-
To mi taky vadi, ale verim ze kdyz clovek na vsechno prijde jak zsde uz bylo psano bude to nakonec skoro nuda - jak u kazde hry... staci najit zpusob a pak to jde. ( tak ja to nekdy zkusim... ale spis druhej dil... ) -
Mě třeba Dark Souls bavilo, hrál jsem PC + gamepad + fixy, všechno bylo až na občas nesmyslný padání FPS v pohodě, jenže já neměl čas na to neustále umírat. Tak moc jsem se snažil zůstat naživu, ale prostě jsem pořád umíral, což u Souls série asi není nic překvapivého, ale já zkrátka neměl ten čas.
Nemůžu si dovolit strávit třeba u jedné pasáže klidně i hodinu a půl. Kdybych měl, tak to hraju pořád. Takhle jsem to ale musel vzdát, kór když se snažím sednout si i k jiným hrám. Nevím, třeba to někdo má stejně. -
Skoda jen ze tyhle elitarsky kecy stejne moc nepomuzou pro uklidneni atmosfery :D
-
Nebo nee, vzdyt DARK SOULS byla puvodne pc serie ne ? na konzole hardcore hry prece "nevychazeji"
*3*
Oni breci pac to portly spatne, vypada to snad hnusne a nak se jim to nezamlouva i kdyz vlastne nevi proc.
A taky ze nemaji GAMEPAD *2* -
Drtivá většina z nich sou lamy, tak co taky čekat, že?.)
-
C-BEAM: Sorry, ale toto co si napsal a pises je jen a jen naprosta ignorace a aspon vim ze dotycny co pise takove nesmysli nikdy na zadne konzooli nehral natoz by ji vubec kdy vlastnil. *3* To vykladej jen svym pcckovym kamosum. Pak se clovek by nemohl moc divit ze by mu konzolak s "pomalejsimi reakcemi" natrhnul prdeel.
Keyz: Zbytecne veci ? no me prijde ze mi to usnadni u nekterych akcnich (vetsiny) ovladani a celkove to je pohodlnejsi ale asi proto ze mam k k+m vztah spise neutralni, beru to jako nutne zlo defakto. (u FPS néé ale jinak joo...) Dosvedci to i Veskoslav ( i kdyz ten asi ne). *4* -
C-BEAM: Quake III. Revolution ma prvni hra na PS2 (me prvni konzoly *14* ) Takze vtiip sem nepovedl.
-
Se dalo čekat... Někdo nadává na zmršenej port (nehral jsem na pc, nemužu soudit), někdo na grafiku (ta mi celkem nesedí, byl bych radši za grafiku z jedničky - "horší" ale víc Souls ) A zbyte skuhrá protože jsou lamy a nezvládaj to... Tak to bude i s další Souls hrou a další a další... Vždy to zkusí někdo z CoD, Battl, Skyrim "ligy" a vyláme si zuby... Já taky když jsem hrál Demon Souls poprvé byl zvyklej na ukazatele a checkpointy atd a trvalo mi hodně dlouho než jsem si zvykl *1*
-
Dark Souls 2
Možná jsem byl hodně naivní, když jsem si říkal, že tentokrát v den vydání pc verze Dark Souls 2 nebude tolik uplakánků a trollů na hru nadávat. Jenže ejhle, je to tu opět *7* -
Haldir ty bereš gamepad jako prostě přirozenou věc, která má být součástí každého hráče a máš pravdu, jenže nechápeš, že tady jsou jedinci, kteří si myslí, že gamepad je zlo, jelikož je to spojeno s konzolemi. Tihle jedinci to nepochopí nikdy a budou si mlét pořád to své, takže zbytečné hádky. S blbci se nikdy nedohádáš.
-
http://www.pcgamer.com/2014/04/17/dark-souls-2-pc-port-mod-god-durantes-verdict/
článek od člověka, co udělal fix na jedničku -
už se na to někdo ptal v podcastu a Petr říkal, že se to tady objeví, takže nezbývá než čekat
-
V tom je kouzlo Dark Souls... Lamy jako jsi ty to samo pošle zpět do Metra *1*
-
thx
diky za tipy kdyby jste meli jeste nejaky tak piste *5* -
Proč mají být vyšperkované na K+M čobolku? K+M je naprosto stejná periférie jako gamepad. Hra je vyšperkovaná na gamepad, což je pořád hlavní herní periférie. Že si nějaký pošahaný sektář, za to já nemůžu.
-
Jen škoda, že ten kdo dělal DMP ho nevypadal anglicky. Možná by pak některé prvky byly zde. Takto odolnost apod. je podobná původní hře.
Ale opravu toho hodně změnili. Ihned máš jiné úkoly apod. Ten zarostlý kordon vypadá skvěle.
- Zkus napsat dotaz do FC. -
To není o tom, co mi vyhovuje. To jsou kecy. Mám radši gamepad a v životě by mě nenapadlo hrát RTS na gamepadu, prostě hraji na to tom, pro co je hra designovaná.
-
Haldir, ja ta beriem uz ako chudaka, z toho co pises, pretoze hry na pc maju byt v prvom rade vysperkovane na K+M a potom maju mat bonus vo vsetkom ostatnom moznom. A to preto lebo PC nieje len hracska konzola, v prvom rade sa ovlada s tymi klavesnicami a myskami
snad ti to niekedy dojde, ze ked mas na vyber, je to stale lepsie
. -
Tak tak, rozehrál jsem na komplu Batmana a pak půjčil PS3 kámošovi, co má nohu v gipsu. Pak mi došlo, že jsem mu vlastně půjčil i můj jediný gamepad a DS1 nebo Batmana teď prostě nehraju ;o) Zato např. Mass Effecty jsem zase zásadně odehrál na kb/myš a taky je to jedna z her, kde je ten gamepad pro některé spíše výhodou. Každý to má jinak a myslím si, že zarytě něco odmítat rovná se akorát tak škodit sám sobě :)
-
Nic proti, ale uz vydali prvni dil na PC a byla to katastrofa. Neslo ani zmenit rozliseni renderu na neco normalniho a bylo to tech xboxovych 800x600. Pak prisel domu typek ze skoly a vydal fix za 30 min :D
S timhle to bude stejne, hra je to sice bude fajn, ale za plnou cenu to urcite nestoji. Radsi si pockam na nejaky slvey a do te doby bude vetsina tehle kravin stejne opravena bud od vyvojaru nebo spis od komunity.