveta v toleranci. *3* Takze je mi lito, nic takovyho zatim neni a v dohledne dobe nebude. *15* -
*1*
Ne, vlastně *1**1**1* -
To je ten davkovanej vykon po systemovejch updatech *3* , zda se ze letos dorazi drive nez se ocekavalo.
-
Microsoft: Cloud zvedne trojnásobně výpočetní výkon Xbox One. Nabídne pak stejný výkon, jako 32 konzolí X360
To se již všechny drahé komponenty třesou jak je to zadupe. -
Simulacia boja? Tak ten bol dobry..fakt dobry. Gamepad designed je poznat hlavne v tom, ze si zapnem focus a hra sama toci kameru aby som mohol palcekom robit uskoky. Autokamera je asi velmi HC...a klik do tlacitka mysi je vlasne velmi odlisne od stlacenia analogoveho tlacidla, ktory v tejto hre ma az 2 analogovo spracovane stavy 0 a 1 ;-) Ale to je jedno v hre su pri boji s viacerymi protivnikmi nanic obe ovladania, k+m aj gamepad.
-
a pak jdou napsat recenzi. *1*
-
Já doufám v mmorpg. Ten combat se musí využít, navíc i v DSII mají dobře zpracovaný multiplayer jako žádné jine single RPG, takže potenciál je obrovský pro první opravdové mmorpg, o které bych měl zájem.
-
K odlehčení zdejší napjaté atmosféry. Takto hrají DS PC hráči: http://youtu.be/1xaolVjtprY
-
Kadokawa odkoupilo vývojářské studio From Software (Dark Souls 2).
tak snad se něco pohne správným směrem. I když nevím kdo to je Kadokawa. -
Kadokawa odkoupilo vývojářské studio From Software (Dark Souls 2).
Co myslíte, bude Dark Souls 3 manga undead? -
Devíza jsou mody které do základní hry přidávají něco navíc. Ty ikony jsou spíš oprava. Asi tak jak hromady "modů" do TES, které vlastně nic nepřidají a jenom opraví, co Bethesda nedodělala nebo podělala. Tohle beru u her typu Vampire: Bloodlines, kde Troika krachla skoro hned po vydání a stihli vydat jenom 1 patch, který toho moc neopravil.
-
nebo Microsoft :D